Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

Odesláno

Jo dnes se tomu už usměju, ale když jsem viděl ten blatník a dveře... Nakonec se oprava povedla. Dnes jsem auto umyl, i když bylo -7C, pěkně to namrzalo, ale auto je zase čistý.

Odesláno

Byl jsem si dnes pro auto, které stálo od včera ve vytopené garáží, kde schlo po včerejším mytí soli a bordelu po broušení z lakovny. Musel jsem blejsknout ty dva vedle sebe :D

post-39796-14109630227465_thumb.jpg

Odesláno

A samotný Pažout, po umytí bych řekl, že se s odstínem v lakovně trefili ;) Ještě vyměnit zadní světla za jiná, která jsou už nějaký ten pátek doma. Tímto zdravím člena Fe-re, jestli jsem ještě chodí :papa A až konečně sleze ta bílá věc, tak přezout na Cyclony :cool:

post-39796-14109630228203_thumb.jpg

[upravil dne 24/3/13 16:11 od radim.1008]

Odesláno

Dnes úspěšně po STK. Auto jsem dal známému, ať s tím zajede a před tím se mrkne na auto. Vyměnil brzdový váleček na pravém zadním kole a žárovku v osvětlení RZ :D Jen mě budou čekat spolu s olejem desky, zbývá tak třetina. Projduto jen s jednou áčkovou závadou. \"Některá část výfukového systému nebo jeho upevnění je poškozená, ale tato závada nemá vliv na funkci systému.\" :D

Prý taky technik, rval za všechny pásy, jen prostřední nechtěl, páč je pod sedačkou, troubil, zkoušel ostřikovače, stěrače, hrk předních sedaček a sluneční clony, jestli drží. Pažout obstál se ctí a dle zápisu z emisí jsem s ním za dva roky najel cca 27500km ;)

[upravil dne 27/3/13 15:49 od radim.1008]

Odesláno

Dnes mě přišlo 12 šroubů a 4 bezpečnostní od mk405. Jen to má malý háček :myslim Jsou krapet dlouhý, cca o 20mm delší hlava. Nastává teď otázka, odesílateli jsem už psal, takže mu je buď vrátit, nebo hlavu zkrátit upíchnutím na soustruhu, což by pro mě nebyl problém, udělám si to v práci. :P:D Co vy na to?

post-39796-14109630407068_thumb.jpg

Odesláno

Poslané jsou dlouhé, délka dle obrázku, posuvku jsem v garáži nenašel :D a klíč je 19

Takovéto rozměry by měl mít správný šroub:

délka [mm]: 57,15

vnější závit [mm]: M 12 x 1,25

průměr vlákna [mm]: 17

Jakost/třída: 10,9

Rozměr klíče: 17

Hlava šroubu / profil matice: vnější šestihran

délka [mm]: 36,1

post-39796-1410963040742_thumb.jpg

Odesláno

nj, trochu koukaj :D škoda že tě to nenapadlo hned když jsem ti posílal fotky šroubů jak vypadají...

zkrácení je taky možnost, bude ale potřeba je nějak ošetřit proti reznutí...

v klidu to rozmysli - budu na tebe hodnej a kdyžtak je vezmu zpět :aut:D (nebo se hoděj do bazaru a půjdou rovnou k dalšímu majiteli...)

Odesláno

Takový dlouhý by se mi asi hodily na Avantage :D Ale bohužel krátký na cyclony nemohu nabídnout, já Avantage uchycuji šrouby z konusem a taky to drží :D

Odesláno

Milane, klidně můžou být tvoje, zkracovat je nebudu, takže buď je vrátím nebo ti je přivezu na sraz ;) Krátký si seženu, v tom problém nevidím. :papa

Odesláno

Měly by tam jít a nekoukat, mám to hodně zapuštěné. Jen ten závit mi přijde zvláštní, prostě vyzkoušíme a uvidíme :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...