cimrosek Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Zdravím zde všechny na foru, je to muj první příspěvek,tak se omlouvám za případné nesprávné přispívání,čtu to tu už dva dni a kolem zapojení tažného jsem nic nenašel. Plánuji kvuli rodině větší auto,doted sloužila(6let) a ještě bude sloužit 106 D na kterou nedám dopustit,teda až na ten výfuk který lepím každý rok na jiném místě,já škrt. tak se tedy pochlubím co budu kupovat. Mám nabídku na koupi 407 sw 2,0Hdi r.v.2006,najeto 160tis.km,dovoz belgie,což se mi líbí vzhledem k pěkným silnicím a dobré naftě co tam mají,sice bez servisky ale skutečné kilometry a nedávno vyměněná spojka se setrvákem,nevím jestli má FAP ale předpokládám radši že ano,cenoffka je 125 tis.na značkách,to je přijatelné což? Ted k dotazu,hledal jsem k tomu tažné zařízení,našel jsem nejlevnější za 2200 výrobce svc,což je myslím good. Ale zároven na mě vyskočila i nabídka elektroniky k zapojení za 1300,zřejmě kvuli počítači.Byl jsem zvyklý zásuvku pro vlek napojit na svazek u zadních světel tady to asi bez toho modulu nepujde že,Nebo se to dá nějak ojebat?Poučte mě co zas nějaky blázen vymýšlí. Koukal jsem i podle pár fotek co jsem dostal má auto couvací senzory,prodejce mi není schopen sdělit komletní výbavu i historii, mám jen pár foto,tak kdyby jste to tu četl někdo:super kdo ovládáte kouzlo toho dlouhého výpisu výbavy a historie tak vin:VF36ERHRG21312789 (01) Code213 a za chvilku zadám do vlákna historia podle VIN. Jinak co jsem zde četl by se mi líbil dálkový start koukal jsem že to umí autoalarm magicar a že ho má (ten start)tajemník Přema,nevíte někdo má ten magic nebo nějakou samo domo vychytávku?hledal jsem tu něco o jeho miláčkovi a nic jsem nenašel,nepřehlédl jsem to někde? Dál když by byl FAP a dal bych ho pryč,tak tu je někde dvakrat odkaz na článek k vypalování fapu kde je rozhovor s profesionálním automechanikem z pražského servisu který uvádí že po odstranění jdou spaliny spátky a dostavají se i do zadního prostoru pro cestující a je to znát časem i na interieru což mi příjde dost zvláštní. A rt-3 nebo rt-4 je tedy 2dinová navigace?když bych ji chtěl dodělat protože dle foto ji autí nemá za kolik se nechá po inzerátu koupit a jakou potřebuji rt4 nebo rt3? Pokud to bude mít nějaký počítač s nějakým menu dá se tam dodat čeština pro chybová hlášení a za kolik? Dík moc za pomoc [upravil dne 28/12/11 23:08 od cimrosek] Citovat
