Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdar peugeotaci. Chci se jen zeptat jestli ma nikdo z vas asistenta ja jsem ho dostal k vanocum tak jsem ho sel namontovat a asi jsem si nabehnul v navodu pisou ze min vejska od zeme je 50cm ale to uz mam pate dvere tak jsem to zkousel dat niz nez pisou jen cvicne nez jsem zacal vrtat nic to nedelalo ani 20cm nad zemi tak jsem je flaknul do narazniku hned pod ten cernej pruch co je pres celej naraznik a to jsem asi nemel delat dokud je asvalt hladkej bez hrbolku tak funguje normalne ale fakt staci hrubej asvalt a uz se to odrazi a furt mi to pipa a ukazuje 0.9metru tak jsem chtel vedet kam se to tak dava u 406 ze bych dal zaslepky s cervenejma diodama a cidla dal jinam puvodne jsem je chtel dat do patejch dveri dve a dve do narazniku do toho cernyho pruhu ale mam obavu ze kdyz to dam do tech dveri tak to bude snimat ten naraznik co precniva jeste za dverma

Odesláno

Nojo... To se musí dost pečlivě vybírat... :-/ Zkus sehnat čidla pro extra nizkou montáž. Já jsem to takhle někde našel a mám to úplně v tom nejnižším rantlu nárazníku a chodí to ok. Chytne to až obrubník tak 10cm. Nemluvím o trávě a tak... To je jiná.

Odesláno

tak trava to je normal tu to nasaje hned oni by chteli spis natocit trosku nahoru a byl by klid sere me ze jsem to zkousel jakou dobu na dvore a bylo to ok ale tam je to vsechno rovny a hladky

Odesláno

mam je šipkama nahoru oni jsou i nahoře víc zapuštění že jsou tak trochu odkloněný ale právě ten nárazník už pod tou lištou je dost zaoblenej dolů a čidla čumí na zem

Odesláno

na to jsem se už ptal ale pro ten můj model to nedělají. Tak už zbejvájí ty záslepky s diodama a hurá s nima do dveří jsem fakt kokot ale zase mě poznáte až uvidíte červenou 406 jak jí svítí červeně senzory na zpátečku tak si můžete říct jéééé to je ten kokot co to tak pěkně zkurvil :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...