Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Cau cau chci se zeptat ve firme mame 6 aut a na 3 roky byl uzavren operativni leasing a ten ma koncit tusim v unoru 2012 tak se jen tak pro zajimavost chci zeptat co bude nasledovat po skonceni jeslti se auta vrati a dostanou se novy nebo jestli je tu pro nas ridice horsi varianta a ta ze se auta odkoupi a zustanou ve firme jelikoz to jsou Renault Master a vsechny maji najeto cca 160 000 tak prave nastava cas kdy se zacinaji srat a sme porad v servisu :(

Odesláno

To by ses měl ptát asi i tebe ve firmě, některé společnosti o odkoupení stojí. Nicméně ne všechny společnosti poskytující op. leasing odkup nebízejí. Mají buď vlastní bazary a nebo jsou do aukce a pod.

[upravil dne 29/12/11 18:40 od koblih69]

Odesláno

Ono sa naozaj zle pytas :) Je to len na firme samotnej ...

Tu na SK to byvaju väčšinou len 2 varianty

1. Po skončeni operativneho leasingu, firma chce pokracovat, takze podpise novu zmluvu, na dalsie 3 roky, a spolocnost od ktorej operativny leasing maju, dodá nové autá ! Bud rovnaké, alebo iné, po bližšej špecifikácií s Vašou firmou. Staré sa ponúkajú na odkup bud firme, ale nemusia. Ked som jazdil v Coca Cole ako obchodak, na odkup ich firme neponukali, vsetky isli do bazaru DAREX (velky bazar v BA)

2. Vaša firma nebude chcet pokracovat v operativnom leasingu ... Mozna dostanou moznost odkupu, mozna ani ne ... Ked ne, maju na vyber nakup inych aut inde ...

U nas skoncil operativny na Skody Roomster 1.4 TDI 51 KW, dostali za rovnakych podmienok Skody Roomstre po Faceliftu, s 1.6 TDI CR 66 KW v lepšej vybave (vsetky mali navyse elektrony, folie a hlavne TEMPOMAT)

Takze otazka je na vasej firme. Spolocnosti ktore ale opertaivny poskytuju, vedia konat individualne. Nas spravca vozoveho parku, ktory mal na starosti aj vyber spolu s riaditelom, spolocnost poziadal, ci by predsa jednu Fabiu nemohli odpredat jej, chcela to do rodiny. Aj ked oni odpredavali len do bazaru, tak v zaujme zachovania dobrych vztahov, 1 auto odpredali sukromne ... Predsalen islo o personal leasing na cca 120 vozidiel :D

Odesláno

no vsichni doufame ze auta pujdou pric jelikoz firma kde jezdim ( CS CARGO) je znama tim ze ma vetsinu aut znacky Mercedes a asi nekdo ve firme pred 3 roky si dobre nahrabal,ze zaridil vyhru firmy Renault ve vyberovem rizeni asi si rekly ze coca colu nebudou jezdit sprinteri ale ze budou stacit mastri a mascoti

Odesláno

Tie roomstre co som popisoval, to som tiez jazdil ako obchodak pre Coca Colu :P

Inak pokial viem, tak Coca Cola masivne setri, tuna letelo min. rok stovky zamestnancu, a je to rovnake, nakolo SK a CR sou v Coca Cole brane ako jeden stat, maju jedneho riaditela, atd :D

Takze uvidis, ale auta by ste mali dostat nove ...

Odesláno

je to velmi sympatické jakou starost mají zaměstnanci firmy aby majitel firmy nepochybil při výběru pracovních prostředků :D Což tak případně zaměstnance finančně na transakci zainteresovat ?? :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...