Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Myslíš zjišťování předků?Zaplatil jsem to tátovi na http://www.genomac.cz/cz/

Přijde ti ale poměrně hrubé určení předků,např jestli jsi kelt atd.Pak ti ještě přijde mapa,na které vidíš,kde dnes žijí potomci stejných genů.Najdeš i shody v ČR.Pokud je chceš kontaktovat,tak jedině přes centrální databázi a pak jde o to zda má dotyčný zájem se s tebou poznat.

V české databázi ale ještě moc vzorků není,lepší je světová.

Je to docela zajímavý hledat příbuzné po celém světě a docela piplačka.Tatík tím žije už rok.

PS: Já jsem Kelt :)

Odesláno

Zaplatíš, dělá se to ze slin (takže výtěr vzorek od obou) a dostaneš výsledek (přesnost 99,99 proc). Dělá to kde kdo, vybíral bych podle ceny.

P.S. Testy používám v práci.

[upravil dne 29/12/11 08:32 od rootsky]

Odesláno

Haryk to určitě myslel s hrstí nadsázky, že :)

Nicméně jsem někde zaregistroval informaci, že statisticky každé desáté dítě nevychovává jeho biologický otec, respektive jej vychovává otec, který biologickým otcem není, a nadto o tom neví. Je to docela nehezké číslo, milé dámy :D

Odesláno

takhle kámoš přebral jinýmu holku a byl spokojenej....

odjel s ní do Londýna a byl spokojenej....

Řekla mu, že je v tom a byl spokojenej....

Narodil se kluk a byl spokojenej....

Jenže chlapeček byl najednou ve čtyřech měsících nemocnej a pořeboval pomoct, kámoš hodně smutnej a udělal by cokoliv

Jenž při krevních testech se zjistilo, že on má B, ona taky B a hošík má A skupinu.

Hodně bolestivé.......:ticho

Odesláno

moc mu do smíchu nebylo, normálně jí vykopl, kluk ho mrzel (ale měl jiného tátu, který mu v danou chvíli dokázal pomoct lépe) Pro ní to musel bejt šok, přiznat barvu

Odesláno
Myslíš zjišťování předků?Zaplatil jsem to tátovi na http://www.genomac.cz/cz/

Přijde ti ale poměrně hrubé určení předků,např jestli jsi kelt atd.Pak ti ještě přijde mapa,na které vidíš,kde dnes žijí potomci stejných genů.Najdeš i shody v ČR.Pokud je chceš kontaktovat,tak jedině přes centrální databázi a pak jde o to zda má dotyčný zájem se s tebou poznat.

V české databázi ale ještě moc vzorků není,lepší je světová.

Je to docela zajímavý hledat příbuzné po celém světě a docela piplačka.Tatík tím žije už rok.

PS: Já jsem Kelt :)Jo tak toto sem hledal,sice sem našel podobný stránky měli to za levný peníz (vánoční sleva) a nějak moc rychle na mě chvátali :myslim. Kelt ani snad nejsem spiš víc na východ.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...