Brizan Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Tady máš tu komplet výbavu Charakteristiky vozidla Modelová řada 407 Č. APV/PR 10445 CJ 2 0082 Datum poč. záruky 10.2.2006 Sériové výrobní číslo motoru 10 DYTJ 4089602 Sériové výrobní číslo převodovky 20 MB02 0296729 Nové předpisy EU e2*2001/116*0297*04 Všeobecné informace DRUH VÝROBKU OSOBNÍ VOZIDLO OBCHODNÍ ZNAČKA / TYP ORGÁNU PEUGEOT MODELOVÁ ŘADA 407 TYP KAROSERIE KOMBI 5-DVEŘOVÝ ÚROVEŇ VÝBAVY AP2 MOTOR TURBO DIESEL DW10BTED4 BEZ FILTRU FAP PŘEVODOVÉ ÚSTROJÍ MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA 6 TYP LAKU LAK METALICKÝ LESKLÝ BARVA KAROSERIE EZR - LAK ŠEDÝ ALUMINIUM TYP VNITŘNÍHO VYBAVENÍ/OBLOŽENÍ VELUR FANGORN + TABRE \"RQ\" BARVA ČALOUNĚNÍ \"FY\" PŘEVODOVKA (TECHNICKÉ ÚDAJE) MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA ML6 CL MOTOR (TYP) MOTOR TYP EW/DW Charakteristiky vozidla ÚROVEŇ VÝBAVY AP2 TYP LAKU LAK METALICKÝ LESKLÝ BARVA KAROSERIE EZR - LAK ŠEDÝ ALUMINIUM TYP VNITŘNÍHO VYBAVENÍ/OBLOŽENÍ VELUR FANGORN + TABRE \"RQ\" BARVA ČALOUNĚNÍ \"FY\" PŘEVODOVKA (TECHNICKÉ ÚDAJE) MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA ML6 CL ŘÍZENÍ POSILOVAČ ŘÍZENÍ BEZ PROMĚN ÚČINKU Přívod paliva do motoru MOTOR TURBO DIESEL DW10BTED4 BEZ FILTRU FAP DETEKTOR VODY FILTRU MOTOROVÉ NAFTY BEZ DETEKCE VODY V NAFTOVÉM FILTRU PALIVO NAFTA EMISNÍ PŘEDPIS (MOTOR) ODST EMISÍ EU 2000 (MOTOR) MOTOR (TYP) MOTOR TYP EW/DW CHLAZENÍ OLEJE VÝMĚNÍK CHLAD KAPALINY/OLEJE MOTORU OHŘEV OKRUHU ODVODU PLYNŮ Z KLIKOVÉ SKŘÍNĚ BEZ ŽHAVENÍ OKRUHU ZMĚNA VÝKONU (MOTOR) STANDARDNÍ VÝKON PALUBNÍ DIAGNOSTICKÝ SYSTÉM EOBD AUTODIAGNOSTIKA \"EOBD\" ZAŘÍZENÍ NA SNÍŽENÍ EMISÍ VE VÝFUKOVÝCH PLYNECH RECIRKULACE VÝFUKOVÝCH PLYNŮ \"EGR\" TECHNICKÝ EMISNÍ PŘEDPIS VOZIDLA TECHNICKÉ ODSTRAŇOVÁNÍ EMISÍ VOZIDLO L4 FILTR PEVNÝCH ČÁSTIC BEZ PRACHOVÉHO FILTRU VENTILÁTOR 1 ELEKTRONICKÝ VENTILÁTOR S INTEGR OVLÁDÁNÍM 150 W PŘIDRUŽENÁ VARIANTA VSTŘIKOVÁNÍ VSTŘIKOVACÍ SYSTÉM SIEMENS FILTR NÁDRŽE BEZ FILTRU NÁDRŽE TĚLESO ŠKRTICÍ KLAPKY (SÁNÍ VZDUCHU DO MOTORU) SKŘÍŇKA ŠKRT KLAPKY S MOT (SÁNÍ MOTORU) Převodovka - Převodné ústrojí PŘEVODOVÉ ÚSTROJÍ MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA 6 PŘEVODOVKA (TECHNICKÉ ÚDAJE) MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA ML6 CL PŘEVODOVÝ POMĚR STÁLÝ PŘEVOD 17 X 71 STYL KOLA KOLO UNIVERS 16 PALCŮ SPOJKA HYDRAULICKÁ SPOJKA DIFERENCIÁL (PŘEVODOVKA) DIFERENCIÁL 86 KOLO / PNEUMATIKA – ROZMĚRY MONTÁŽ PNEUMATIK 16 PALCŮ PNEUMATIKA (ROZMĚRY, TYP) PNEUMATIKA 205X60X16 H KOLO (TYP) MONTÁŽ SLITINOVÉHO RÁFKU 1 UKAZATEL