Lucasao Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Mám v plánu si pořídit čirou optiku a zajímalo by mě jestli je nějaký znatelný rozdíl mezi origo světlama od Valea a levnější variantou od Depa? Díky za rady Citovat
Andreww Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Depa se tu probíraly už hodněkrát. Je to prostě druhovýroba a ne vždy povedená. Osobně jsem je měl na své 306, když jsem ji koupil. A svítily opravdu strašně Takže jsem nakonec sehnal stejně Valeo. Depa jsem rozebral, stříknul na černo, dal do nich paraboly s rozbitých Valeo a použil na druhou 306 Takže co mě se týká, tak Depo opravdu doporučit nemůžu! Citovat
Benžík Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Zrovna včera jsme s kamarádem chtěli seštelovat světla na sceniku, měl depa, kupoval je nová a nebylo možné je seštelovat tak, aby svítily dost vysoko. Přestože kolečkem na seřízení svetla se daly sklápět a zvedat, do správné výšky to nešlo. Ovládání sklonu v kabině bylo správně a taky fungovalo. Citovat
Qcko Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Depo je loteria, ale ak chces mat auto dlhsiu dobu, tak radsej uz pouzite Valeo v dobrom stave ako nove Depo Citovat
marko306 Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Valeá, jednoznačne, LubkO kupoval tiež Depá a nebol z nich dva krát nadšený. Ani motorčeky naklápania mu tam tuším nepasovali. Citovat
Lucasao Odesláno 4. leden 2012 Autor Odesláno 4. leden 2012 už jsem byl víceméně rozhodnutý pro nové Depa, ale jak to tak čtu tak je dobře, že jsem se zeptal takže se teď budu poohlížet po starších Valeo ve slušném stavu , protože dát 6000,- za nové mi příjde už docela hodně Citovat
Lucasao Odesláno 4. leden 2012 Autor Odesláno 4. leden 2012 to Andreww : tvé vlákno jsem si projížděl a ty světla s černým vnitřkem vypadají fakt super takové bych bral taky a škoda, že už se taky nedají nikde sehnat ty modré Valeo. A ještě jeden dotaz, všimnul jsem si, že jsi měl na autě i ty černé angel eyes, tak by mě zajímalo jestli svítily dobře nebo to stálo za prd Citovat
olda Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Ty modrý Valea byly za pecka cenu.Jinak k těm angel,manželka mi je kupovala před cca 6ti lety na mojí ex 306,to svítily dobře,s tím autem jsem jel nedávno za tmy a neviděl jsem 5 metrů před auto,jak byly vysvícený,takže bych se na tyhle čínský zázraky vyprdnul:bojim Citovat
marko306 Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Modré? Máte niekto fotku tých modrých Valeov? Citovat
olda Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 mám je dokonce i na autě,viz odkaz v podpisu;) Citovat
Lucasao Odesláno 4. leden 2012 Autor Odesláno 4. leden 2012 zde jsou nějaké fotky těch modrých Citovat
Lucasao Odesláno 4. leden 2012 Autor Odesláno 4. leden 2012 to olda: prosím tě kde jsi kupoval ty modré světla? a ještě kde jsi sehnal takový krásny model černé 306? Citovat
marko306 Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 No pekne, som ani nevedel, že 306 malo takéto niečo decentné a dá sa povedať, že originál. Citovat
olda Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Světla jsem kupoval v Aci,bohužel už dlouho nejsou a už nebudou,model přinesl ježíšek,to jsem musel ale být hodnej Citovat
Lucasao Odesláno 4. leden 2012 Autor Odesláno 4. leden 2012 u mě se ježíšek snažil, ale takový model nikde nesehnal, asi jsem moc zlobil Citovat
Andreww Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Bylo to v ACI ve výprodeji, takže asi konec výroby. Co se týká těch starších origo Valeo, zkus člena HUGO BOSSe. Ten mívá na prodej (dává to i na bazoš) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Marko306 mal skoro pravdu Kupoval som nove svetla... Po buracke mi ostalo jedno Valeo OK, ale druhe bolo rozbite. Vedel som ze DEPA su zle, nasiel som za priaznivu cenu, trocha vyssiu ako Depo, znacku DJAUTO, tak som sa tu informoval, a bolo mi povedane, ze su o triedu vyssie ako DEPO. Nahodil som ich na auto, a bol som nespokojny az dokial som ich nevyhodil prec ... 1. Svietili podstatne slabsie ... A podstatne slabsie, ako origo 10 rocne svetlometi od vyroby Valeo. 2. Nacvaknut tam do toho plastoveho balastu motorcek, bol pôrod a bez roznych drotikov ktere sem upevnoval o nosniky karoserie, by som to snad ani nedokazal ... 3. Nastavit svetla poriadne neislo. Bol som v autoservise, kde mi ich nastavovali podla tych \"lamp\" alebo jak sa to vola, co maju na STK. Nastavovali sme ich spolu, a boli presne na riske, ako maju byt, lepsie nastavit neisli ... V noci aj tak svietili uplne divne ... 4. Kupil som do nich Osram NightBreaker aby svietili lepsie, pomohlo iba o trochu. Hned pri prvej prilezitosti som kupil jedno ojazdene Valeo svetlo, od clena tohoto klubu, a nahodil spet 10 rocne valea, a su tam doteraz. Svietivost uplne inde, svietia ako maju ... Takze za mna, ruky prec ! Citovat
Lucasao Odesláno 8. leden 2012 Autor Odesláno 8. leden 2012 ještě bych se chtěl zeptat jestli je nutná nějaká úprava v kabeláži pokud mám teď nečirá světla(H4)? nebo jen světla vyměním za čiré(H7) nacvaknu konektor a svítím? Citovat
Stifler Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Je nutná úprava. Mně to dělal před pár lety Minimaxa přes relátko. Citovat
miroja Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Pokial mas H4-ky, svieti v ziarove bud vlakno na tlmene svetlo, alebo vlakno na dialkove svetlo. Takze vpredu svietia sucasne bud dve tlmene ziarovky,alebo dve dialkove. Pri cirych,svieti ziarovka na tlmene svetlo stale a ak zapnes dialkove, rozsvieti sa aj ziarovka na dialkove svetla, takze vtedy svietia vpredu 4 ziarovky. Takze tomu treba potom prisposobit aj zapojenie ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.