Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem přišel k autu, otevřel, strčil klíče do zapalování a čerpadlo nic, rafičky budíků nic a na otočení se nic nedělo. :bojim Divné je, že včera jsem s autem jezdil a dnes nenastartovalo, napadá mě, že bych si nechal hrát rádio, protože jsem přijel dom, během chvíle zase odjížděl, ale druhým autem. :D Auto je v garáži na nabíječce, tak uvidíme. :myslim

Ještě, že má člověk dvě auta a startovací kabely. :D

post-39796-14109636735837_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Teď jezdím do práce na kole. :D Ale na barák jezdím autem a před tím přes město pro Zuzku. Asfaltují u nás komplet průtah městem a jsou tu pěkný kolony odpoledne. Takže to taky pomůže. :D Jinak normálně jezdím, řadím 3. - 5. cca ve 3500ot./min.

Jinak mě nejspíš píská nějaký řemen nebo řemenice příslušenství. :myslim Ale jen za studeného motoru a do těch 15°C.:bojim:D Taky je v plánu čištění a případné doplnění klimatizace. Při spuštění je celkem hlasitý kompresor.

Odesláno

Řadit při 3500 ot ... to bych u HDička nepřenesl přes srdce :D

Ale nevím, jak se má řadit s benzínem ... ale ta 1.6tka jede dobře i při 2000 ot.

Prokluzuje ti řemen, snad příslušenství, rozvodák by byl blbej. Spíše tam budeš mít i nějaký problém, nějaká kladka se bude přidírat, proto to prokluzuje.

Odesláno

Rozvody jsou před 4tis.km měněny. :myslim Stejně mám v plánu to dát do servisu na tu klimu. Tak na to kouknou.

Neboj, s benzínem se naučíš. :D Já když přesednu ze služebního do svého, tak s tím chvíli jezdím jak s naftou. :D

Odesláno

řadit při 3500 je úplně normální nevím co je na tom divného .... při 2000 to nemá cenu spadnou otáčky a dusí se to místo toho aby to jelo trochu ... ne ?

Odesláno

no tak ty vyháním jednou za čas na dálnici kdy to držím x desítek km na 4-4 a půl tisících .... :) ale tu spotřebu máš teda docela vysokou no :myslim

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...