Medvěd Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Pro oslavu Pavlíkových 5tých narozenin jsem zvolil několikrát mi doporučovanou restauraci Výtopna (http://praha.vytopna.cz/ , http://www.virtualtravel.cz/praha/nove-mesto/restaurace-vytopna-praha/interier.html ). Vzhledem k vysoké návštěvnosti tohoto podniku je velice vhodné si stůl předem objednat. Během cca 2 hodin, které jsme tam strávili jsem viděl několik zoufalců, kteří smutně dětem vysvětlovali, že musí jít pryč, páč se tam prostě nevejdou. Co se naší spokojenosti týče, byla maximální - pití bylo podáváno poměrně rychle, jídlo bylo velice chutné. Restaurace je vyloženě PRODĚTSKÁ, tzn. že děti volně pobíhají po celé restauraci, tu sledují mašinky tam, tu onde, ale personál je na to zjevně cvičený a netváří se, že by mu všude se motající caparti nějak vadili. Resumé - pokud se budete chystat na návštěvu Prahy s dětmi (a máte rádi mašinky), tuto restauraci byste neměli vynechat. Momentálně je tu akce, kdy se dá získat sleva, pokud ukážete vstupenku z Království železnic na Andělu nebo zpětně po předložení účtu z Výtopny získat slevu na Andělu. Ještě trochu chvály zde: http://www.reflex.cz/clanek/zivot-a-styl/43482/ve-vytopne-hledaji-par-mladych-topicu.html [upravil dne 29/12/2011 23:27 od Medvěd] Citovat
punkac Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Medvěde, doufám, že váš vláček měl pořád postaveno na \"volno\" a výpravčí vás nezanedbával Citovat
Jimmy106 Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Osobne jsem tam take jednou byl.. ale bylo asi 5 vecer takze bylo volno, sli jsme tam s klukama pred maturitnim plesem na pivko... opravdu je to tam super! Jednou k nam prijel vlacek omylem s pitivem Citovat
Medvěd Odesláno 29. prosinec 2011 Autor Odesláno 29. prosinec 2011 Dal sis žebra? Ne - já si dal špikované krůtí stehno, Helča nějaké smetanové brambory s cuketou a parmazánem, Pavlík měl kuřecí nugetky a pečenou čokoládu, máti kupu césar salátu (nebyla schopná spořádat ani s bráchovou vydatnou pomocí) no a největší \"překvapení\" zažil brácha, když se z jídla Pozvolna pečená severoamerická hovězí kýta na smetaně se špekovým knedlíkem, šlehačkou a brusinkami vyšvihla zcela normální svíčková (prý byla fakt dobrá). [upravil dne 29/12/2011 23:51 od Medvěd] Citovat
Honza z Nera Odesláno 30. prosinec 2011 Odesláno 30. prosinec 2011 Ahoj Medvěde. Jsem rád, že jsi to \"otestoval\". Někdy v začátkem roku se tam také chystáme. Akorát jsi mě překvapil s tím obědnáním. Citovat
Guest StibTo Odesláno 30. prosinec 2011 Odesláno 30. prosinec 2011 Medved : krasnej pocet prispevku ! (11.111) Citovat
tadom Odesláno 30. prosinec 2011 Odesláno 30. prosinec 2011 Díky za typ na konci ledna má prcek taky narozky (9) tak už jsem zamluvil stůl pro 8 lidiček a překvapíme ho. Ono vlastně ne jen jeho, kam půjdeme jsem neřekl nikomu, to dělám s oblibou. Jedeme na výlet a na otázky \"kam jedem?\" odpovídám \"dopředu\" nebo \"tamhle takhle a potom doprava\". O to větší překvápka bývají. Citovat
kujon106 Odesláno 31. prosinec 2011 Odesláno 31. prosinec 2011 Výtopna není ale samozřejmě jenom v pze V Brně jí lze navštívit kousek od Mendláku, žel bohu ale bez rezervace je situace stejná jako v popisovaném případě. Byli jsme tam několikráte a pokaždé supr. Citovat
Medvěd Odesláno 31. prosinec 2011 Autor Odesláno 31. prosinec 2011 Krom Brna je Výtopna i v Ostravě, v Praze se prý připravuje otevření druhé provozovny Citovat
Medvěd Odesláno 29. prosinec 2012 Autor Odesláno 29. prosinec 2012 Právě jsme návštěvu Výtopny absolvovali s poněkud jiným pohledem na věc. Obsluha O.K., Pavlík mohl opět se spoustou dětí běhat po restauraci bez toho, že by někomu vadili - tedy 1* Bohužel už ale nezajíždí vláčky s pitím přímo na stůl, staví vedle (tzn. být ve střehu, jestli tenhle vláček je ten můj nebo bude projíždět ... - docela rušivý prvek chce-li se člověk i bavit se spolustolovníky) - známkoval bych 3 - 4 Nejvíc nás ale překvapila změna jídelního lístku - loni jsme si vcelku bez problémů vybrali (a i s cenou jsme byli spokojeni), letos jsme si z dospělého lístku téměř nebyli schopni vybrat (řízek za 249,- jsem fakt dlouho neviděl) - pro děti polévka za 39,- + dvě smažená jídla kolem 100,- Kč + kuřecí steak taky není zrovna to, po čem by rodič prcka šáhl s radostí. Loni jsme si dali výtečnou svíčkovou, letos mi celý tento podnik přijde jako předražený \"kasamač\" - za rok si už zřejmě podobnou oslavu odpustíme. [upravil dne 29/12/2012 23:20 od Medvěd] Citovat
punkac Odesláno 29. prosinec 2012 Odesláno 29. prosinec 2012 Byl jsem v Ostravě asi před měsícem a kousek v centru Nova Karolina, bylo to super. Není to restaurace, ale velmi příjemná kavárna. Dal jsem presso, dort, limču, cígo, a když slečna přišla s větou, jestli máme ještě nějaké přání, řekli jsme jí, ať nám pustí ještě jednou mašinky. Se smála a pustila Ceny velice příjemné. Kafe 45, dort asi 60, limča 30, cíga svoje Byl jsem velmi spokojenej a ostravskou Výtopnu hodnotím 1* Citovat
Slipkont Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 Já nevím. Na todle frenčízové zařízení mám rozpoluplné názory. Jednou je vše bezproblémů a poté nespokojen.Dokonce znám i majitele Výtopny v Orlové a Café Výtovna ve Forum Nová Karolína v Ostravě, takže vím jak to tam funguje [upravil dne 30/12/12 09:02 od Slipkont] Citovat
Milan+ Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 jsem si vzpomenul na řešení srazu. Citovat
KoudaK Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 jestli ty vlaky vypravoval Dzáňa tak věřím tomu,že to jezdilo každou minutu... :-) Jinak taky mám v plánu navštívit tu Brněnskou výtopnu.. :-) Citovat
Medvěd Odesláno 30. prosinec 2012 Autor Odesláno 30. prosinec 2012 jsem si vzpomenul na řešení srazu. Teď jsem mimo ??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.