sannyray Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 Zdravim vas mili kolegovia , v tento den sa nam s manzelkou stala nehoda na nasej krasnej pezotke , dostal som sa do smyku a rovno do zvodidiel , pre pripadny zaujem tu mam inzerat , opravovat ju nejdem ale u pezotu ostavame akurat koncove cislo menim za 7 407 http://auto.bazos.sk/inzerat/12161724/predam-peugeot-406-21td.php Takze ak mate zaujem pokojne piste mail alebo sem na forum Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 No, dej si tady inzerát do sekce inzerce. Ale upřimně si myslim že za tu cenu co maš na Bazoši se prodávají nepoškozená auta;) Citovat
ZoSo Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 kdybych z toho něco chtěl tak by to šlo?? Citovat
sannyray Odesláno 27. prosinec 2011 Autor Odesláno 27. prosinec 2011 za 1000 nove auto na bazosi nekupis ak ano uz by som ho mal ale ako povies , jedine v celku ho predam lebo akonahle predam len jeden diel uz sa ho nikdy nezbavim, cela lava strana je absolutne neporusena, motor krasne startuje a nic mu nieje nieje ani naprava porusena, len chladic teda cela sahara plechy a hadicky atd proste investicia pre sikovneho klampiara 500eur ja by som si to vsetko musel dat urobit a to sa mi uz neopltati Citovat
punkac Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 hele, prodal jsem mnohem méně nabořený vůz a byl jsem rád, že to šlo za 10000 Kč do světa tohle je velmi najivní Citovat
comm Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 sanny nechcem kazit nieco ale za tu cenu je problem predat 406 2.1 s pokazenym cerpadlom. Inak je to skoda krasny kusok to bol. Ja by som ho zobral len nieje kam ho nechat v ba Citovat
mmartinkovic Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Ved to nie je az take hrozne, plechy vpredu , naboku. svetla vpredu vzadu , trosku laku a striekania a je to :-) Skus to dat niekde to vykupu na ND. inac to budes dlho predavat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.