Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pomalu si chystám věci na pískování a napadlo mě nechat opískovat a pokovit svody. Nevíte někdo z jakýho materiálu jsou origo svody? a co bude nejlepší materiál na pokovení a zhruba cena na pokovení určitým materiálem? ...Napadá mě zinek ale nechci udělat kravinu... :myslim

Odesláno

Myslíš ty litinové parohy nebo ty trubky za nima?

Pokud parohy tak tu litinu můžeš opískovat a pak nechat pozinkovat nebo našopovat hliníkem. Pozink raději galvanický aby se při žárovém nepokroutily.

Pokud samotné trubky tak ty moc pískovat nedoporučuju, Buď kup nový a ty si nech \"potáhnout\" nebo si nech ten kousek udělat z nerezi. Pokud jsou starší tak se to nepískuje, protože rez je poměrně do hloubky a tak je velký úběr materiálu a bylo by to k ničemu....

Jinak není problém obojí nechat taky pochromovat, ale to už chce trochu lepší přípravu.

[upravil dne 30/12/11 14:47 od koblih69]

Odesláno

Právě jsme myslel ty parohy ;) nerez jsou na mojí 1.1 zbytečný, právě přemýšlím co bude lepší...pozink nebo hliník ... :) chrom by byl parádní ale na to sem nenašel firmu, která by byla tak blízko, jako ELNA v Cejli u Jia.

Ještě mám dotaz, je něco platný studený zinkování ? Je lákavý, že bych si to mohl teoreticky udělat doma :))

Odesláno

Ok tam není problém to opískovat doma bych nic nezinkoval nevyplatí se to, aby to za něco stálo utratíš víc než když to někomu zadáš. Já si třeb adoma menší věci nikluju ale to jsou malé věci u velkých by se to opět nevyplatilo.

Odesláno

No to si sice nemyslím, ale stejně bych to nedělal protože to vypdaá jak zafačovaná noha... To jaký bude povrch záleží jen na přípravě. Klidně můžu být zrcadlově lesklý a pak na nej dát chrom ;)

Odesláno

jednou jsem pročítal fórum..myslím o tuningu, někomu ty litinový praskly, někomu ne. Asi záleží i na provedení...ale i tak, radši je nechám pokovit, než to omotávat. Mělo by to nějákej efekt ?

Odesláno

Jo, já ti to napíšu a bude tu Flame na 10 stránek.... ;) to prasknutí vůbec nemusí souviset, daleko větší podíl mívá to, že nebyl doržený postup utažení a utahovací momenty... Jinak upřímně nejlepší návod ti dal rootsky....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...