Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám dotaz. Na pc je jen jeden výstup na monitor, a monitor má 2 vstupy klasickou starou koncovku VGA a DVI. Potřebuju propojit kamerový systém s monitorem. Kam.system má výstup VGA a Tv Out (klasickej koax). A moje otázka zní, když dám do PC televizní kartu která má koax vstup, uvidím ty kamery na monitoru přes tu TVkartu?

Zkoušel jsem kamery napojit na monitor (pc vede do DVI konektoru) tak sem kamery zapojil do VGA konektoru, ale na monitoru se musi ručně přepínat jaký vstup to má brát, tudíž nejde zároveň vidět kamery, a zároveň na něm pracovat.

Díky za rady

Odesláno

Kamery jsou zapojeny do krabice ktera ma Hdd a je v ni linux. A z toho jsou ty 2 výstupy na VGA a Tv Out. A GK v pc je na zakladni desce, takze deska ma jeden DVI vystup.

A co to je RF nevim :D

Odesláno

To Přema: Ano, lan to má taky, jenže po několika půl hodinách trápení se s tou krabicí a routerem jsem to vzdal, takze to bude muset přijít nějaký člověk, kterej tomu více rozumí. Na TV to nepotřebuji, musím to dostat na ten monitor, ideální kdyby to běželo místo wallpaperu, člověk by to měl pořád na očích a mohl na pc dělat

Odesláno

Musí se nastavit adresy jak pro vnitřní okruh , tak pro přístup zvenku..... a musíš mít veřejnou IP , já to mám 24h denně půštené na malé telce a do velké jen pro snadčí ovládání menu....

Odesláno

Taky jsme doma 2 měli, ale ani jedna není funkční.

To koblih69: A jsou funkcni (asi jo že, jinak byste je nenabízel :D) A půjdou pod W7? Jinak mě stačí karta jedna:)

Odesláno

Pod W7 jsem to nezkoušel, nicméně používají se v podstatě 2 typy ovladačů podle chipsetu a ty chodí s většinou karet pod většinou OS. Klidně ti pošlu obě a necháš si tu, kterou rozchodíš. Pod XP jsem prostě stáhnul příslušný balíček z Netu a beželo to.

Odesláno

A jaká by byla cena? Je fakt že jsem se byl dívat na ty karty co nejsou funkční, a chipset je na nich stejnej. Takže člověk driver už nějak splaší.

Odesláno

Tak cena dobra, a nějaký Typ by asi nebyl že? Abych se jen mrkl jestli je k tomu driver podporující W7. Aby mě pak karta neležela jen tak doma

Odesláno

Možná se mi válí někde starý analogový PCI tuner ?. Pamatuji se ,že uměl obraz hodit jako pozadí plochy.

[upravil dne 2/1/12 22:15 od Agrafik]

[upravil dne 3/1/12 20:16 od Agrafik]

Odesláno

Tak jedna karta je ATI TV Wonder VE chipset Bt878, druhá Leadtek se stejným chipsetem a má navíc ještě rádio. Obě jsem provozoval na nějaké obecné ovladače z TV FREAK

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...