POKLESU TLAKU V PNEUMATIKÁCH INDIKÁTOR ZTRÁTY TLAKU PNEUMATIK TYP PŘEVODOVKY ML6C Pérování - Řízení - Brzdy SLOUPEK VOLANTU MAN SEŘÍDITELNÝ SLOUPEK ŘÍZENÍ ŘÍZENÍ POSILOVAČ ŘÍZENÍ BEZ PROMĚN ÚČINKU PŘEDNÍ ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR VPŘEDU PRŮMĚR 24,5 ZDVIH MECHANISMU ŘÍZENÍ ZDVIH MECHANISMU ŘÍZENÍ 184 ODPRUŽENÍ / ZAVĚŠENÍ NORMÁLNÍ PÉROVÁNÍ AKTIVNÍ ODPRUŽENÍ BEZ PROMĚN PÉROVÁNÍ DYNAMICKÉ ŘÍZENÍ STABILITY SE SYSTÉMEM ESP ŘÍZENÍ (FUNKCE) ELEKTROHYDRAULICKÉ ŘÍZENÍ S POSILOVAČEM Karoserie - Vybavení ZAŘÍZENÍ PRO PŘIPOJENÍ PŘÍVĚSU BEZ TAŽNÉHO ZAŘÍZENÍ BOČNÍ OZDOBNÉ LIŠTY (VZHLED) BOČNÍ CHRÁNIČE PROBARVENÉ VE HMOTĚ + CHROM BOČNÍ OZDOBNÉ LIŠTY (ROZMĚRY) BOČNÍ OCHR LIŠTY +PRAHU OZDOBNÝ KRYT KOLA (STYL) BEZ OZDOBNÝ KRYT KOLA OSVĚTLENÍ PRAHU DVEŘÍ SVĚTLO OSVĚTLENÍ PRAHU PŘÍDAVNÁ OCHRANA (POD MOTOREM) BEZ DOPLŇOVÉHO KRYTU POD MOTOREM DOPLŇKOVÁ FUNKCE VNĚJŠÍHO ZPĚTNÉHO ZRCÁTKA RETRO EXT RABAT ELEC COND + PASS SANS MEMOIRE STĚRAČ SKLA ČELNÍHO OKNA PŘED STÍRAČ SE SNÍMAČEM INT DEŠTĚ STĚRAČ SKLA ZADNÍHO OKNA ZAD STÍRAČ STĚRAČ SVĚTLOMETU BEZ STÍRAČE SVĚTLOMETU UZÁVĚR PŘEDNÍHO ČELA BEZ VÍKA PŘEDNÍHO ČELA STŘEŠNÍ OKNO SE SKLEM STŘECHY NÁHRADNÍ KOLO PLECHOVÝ RÁFEK+STAND PNEU VNĚJŠÍ DOPLŇKY VNĚJŠÍ KLIKY + VNĚJŠÍ ZRCÁTKA V BARVĚ KAROSERIE OTVÍRACÍ STŘECHA PEVNÁ STŘECHA OZDOBNÉ LIŠTY NÁRAZNÍKU PÁS NÁRAZN PROBARV VE HMOTĚ+OKRAS LIŠTA Z NEREZU OKNO (VZHLED) ČIRÉ TÓNOVANÉ SKLO OKNO (TYP) ČEL SKLO VRSTVENÉ + BOČ A ZAD SKLA TVRZENÁ PŘÍSTUP DO VOZIDLA A STARTOVÁNÍ BEZ POUŽITÍ KLÍČE BEZ PŘÍSTUPU A STARTOVÁNÍ BEZ KLÍČKU Vybavení interiéru TYP VNITŘNÍHO VYBAVENÍ/OBLOŽENÍ VELUR FANGORN + TABRE \"RQ\" ALARM BEZ ALARMU LOKETNÍ OPĚRKA ZADNÍHO SEDADLA SE ZAD LOKETNÍ OPĚRKOU ZADNÍ BEZPEČNOSTNÍ PÁS BEZP PÁSY ZAD 3 NAVÍJEČE 3-DVEŘ PODNEBÍ (VNĚJŠÍ TEPLOTA) ZEMĚ NORMÁLNÍM PODNEBÍM DĚTSKÁ POJISTKA RUČNÍ DĚTSKÁ POJISTKA VZADU RYCHLOSTNÍ STUPNICE STUPNICE V KM/H STRANA ŘIDIČE (MÍSTO ŘIDIČE) ŘÍZENÍ VLEVO PŘÍDAVNÉ TOPENÍ BEZ PŘÍDAVNÉHO TOPENÍ VYBAVENÍ PŘÍSTROJOVÉ DESKY DEKORACE ŠEDÁ METALIZOVANÁ SDRUŽENÝ PŘÍSTROJ (CHARAKTERISTIKY) STUPNICE DO 260 KM/H NEBO 160 M/H POZADÍ ČERNÉ OBLOŽENÍ DVEŘÍ DEKORACE ŠEDÁ METALIZOVANÁ REPRODUKTOR 4 REPRO PŘED (2 TW+2 PŘED)+2 ZAD REPRO OVLÁDÁNÍ AUTORÁDIA DÁLKOVÉ OVL AUTORÁDIA STÍNĚNÍ (ROLETKA, BOČNÍ SLUNEČNÍ CLONA, CLONA STŘEŠNÍHO OKNA) BEZ ZADNÍCH ROLETEK NASTAVENÍ VÝŠKY PŘEDNÍHO SEDADLA SPOLUJEZDCE ZDVIHACÍ ZAŘÍZENÍ SPOLUJ PŘEDNÍ SEŘÍZENÍ OVLÁDÁNÍ PŘEDNÍHO SEDADLA ŘIDIČE OVL PŘED SEDADLA ŘIDIČE MANUÁLNÍ OVLÁDÁNÍ PŘEDNÍHO