Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, často se mi stane že při startování se mi přepne rádio na CD přehrávač, docela mě to rozčiluje a nevím čím to může být. Navíc se to nestává pokaždé. Nevíte někdo čím to může být? mám RT3 s velkým displejem. Předem děkuji. Renda.

Odesláno
Ahoj, často se mi stane že při startování se mi přepne rádio na CD přehrávač, docela mě to rozčiluje a nevím čím to může být. Navíc se to nestává pokaždé. Nevíte někdo čím to může být? mám RT3 s velkým displejem. Předem děkuji. Renda.

Sohlasím s ostatními reakcemi. Dělalo mi to samé, potom jsem ani do konce nenastartoval. Vyměnil jsem baterii a bylo vyřešeno ..... ;)

Odesláno

Občas sa mi to stalo že prepínalo medzi rádiom a CD keď som mal disk vybraný z mechaniky (ako keby ho tam hľadal), stalo sa to aj pre tým ako som vymenil baterku ale aj po výmene. Už sme to tu riešili ale k ničomu sme nedospeli, už asi 3/4 roka bez problému.

Odesláno

Musím říci ze ne vždy to je baterkou, mám ten problém taky a baterku jsem minuly rok měnil, vůbec nic se po výměně nezměnilo. Čas od času se mi stane ze se rádio samo po startu přepne na cd, ale nějak to neřeším, proste si prepnu na rádio a jede se dal :)

Judes: já mám cd v mechanice stále (navigace) a stava se mi to také.

[upravil dne 27/12/11 22:46 od Brizan]

Odesláno

Nejsem žádnej odborník, a možná je to blbost, co napíšu. Máš tam dostatečně silnou baterii? Podle mě se to stává ve chvíli, kdy baterka vezme všechno napětí a použije ho na start. Potom se možná stane, že se provede nějakej restatr radia a základní nastavení je CD. Od té doby, co tam mám novou 77Ah Silver je to v pohodě. Jednak auto startuje jak hodinky a na CD se mi to vůbec nepřepíná. :)

Odesláno

V mojom prípade by som to do súvisu z baterkou nedával (áno, mal som tam slabšiu baterku 60Ah a teraz 77Ah silver) prepínalo mi to aj počas jazdy až kým som tam nevložil CD-čko, potom to prestalo prepínať a ako som písal vyššie je kľud asi 3/4 roka aj bez vloženia CD.

Odesláno

Mně to dělalo také (přepínalo se mi to na měnič, protože v rádiu mám navigační cd), ale co jsem vyměnil baterku už to nedělá. Nebo jsem si toho alespoň už nevšiml. Nevím, jak velký vliv na to ta baterie má, ale skoro bych si tipnul, že to souvisí s výraznějším poklesem napětí při startování...:myslim

Odesláno

no nevim, já tam mám rok starou Vartu silver tuším že 74Ah a dělalo mi to vždy. Jak se starou baterkou tak i s novou, vlastně to dělá od doby co jsem auto před třemi lety koupil...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...