Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:D:super Nechcete sem napsat jaké dobroty si děláte na Silvestra??? :super:D

:myslim Nějaké dobré pomazánky , jednohubky, nějaké lepší chlebíčky a pod. :myslim

[upravil dne 30/12/11 21:41 od Pinďa]

Odesláno

Právě odcházím pro 30 chlebíčků z místních lahůdek (6 druhů po 5ti), k tomu ještě bude 1x veka s rybičkovou pomazánkou a 1x veka s pomazánkou z Lučiny. No a večer padne za vlast ovárek z kolene

[upravil dne 31/12/2011 08:48 od Medvěd]

Odesláno

:D Já jsem si už uvařil klobásky a udělal pomazánku s nivou a česnekem. Ještě musím udělat druhou pomazánku (jemnější) :D

:aut Ještě skočím do sklepa pro dobré okurky a pak budu dělat jednohubky (aby nebylo tolik práce s držením a padáním dobrot z chlebíčku). :aut

[upravil dne 31/12/11 13:40 od Pinďa]

Odesláno

Okrem klasika chlebíčkov, jednohubiek, robime aj zapekane jednohubky z listkoveho cesta a teda klasika,

za nejaku dobu ideme na poriadny kotlikovy gulas ... Kapustnicu sme robili na vianoce, nechcem sa opakovat :P

Odesláno
radegast premium,chlebíčky s hermelínovou pomazánkou,jednohubky s česnekovou pomazánkou a klasiku(klobása okurka sýr) a dobrá zábava

Že bych ráno zajel?? Mám bohužel denní, tak moc pít nemohu. Jinak půjdu k Martinovi806 na chvilku oslat Nový rok. Chlebíčky + další věci jsou udělané + džus s vodkou se chladí :D

[upravil dne 31/12/11 17:40 od OK406]

Odesláno

to je mi tě líto,já jdu až v po na noční,takže pivo teče proudem a ještě je v záloze skotská,ale klidně se zastav,pokud to nebude moc brzo:)

• O 8 měsíců později...
Odesláno

tohle tema jsem sice zaspal, ale v uskutecnenych srazech je tema silvestrovske a tam urcite bude vidfet, co se podavalo a byla to mnamka :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...