SEDADLA SPOLUJEZDCE OVL PŘED SEDADLA SPOLUJEZDCE MANUÁLNÍ NASTAVENÍ PŘEDNÍHO SEDADLA SPOLUJEZDCE SEŘÍZENÍ PŘED SEDÁK SPOLUJEZDCE MOD KOMPAKTNÍ DISK BEZ MONTÁŽE KOMPAKTNÍHO DISKU NAVIGAČNÍ SYSTÉM BEZ NAVIGAČNÍHO SYSTÉMU ŽÁROVKY DO SVĚTLOMETŮ HALOGENOVÁ ŽÁROVKA SPOUŠTĚČ ZADNÍHO OKNA ELEKTRICKÉ SEKVENČNÍ OVLÁD OKEN VZADU + ZAMYKÁNÍ DISPLEJ DISPLEJ (RÁDIO+HODINY+A NEBO T›,CD) KOSMETICKÉ ZRCÁTKO ŘIDIČ+SPOLUJEZDEC ZATEM S OSVĚTLENÍM UKAZATEL HLADINY OLEJE PŘIJÍMAČ SE DVĚMA FUNKCEMI HLADINA+TEPLOTA OLEJE VYHŘÍVACÍ VLOŽKA NEVYHŘÍVANÉ SED PŘEDNÍ BOČNÍ AIRBAG BOČNÍ NAFUKOVACÍ VAK HRUDNÍKOVÝ VPŘEDU + HLAVOVÝ OSVĚTLENÍ PODLAHY KABINY BEZ OSVĚTLENÍ SPODNÍ ČÁSTI KABINY NEUTRALIZACE AIRBAGU MANUÁLNÍ NEUTRALIZACE VAKU AIRBAGU SVĚTLOMET S KOREKTOREM VÝŠKY MANUÁLNÍ DÁLKOVÉ SEŘÍZENÍ SVĚTLOMETŮ SAMONATÁČECÍ SVĚTLOMET BEZ NATÁČECÍCH SVĚTLOMETŮ ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ AUDIOSYSTÉM S PŘEHRÁV KOMPAKT DISKŮ A RDS \"RD4\" CHLAZENÍ KLIMATIZACE AUTOMATICKÁ KLIMATIZACE TEMPOMAT (REGULÁTOR RYCHLOSTI) BEZ REGULACE RYCHLOSTI OVLÁDÁNÍ VÝŠKY PŘEDNÍHO SEDADLA ŘIDIČE RUČNÍ NASTAVENÍ VÝŠKY U ŘIDIČE VNITŘNÍ ZPĚTNÉ ZRCÁTKO VNITŘNÍ ZPĚT ZRCÁTKO DEN - NOC BEZ AUTOMAT CLONY REGULACE KLIMATIZACE / TEPLOTY AUTOMATICKÁ DVOUZÓNOVÁ KLIMATIZACE TUNER RÁDIA DVA TUNERY RÁDIA VNITŘNÍ OCHRANA BEZ VNITŘNÍ OCHR LIŠTY DETEKCE PŘEKÁŽKY DETEKTOR PŘEKÁŽKY VZADU BOČNÍ ROLETKY BEZ BOČNÍCH ROLET UKAZATEL POKLESU TLAKU V PNEUMATIKÁCH INDIKÁTOR ZTRÁTY TLAKU PNEUMATIK PŘIZPŮSOBENÍ OBLOŽENÍ RUKOJEŤ PÁKY VOLIČE KOŽ ZESILOVAČ – EKVALIZÉR BEZ ZESILOVAČE S EQUAL OVLÁDÁNÍ ZAMYKÁNÍ UZAMČENÍ JEDN UZAMYKÁNÍ OKNO (TYP) ČEL SKLO VRSTVENÉ + BOČ A ZAD SKLA TVRZENÁ VOLANT KOŽ VOLANT 4 RAM VENTILÁTOR 1 ELEKTRONICKÝ VENTILÁTOR S INTEGR OVLÁDÁNÍM 150 W KOLENNÍ AIRBAG ŘIDIČE NAFUKOVACÍ VAK KOLENA ŘIDIČE Elektrická část ALTERNÁTOR ALTERNÁTOR TŘÍDY 18 AKUMULÁTOR AKUMULÁTOR L3 450 STARTÉR STARTÉR TŘÍDY 6+ ZVLÁŠTNÍ OSVĚTLENÍ AUTOMATICKÉ ROZSVÍCENÍ SVĚTEL OSVĚTLENÍ PRAHU DVEŘÍ SVĚTLO OSVĚTLENÍ PRAHU DOPLŇKOVÁ FUNKCE VNĚJŠÍHO ZPĚTNÉHO ZRCÁTKA RETRO EXT RABAT ELEC COND + PASS SANS MEMOIRE ŽÁROVKY DO SVĚTLOMETŮ HALOGENOVÁ ŽÁROVKA OSVĚTLENÍ PODLAHY KABINY BEZ OSVĚTLENÍ SPODNÍ ČÁSTI KABINY SVĚTLOMET S KOREKTOREM VÝŠKY MANUÁLNÍ DÁLKOVÉ SEŘÍZENÍ SVĚTLOMETŮ SAMONATÁČECÍ SVĚTLOMET BEZ NATÁČECÍCH SVĚTLOMETŮ RÁDIOVÁ FREKVENCE RÁDIOVÁ FREKVENCE PRO ZÁPADNÍ EVROPU Značky výbavy PŘIDRUŽENÁ VARIANTA VSTŘIKOVÁNÍ VSTŘIKOVACÍ SYSTÉM SIEMENS Různé KRITÉRIA VARIACÍ, CÍLOVÁ KLIENTELA STANDARD ATMOSFÉRA NORMÁLNÍ OVZDUŠÍ STRANA ŘIDIČE (MÍSTO ŘIDIČE) ŘÍZENÍ VLEVO JÍZDA ŠŤASTNOU CESTU VNĚJŠÍ DOPLŇKY VNĚJŠÍ KLIKY + VNĚJŠÍ ZRCÁTKA V BARVĚ KAROSERIE ROZVODNÁ JEDNOTKA BSI COMM 2003 Citovat
