Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

Odesláno

Tak nakonec ještě pár kilometrů přibylo a výsledná spotřeba 7,2l/100km, což není špatný na to, že šla i klima :) Dálnice, město a mimoměstký provoz. Jinak litr N95 38.20 :grr pak, že ceny klesají a za 55litrů 2101Kč :( Kde jsou ty časy, kdy plná vyšla na 1500 [Edited on 15/5/12 20:22 by radim.1008]

Zajímavý, se k tomu vrátit teď po skoro 3 letech :D

Odesláno

Fíha, to je skoro o 10Kč níž na litru. :D:roll Spotřeba je teď o trochu výš, moc toho teď nenajezdím. Teď mám 3/4 nádrže pryč a najeto 540km. Je v tom cesta do Brna a zpět mezi svátkama. Zbytek kolem komína.

Odesláno

Pff to jezdis skoro za tolik jako ja s 2,2  :aut   Ted mi to po ujetych 300km z nadrze ukazuje spotrebu 9.0l/100 snazim se to "setrit" a zkusit zda se da ve meste dostat pod 9. Zatim to moc nevypada, kdyz tam naskoci osmicka je to bud 8.8 nebo 8.9 niz to zvlast ted v zime proste nepujde. Ale je to jen pokus nekoupil jsem to abych solichal plynovy pedal a otackomer byl od 4.000/min. tabu  :roker

Odesláno

Nj, musíš brát, že mezi těma motorama je generační rozdíl. :D Jezdím s tím teď převážně krátké trasy. 3km do práce a 5km na barák. Dálková je v plánu v úterý. 17km. :D

Odesláno

Pff to jezdis skoro za tolik jako ja s 2,2 :aut Ted mi to po ujetych 300km z nadrze ukazuje spotrebu 9.0l/100 snazim se to "setrit" a zkusit zda se da ve meste dostat pod 9. Zatim to moc nevypada, kdyz tam naskoci osmicka je to bud 8.8 nebo 8.9 niz to zvlast ted v zime proste nepujde. Ale je to jen pokus nekoupil jsem to abych solichal plynovy pedal a otackomer byl od 4.000/min. tabu :roker

Dnes jsem byl natankovat a spotřeba 8,4l/100km. Ústí nad Orlicí -> Brno -> Žamberk -> kolem komína -> Rychnov nad Kněžnou -> Žamberk -> kolem komína. Benzina Žamberk N95 29,90,-.

Odesláno

to je stejně nějak hodně ... já jezdím od natankování doplna (7.1.2015) pouze město, mimo Prahu jsem za 400km nikde nebyl a teď tam mám 9,1 ... :)  jo a to jsem čepoval teda za 30,90/L

Odesláno

To ja ani nemam zjistene jak to mam daleko do prace. Ale vic jak 10km to nebude. Za 3 mesice mam s autem najeto 3.400km a v tom je i cesta Praha-Luhacovice-Havlickuv Brod-Praha coz bylo 650km..

Odesláno

ha ! tak už to vím :)  z domova do práce a zpět to mám dohromady 15km, nicméně samozřejmě občas jedu i jinam. Zatím můj denní nájezd od koupě a po odečtení cesty na Moravu hned druhý den odpovídá 30km a vlastně půlku doby co auto mám je zima takže se ani nedivím že se to nedaří pod těch 9 litrů na 100 stáhnout. Jinak tahle 2,2 120kW je z roku 2005, nevím, od kdy se dělala 1,6 co máš v autě ty (k tomu "generačnímu rozdílu")  :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nejdřív jedna fotka a potom dotaz.

post-35961-1423496638,0372_thumb.jpg

Prý nová protihluková úprava. :D Akorát se s ní blbě zatáčí.

A teď dotaz, včera se mi stala nemilá věc. Zůstal mi klíč ve spínačce poté, co jsem zhasnul motor. Nešlo s ním otočit, vytáhnout, prostě nic. Volant zůstal odemčen. Po pár telefonech, co s tím, hlavně jak zamknout auto a poté dojet domů, se mi po chvíli hrkání s klíčem a pokusů s ním otočit, se mi ho podařilo vytáhnout. Od té doby je zatím vše v pořádku a klíč chodí opět volně. Má někdo tucha, co se uvnitř stalo? :nevim

Odesláno

Tak to nevím, co tam mohlo být ... asi vzpříčená vazelína to nebude. :D

Jak zamknout auto mě po telefonátu napadlo, vyšroubovat planžetu a zamknout dálkou ... nicméně se obávám, že by ses na šroubek šroubovákem asi nedostal. :(

Odesláno

To rozhodně nebude. :D Čím bych to mohl promazat? :myslim Sundat planžetu mě taky napadlo, ale moc bych si nepomohl. :D Nemám dálku, ale jen centrál na klíč.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...