Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim. Potřebuju poradit. Mám 307 sw 2,0hdi 2003 a mám problém se zamykáním. Z prvu to klikovalo jako zběsilý ale zjistil jsem proč byly totiž přiskříplé kabely. Ale teď občas pokud si toho teda všimnu tak když auto odemknu centrálem a hned nenalezu tak po určité chvíli se uzamkne. Je to normální?nedělá to třeba ten economy mod?

Upraven nadpis (puvodně Elektrika) Mod.

[upravil dne 29/12/11 11:16 od Radek Hurvajz]

Odesláno

já jsem si to myslel ale nebyl jsem si jistej.. a ještě teda pokud si to ještě přečtete mám dotaz na světla. Když to mám hozené na automatické rozsvěcení tak se mi světla rozsvěcejí už při roztáčení motoru či ihned po naskočení cca 0,1 s. prostě okamžitě..v peug.serv. mi říkali že prý to má rozsvítit asi po 5 s....

Odesláno

to automatické rozsvěcení funguje vždy a za každého světla? nikde v příručce jsem se nedozvěděl jestli to funguje jen jako automat. nebo přez čidlo podle intenzity světla.

Odesláno

tiez je tu o tom vela popisane pohladaj na fore...

ano funguje vzdy, zalezi ako to mas aktivovane.

na to potrebujes diagnostiku aby si to mal aktivovane ako denne svietenie.

inak to funguje len na zavislosti snimaca svetla.

ako to suvisi so samouzamykanim vozidla ? :myslim

Odesláno

to celé blblo navzájem (světla,zamykání...) do chvíle než jsem zjistil že nějaké pako protáhlo kabelový svazek pod palubovkou šroubem:o. tak se tak poptávám abych tak ale spoň trochu zjistil jestli se to chová normálně po mém ošetření..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...