renda.j Odesláno 25. prosinec 2011 Odesláno 25. prosinec 2011 Ahoj, často se mi stane že při startování se mi přepne rádio na CD přehrávač, docela mě to rozčiluje a nevím čím to může být. Navíc se to nestává pokaždé. Nevíte někdo čím to může být? mám RT3 s velkým displejem. Předem děkuji. Renda. Citovat
Stano1959 Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Mne robilo to isté až do doby, než som výmenil autobatériu, bola síce dobrá a štartovala, ale pred zimou som ju preventívne vymenil a potom to už bolo OK Citovat
Mirys Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Stejný problém, výměna autobaterie pomůže. Citovat
lacodlouhan Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Ahoj, často se mi stane že při startování se mi přepne rádio na CD přehrávač, docela mě to rozčiluje a nevím čím to může být. Navíc se to nestává pokaždé. Nevíte někdo čím to může být? mám RT3 s velkým displejem. Předem děkuji. Renda. Sohlasím s ostatními reakcemi. Dělalo mi to samé, potom jsem ani do konce nenastartoval. Vyměnil jsem baterii a bylo vyřešeno ..... Citovat
Judes Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 Nebolo to náhodou tým že sa celý systém reštartoval po odpojení batérie a zapojení už tej novej . Citovat
slavino1 Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 ja som zistil to prepinanie medzi CD -RADIO a nato 2 dni baterka v prdeli ------ dobitie batarie OK ---MOJ POSTRECH Citovat
Judes Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 Občas sa mi to stalo že prepínalo medzi rádiom a CD keď som mal disk vybraný z mechaniky (ako keby ho tam hľadal), stalo sa to aj pre tým ako som vymenil baterku ale aj po výmene. Už sme to tu riešili ale k ničomu sme nedospeli, už asi 3/4 roka bez problému. Citovat
Brizan Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 Musím říci ze ne vždy to je baterkou, mám ten problém taky a baterku jsem minuly rok měnil, vůbec nic se po výměně nezměnilo. Čas od času se mi stane ze se rádio samo po startu přepne na cd, ale nějak to neřeším, proste si prepnu na rádio a jede se dal Judes: já mám cd v mechanice stále (navigace) a stava se mi to také. [upravil dne 27/12/11 22:46 od Brizan] Citovat
lacodlouhan Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Nejsem žádnej odborník, a možná je to blbost, co napíšu. Máš tam dostatečně silnou baterii? Podle mě se to stává ve chvíli, kdy baterka vezme všechno napětí a použije ho na start. Potom se možná stane, že se provede nějakej restatr radia a základní nastavení je CD. Od té doby, co tam mám novou 77Ah Silver je to v pohodě. Jednak auto startuje jak hodinky a na CD se mi to vůbec nepřepíná. Citovat
Judes Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 V mojom prípade by som to do súvisu z baterkou nedával (áno, mal som tam slabšiu baterku 60Ah a teraz 77Ah silver) prepínalo mi to aj počas jazdy až kým som tam nevložil CD-čko, potom to prestalo prepínať a ako som písal vyššie je kľud asi 3/4 roka aj bez vloženia CD. Citovat
slavino1 Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 ja ked sadnem do auta tak zapnem kluč do polohy 1 dam si pas radio hraje potom štartujem a radio sa vypne po naštartovani sa samo zapne Citovat
Mike407 Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Mně to dělalo také (přepínalo se mi to na měnič, protože v rádiu mám navigační cd), ale co jsem vyměnil baterku už to nedělá. Nebo jsem si toho alespoň už nevšiml. Nevím, jak velký vliv na to ta baterie má, ale skoro bych si tipnul, že to souvisí s výraznějším poklesem napětí při startování... Citovat
Brizan Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 no nevim, já tam mám rok starou Vartu silver tuším že 74Ah a dělalo mi to vždy. Jak se starou baterkou tak i s novou, vlastně to dělá od doby co jsem auto před třemi lety koupil... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.