Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Dnes se na mě po roce opět rozsvítil servisní klíček. Najeto 10tis.km od výměny oleje. Asi ale ještě chvíli počkám s novým. Jinak auto by si zasloužilo po zimě umýt a hlavně vygruntovat. Nejspíš ho vypucuju před víkendem na Moravě. :myslim

Odesláno

Když se ti rozsvítí klíček, znamená to přeci ještě 1000 km,  ne? Nebo jedině, že ti uplynula časová doba na výměnu oleje (málo jezdíš). Pokud se k autu chováš jak člověk, krátké přejetí intervalu mu nevadí. ;)

Odesláno

Jo, málo jezdím a těch 15tis.km nestihnu za rok. Rozsvítil se, protože uplynula doba a teď při otočení klíčku bude svítit nula, dokud nedojedu těch zbývajících 5tis.km. Dojíždět je nemám v plánu.

Odesláno

Dáš olej nový nebo jenom vymažeš interval?

Dám nový olej, ale až tak duben, květen. S mým nájezdem se zase tak moc nestane. :D

No, měnit se má po roce nebo 20tkm, ne ? :)

Mám interval 15tis.km a nebo rok.

• O 2 týdny později...
Odesláno

V noci tankováno a po zhruba 300km kolem komína a 300km Žamberk - Brno spotřeba 7,8l/100km. Tu předchozí nebudu ani psát, jsem si připadal jako s V6kou. :D

Přemýšlím o přezutí v příštím týdnu. :myslim

Odesláno

Ale přece napíšu .. i když něco jiného - spotřebu opravdu nemá smysl sledovat po 200 nebo 300 km, stačí trochu těžká noha a jsi o 2L vedle ani nemrkneš .. ale abych byl soudný - taky jsem sem jednou postoval údaj tuším, že to bylo cca 7,8L/100 po ujetých asi 200km.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...