standby Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Máte někdo zkušenost s Genealogickým testem DNA.Otec syn. Citovat
sloters Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Myslíš zjišťování předků?Zaplatil jsem to tátovi na http://www.genomac.cz/cz/ Přijde ti ale poměrně hrubé určení předků,např jestli jsi kelt atd.Pak ti ještě přijde mapa,na které vidíš,kde dnes žijí potomci stejných genů.Najdeš i shody v ČR.Pokud je chceš kontaktovat,tak jedině přes centrální databázi a pak jde o to zda má dotyčný zájem se s tebou poznat. V české databázi ale ještě moc vzorků není,lepší je světová. Je to docela zajímavý hledat příbuzné po celém světě a docela piplačka.Tatík tím žije už rok. PS: Já jsem Kelt Citovat
Demo Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Předpokládám, že mu jde spíš o určení otcovství Citovat
rootsky Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Zaplatíš, dělá se to ze slin (takže výtěr vzorek od obou) a dostaneš výsledek (přesnost 99,99 proc). Dělá to kde kdo, vybíral bych podle ceny. P.S. Testy používám v práci. [upravil dne 29/12/11 08:32 od rootsky] Citovat
Haryk Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 bereš na kluka přídavky? tak buď spokojenej,žeti říká táto a neřešto Citovat
alternativ Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Haryk: Sorry, ale vetsi blbost jsem jeste neslysel Citovat
Czedisonek Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Haryk to určitě myslel s hrstí nadsázky, že Nicméně jsem někde zaregistroval informaci, že statisticky každé desáté dítě nevychovává jeho biologický otec, respektive jej vychovává otec, který biologickým otcem není, a nadto o tom neví. Je to docela nehezké číslo, milé dámy Citovat
punkac Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 takhle kámoš přebral jinýmu holku a byl spokojenej.... odjel s ní do Londýna a byl spokojenej.... Řekla mu, že je v tom a byl spokojenej.... Narodil se kluk a byl spokojenej.... Jenže chlapeček byl najednou ve čtyřech měsících nemocnej a pořeboval pomoct, kámoš hodně smutnej a udělal by cokoliv Jenž při krevních testech se zjistilo, že on má B, ona taky B a hošík má A skupinu. Hodně bolestivé....... Citovat
punkac Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 moc mu do smíchu nebylo, normálně jí vykopl, kluk ho mrzel (ale měl jiného tátu, který mu v danou chvíli dokázal pomoct lépe) Pro ní to musel bejt šok, přiznat barvu Citovat
standby Odesláno 30. prosinec 2011 Autor Odesláno 30. prosinec 2011 Předpokládám, že mu jde spíš o určení otcovství No to taky,jde spíš o dárcovství. Citovat
standby Odesláno 30. prosinec 2011 Autor Odesláno 30. prosinec 2011 Myslíš zjišťování předků?Zaplatil jsem to tátovi na http://www.genomac.cz/cz/ Přijde ti ale poměrně hrubé určení předků,např jestli jsi kelt atd.Pak ti ještě přijde mapa,na které vidíš,kde dnes žijí potomci stejných genů.Najdeš i shody v ČR.Pokud je chceš kontaktovat,tak jedině přes centrální databázi a pak jde o to zda má dotyčný zájem se s tebou poznat. V české databázi ale ještě moc vzorků není,lepší je světová. Je to docela zajímavý hledat příbuzné po celém světě a docela piplačka.Tatík tím žije už rok. PS: Já jsem Kelt :)Jo tak toto sem hledal,sice sem našel podobný stránky měli to za levný peníz (vánoční sleva) a nějak moc rychle na mě chvátali . Kelt ani snad nejsem spiš víc na východ. Citovat
standby Odesláno 30. prosinec 2011 Autor Odesláno 30. prosinec 2011 Kruci co sem to zkonil:o [upravil dne 30/12/11 07:23 od standby] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.