Lord Back Odesláno 25. prosinec 2011 Autor Odesláno 25. prosinec 2011 zítra je dám schválně na půl žerdi aby byli v poloze jaký mají být a schválně co to udělá Citovat
Gabriel 307 Odesláno 25. prosinec 2011 Odesláno 25. prosinec 2011 sorry za taky mě čeká montáž ale modelu Steelmate PTS 400 http://www.levnealarmy.cz/eshop/parkovaci-senzory/profesionalni-senzory-steelmate/parkovaci-asistent-steelmate-pts400-tazne.html naštěstí potřebuji vymezovací kroužky 5° v balení jsou kroužky 6°,kdyby byl problém můžu dokoupit 10° a 13° [upravil dne 25/12/11 22:34 od Gabriel 307] Citovat
koblih69 Odesláno 25. prosinec 2011 Odesláno 25. prosinec 2011 omotáme izolačkou Já ti dám izolačku !!!! Citovat
Lord Back Odesláno 25. prosinec 2011 Autor Odesláno 25. prosinec 2011 díkes ale já jí mam dost. stejně mi to nedalo a šel jsem je po tmě vycvaknout ze spoda aby nečuměly do země a maká to dobře tak zítra budu pilovat z poliše přechod pak ho stříknu aby to vypadalo a bude a to mě čeká instalace do citroena c5 ale tam už budu chytřejší Citovat
Edison Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Ode jmě jsou taky něke fotky, kde to mám já. Do dveří by mě nikdy nenapadlo to cpát. Zrovna tak do lišty... Citovat
Edison Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Jinak doporučuji pokračovat ve vlákně o tomto tu již dávno zřízeném... Citovat
Vítek1 Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 sorry za taky mě čeká montáž ale modelu Steelmate PTS 400 http://www.levnealarmy.cz/eshop/parkovaci-senzory/profesionalni-senzory-steelmate/parkovaci-asistent-steelmate-pts400-tazne.html naštěstí potřebuji vymezovací kroužky 5° v balení jsou kroužky 6°,kdyby byl problém můžu dokoupit 10° a 13° [upravil dne 25/12/11 22:34 od Gabriel 307] jestli je nebudes mit hodne dole tak bych je testnul bez tech podlozek vypada to bez nich lepe a pokud to jsou PTS400EX tak maji digitalni snimace a mohlo by to byt ok Citovat
Vítek1 Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Ode jmě jsou taky něke fotky, kde to mám já. Do dveří by mě nikdy nenapadlo to cpát. Zrovna tak do lišty... proc ne do listy? je to tam nejmin videt a bez lakovani taky jsem tady daval fotky a mam je tam Citovat
Edison Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Pokud to mám v barvě (už jsem je tak dostal z výroby), a lakovat není problém tak to fakt tak vidět není. Ale proč ne do tej lišty: To je ta část nárazníku, která hlavně slouží k narážení. Tam bych fakt nic nedával. Citovat
Vítek1 Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 no a ze slouzi k narazeni? tem senzorum se nic nestane. uz jsem buchnul senzorem primo do zabradli a OK.navic predni naraznik aut je stejne niz nez ta cerna lista, ted me nekdo udelal malinkej sram ve vysce SPZ coz je vetsinou misto kam se to montuje. Lakovani problem neni ale je lepsi to dat lakosovi uz jsem videl par loupajicich se. a co se jedna o tech co delaji v ruznych barvach tak bych si je na auto nedal protoze to jsou vetsinou ty nejlevnejsi slupky [upravil dne 26/12/11 09:10 od Vítek1] Citovat
Edison Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 No jak chceš... Dělej jak myslíš. Jen že taková montáž k vidění fakt nebývá. Jinak i o lakování je v tom vlákně toho spousta. Citovat
koblih69 Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 No docela vtipná je montáž ( u breaku ) do lišty 5-tých dveří, na té liště jsem to měl i já a super. Je pravdou, že na té liště to asi zbytečně trpí, hlavně ve městě kde se o tebe věčně někdo otírá a ten plast čidel moc houževnatý není ( hlavně v zimě ). Ale je to pořád lepší než čené, nelakované, přímo v lakované části Citovat
Vítek1 Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 to vis ze byva napriklad fabia to tak ma origo spis byva problem ze to tam nejde u vsech aut ale zrovna 406 je na to jak delana Citovat
Vítek1 Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 a co se tyka vzhledu tak myslim ze idealni stav Citovat
koblih69 Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 to vis ze byva napriklad fabia to tak ma origo spis byva problem ze to tam nejde u vsech aut ale zrovna 406 je na to jak delana Jó Fabia to jsou ale sportovní auta, tam je to jinak. Nebo teda teda myslím, že jsou to sporťáky , protože statisticky mě na D1 předjíždí nejvíce Fábií s motorem 1.2 HTP :papa Citovat
Vítek1 Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 no oni musi jezdit rychle ridi se totiz heslem. Honem To Prodej. Citovat
Lord Back Odesláno 26. prosinec 2011 Autor Odesláno 26. prosinec 2011 musíš to brát tak že oni jezdí furt na plnej chtějí se toho co nejdřív zbavit dokonce mě jedna na dálnici mázla tak jsem chtěl jen vědět kolik jede a jel 190 s Honím Tři Písty tak jsem ho předjel a schválně jak dlouho mu to vydrží a můžu říct že vždy v kopci mu to padalo na 140 ale jinak furt jel 190 tak jsem ho nechal ject je to fakt dobrej sporťák nevím jak to dělají ale ject furt naplnej jak on abych asi roztavil písty. jinak k těm čidlům žádný podložky tam nejsou to je prostě jeden kus asi to bude nějakej levnější šmejd ale maká to když ty čidla přizvednu a tak je taky nechám hodit na to bobek já stejně nemam 406 na krásu na to mam jinou prdelku a můžu říct že černý čidla na lakovaným nárazníku by bylo to poslední co mě trápí byl bych rači kdybych to tam nedával a dal to do těch dveří protože to je jediná šance jak by to fungovalo. Ale mam ještě jedno auto a mohl bych tam tadytoho asistenta namontovat a sem koupit s těma čidlama na kterejch se dají přehazovat ty podložky Citovat
Vítek1 Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 ale tady ti staci opravdu treba ze stare cerne gumove hadice tu podlozku vyriznout docilis tim stejneho efektu i vzhledu Citovat
Edison Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 Dělaj pro to origo zešikmené podložky... Ale pak je to v nárazníku šikmo a nedrží to OK. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.