Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ani smítko rzi? Zkus odklopit zadní pravou sedačku a mrkni pod ten kobereček, jako by ses chtěl podívat na plovák od nádrže a pak napiš jestli tam nemáš ani tečku koroze :roker

Odesláno

jo mám za řidičem dirku skrz,byl nacucanej koberec a jelo to tam,tak jsem ho vyhodil opravil silikonem a natřel antikorozní barvou a byl klid....u sedana se ten sedák odklápí jak,abych se podíval u sedana....:myslim

Odesláno

povol ty matky, zvedni předek sedáku tak,abys tam dovnitř strčil ruku a nahmatáš takový trn, na kterém je sedák vzadu naražený, jsou dva ty trny, musíš zarvat dost,abys sedák demontoval

Odesláno

jinak vim že tam maji 406tky slabe misto pod sedaly hlavne novejsi modely jelikož tam maji tu tlumíci blbost ktera drží vlhkost a tudis to zahniva u stareho modelu to asi neni teda ja to tam nemam a neni tam nic...ale verim že se taky objeví za nejakou dobu...nastesti to nejde videt tak to cloveka nemusi tak mrzet

Odesláno
myslís tohle?

Tak to čumim, to u mě byl brutál, ale už jsem to pořešil. Sundal jsem nádrž a laminovací soupravou to vylaminoval z obou stran, ted už v zimě slaná voda co se tam drží nemá šanci :D

Odesláno

pod zadni sedačkou to mam v pohode.

pokud si to dobre pamatuju tak se napřed vyhakne z tech dvou steftu ve předu a pak se zatlačí do zadu a na horu.

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak jsem dnes zvedl tu sedačku u sedana a krásně čistý jako u Fortune88 tak jsem pro jistotu odloup ty 2 černý plastový zátky a podmázl jsem je lepícím a těsnícím tmelem jen tak pro jistotu...;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...