Brizan Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Jo a FAP nemáš Docela závidim;) Jinak, vítej mezi námi:papa [upravil dne 29/12/11 00:14 od Brizan] Citovat
Marcel00 Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 vypis historie oprav si zadaj sem: mozno sa dozvies skutocne kilometre. nie tie co ti predajca povie. zadal si moc vela dotazov a na vsetky najdes odpoved tu na fore. to s tym spatnym chodom plynov vo vyfuku je totalna sprostost a toho profi mechanika radsej nabuduce obid... plyny idu len jednym smerom a to von z vyfuku. skor si myslim ze to myslel tak ze vznika vyssi tlak pred FAP-om (tyka sa tych co maju FAP) a to robi neplechu. skus pouzit hladanie Citovat
Brizan Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Co se týká té navigace tak bejt tebou rovnou zapomenu na nějaké neorigo 2DIN rádio, už se to tu řešilo mnohokrát a je jednodušší si nechat dodělat RT3/4/5 než tam cpát něco jiného. Polovina věcí z auta by ti stejně nefundovala a ještě by si musel hooodně upravit prostor za radiem resp. za displayem. Citovat
cimrosek Odesláno 28. prosinec 2011 Autor Odesláno 28. prosinec 2011 Díky za přivítání, S tím fapem jsi mě fakt potěšil,je to pro mě jak nějaký velký vánoční dárek po tom všem co jsem tu o něm četl. Tak rychlou odpověd jsem nečekal,díky za ten výpis du si tedy ještě otevřít kozlíka a mazlit se s výpisem. Ještě se zeptám chtěl jsem ted vložit další fotku a už mi to nejde,nabízí mi to jen změnu souboru,to už jsem si vypotřeboval prostor nebo něco dělám špatně? Citovat
Brizan Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 to je divný fotek by si sem mohl dát kolik chceš, nepoužil ji náhodou místo odpovědi tlačítko upravit? Tady jsou odpovědi zpravidla velice rychlé Citovat
Marcel00 Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 ... Ještě se zeptám chtěl jsem ted vložit další fotku a už mi to nejde,nabízí mi to jen změnu souboru,to už jsem si vypotřeboval prostor nebo něco dělám špatně? hledat hledat a hledat Citovat
