Czedisonek Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Zdravíčko, kolegové, tak jsem úplně náhodou zkusil zamknout centrálem a poté otevřít dvířka k hrdlu nádrže, a ouha , bohužel to šlo Takže se lze lehce dostat k víčku nádrže, je sice zamykací, ale. Ob dvě auta stál taky Evas tak jsem mu na to máčknul a neotevřelo se mu to, má to ok. Poradíte jak na to ? Citovat
aaamilan Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Je to na motorek jako u jiných dveří. Bud ti vypadlo táhlo, nebo špatný kontak, nebo motrek. Mysím že se k tomu dostaneš ze zavazadlového prostoru, když rozděláš čalovnění. Ale nevím ještě jsem to nedělal. Citovat
Czedisonek Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 Díky, tobě to jde tak jak má předpokládám... Já jak jsem na to zběžně koukal, tak tam nevidím nic, co by mělo ty dvířka udržet zavřené nebo zablokované, máš tam něco takovýho? Citovat
aaamilan Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Kouknu se ti zítra, dnes jsem by do večera v práci a za tmy bych tam toho moc neviděl. Jo mě to ZATÍM funguje. Ale znáš to, jen to řeknu, že to mám v pohodě tak se to pos... Jen vím, že když to zůstane zavřený, tak to můžeš zevnitř otevřít manuálně. Je tam táhlo, který to otevře. Ale zítra na to kouknu jestli něco uvidím a popřípadě nafotím, jestli bude co Citovat
Cviklík Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Ahoj,zkus jestli jde proud do motorku.Vytáhnout motorek jde lehce:D. Citovat
mmx Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 Na mojom ulysse je tiez len zamykacie viecko a dvierka sa nezaistuju. Beriem to ako lepsie riesenie, lebo na 405-ke sa mi dvierka odlomili a musel som za ten cas riesit kde a ako parkovat. Zohnal som ako inak v inej farbe. Bola to past na oci. Inak prerobit to ziadna veda,zozenies to z vraku a pripojis paralelne na zadny motorcek zamykania, ak tam uz nahodou nemas aj predpripravu. Vyvrtas 2 dierky a hotovo. Citovat
Czedisonek Odesláno 8. leden 2012 Autor Odesláno 8. leden 2012 kindercamion: moc díky za fotky, předpokládám, že když je ten kulík vysunutý tak je zamčeno? Já tam nic takového nemám, je tam takový kulatý placatý špunt z gumy. Jen ucpávka, asi. Ale ty nemáš zamykací víčko hrdla, já ano. mmx: asi to máme stejně, máš rok 2001 nebo 2002 ? Citovat
Czedisonek Odesláno 8. leden 2012 Autor Odesláno 8. leden 2012 tak jsme na tom zhruba stejně (moje šlo do provozu tuším 7/2001), a asi změnili technologii. Zamykací víčko a dvířka volně. No, byl bych radši zamykací víčko a dvířka také zajištěné, holt jsem v Česku, že. Citovat
Czedisonek Odesláno 8. leden 2012 Autor Odesláno 8. leden 2012 Což o to, motorek bych i chtěl, ale nemám tam ani ten vysouvací kulík a hlavně nevěřím tomu že tam Žán a Pijér udělali elektrickou přípravu, takže tam kabely stopro nebudou a pak si motorek připojím tak akorát na plochou nebo na tužkovou baterku Citovat
Cviklík Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 Je to komplet(motorek+držák+kabeláž).Ale co zato? Citovat
Czedisonek Odesláno 8. leden 2012 Autor Odesláno 8. leden 2012 když mi to i zapojíš, můžeme se domluvit... Citovat
Cviklík Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Bohužel,nemám na to čas:aut!Zapojit to zvládne i trotl:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.