cimrosek Odesláno 28. prosinec 2011 Autor Odesláno 28. prosinec 2011 nějak v tom plavu mám tam přidanou fotku a to jsem myslel že už to nejde jdu to tu ještě studovat. To s tím automechanikem,já ho neznám ale někde je tu odkaz v jedné diskuzi o fapech,na novinový článek o autech s Fap kde s ním dělají rozhovor a nějak se mi to nezdálo.nicméně se tím nemusím zaobírat. Vím že jsem položil moc dotazu tak to zkrátím na to tažné,hledání mi nenašlo nic ohledně zapojení tažného našel jsem toto tažné a u něho ty moduly el.zapojení,který mám koupit? nebo jde zásuvka nějak napojit na zadní světla bez toho modulu(že při couvání s vlekem budou senzory snímat vozík a pípat nějakým stylem(nikdy sem senzory neměl)mi nevadí) koukám že než něco sesmolím tak mi stačí odpovědět snad všichni:roll [upravil dne 28/12/11 23:46 od cimrosek] [upravil dne 28/12/11 23:49 od cimrosek] Citovat
Marcel00 Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 k taznemu sa dodava aj manual na montaz. co sa elektroniky RJ tyka je potrebna tiez a taktiez bude nutne aktivovat cez DIA funkciu tazneho. tam kde si kupoval tazne kupis aj ten modul. keby si pohladal dozvies sa viac Citovat
Brizan Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Konektory na připojení tažného najdeš u levého zadního světla. Citovat
cimrosek Odesláno 28. prosinec 2011 Autor Odesláno 28. prosinec 2011 no já se picnu,tohle jsem nenašel a to jsem si myslel že CELKEM hledat umím:nevim jdu si to přečíst když tak prosím ještě něco o dálkovém startu made in Přema to mi taky nejde najít. Citovat
Brizan Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 tak kontaktuj Přemu, ale někdy je docela tajnůstkář svoje know-how si občas nechá pro sebe;) Přemo bez urážky:D:D Citovat
Marcel00 Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 ok, ale to uz bolo posledny krat ohladne magicaru, da sa t oaj cez to, niektory uzivatel to tu ma. ja osobne som proti montazi ineho alarmu ako origo. Citovat
cimrosek Odesláno 29. prosinec 2011 Autor Odesláno 29. prosinec 2011 Konektory na připojení tažného najdeš u levého zadního světla. To celkem chápu,mně jde oto co mi to bude dělat když ty vodiče napojím přímo na zásuvku tažného bez toho can modulu. tak jsem to přečetl a nebudu radši napojovat napřímo,abych pak nemusel kupovat jiné a podstatně dražší elektronické díly. Citovat
cimrosek Odesláno 29. prosinec 2011 Autor Odesláno 29. prosinec 2011 dotaz jsem si zadal,díky za info Citovat
koblih69 Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Nezdá se mi barva řidičových dveří a příliš ani hodnota km s ohledem na nutnou výměnu spojky. Citovat
Brizan Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Hmm skutečně na tý fotce vypadají trochu tmavší než zbytek auta. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.