Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

Odesláno

Zítra přijede technik z pojišťovny až za mnou do práce a při chystání TP jsem zjistil, že mám technickou do 29.3.13 :D Takže po klempířovi a lakovně, bude servis a STK. :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pojišťovna vyplatila škodu a tak zítra jedem ke klempířovi a potom do lakovny. :)

Dnes jsem si přivezl nová letní kola, za které děkuji veřejně MilanoviF1, který mě na ně upozornil a domluvil s prodávajím koupi mimo aukro a slevu :D Teď jen sehnat tipový list a šrouby k tomu. Takže kdyby někdo měl sadu šroubů na Cyclony, vezmu je. :) Kola potřebují umýt, jedno je po hraně líznuté obrubníkem, ale za tu cenu a s těma gumama, co na tom jsou... :papa

post-39796-14109629918967_thumb.jpg

Odesláno

nádhera :potlesk můžu se zeptat na kolik tě vyšly? pokud to není tajné :aut jinak možná mám ještě někde v PC typový list přes, který jsem si nechával zapsat Cyclony, pohledám a dám vědět ;)

Odesláno

Není to tajné, 5000,- ;) Gumy na tom jsou: 2x BF Goodrich 5,5mm vzorku a 2x Pirelli 4,5mm. Myslím, že dobrý kup. :D

Ok, to by bylo fajn, s tím listem, jen není to nějak evidovaný, aby nešel jeden použít vícekrát? :myslim

[upravil dne 13/3/13 21:03 od radim.1008]

[upravil dne 13/3/13 21:05 od radim.1008]

Odesláno

Nějaké číslo tam myslím bylo. Otázka je, jestli na to někdo hledí. Když jsem byl na magistrátu tak tam nikoho žádné číslo nezajímalo. A jaký tam máš rozmět pneu? 195/55?

Odesláno

Díky :) Přesně tak, za ty peníze. Původně jsem ani nechtěl kupovat 15\"ky. Ale letní gumy jsou těsně před branou smrti a když se naskytlo tohle :D Béďo a nezůstali ti šrouby?;)

Odesláno

Béďa: Aha, tak nic :D

Ivko: Vypadají, že jsu čistá, ale nejsou. Uvnitř jsou černý jak bota, takže až bude teplo, vytahám všechny sady na hromadu a budu umývat a umývat :D

Milan: Ještě jednou DÍKY :) Jj jsem rád, za tu cenu parádní :papa

Odesláno

však vznútra nech sú jaké chcú, nikdo ti nechodí pod autem ani neastupuješ zvnútra, navyše sa to zachvílu zadrbe od brzdového prachu, ale šak poumývaj to, já vím že budeš mět radost :)

Edit - keby si nekedy chcel k modrému autíčku černé cyclony, vezmem od teba títo sivé, na výmenu ;)

[upravil dne 15/3/13 18:59 od Ivkopivko12tka]

Odesláno

Ivko, vím, že budou za brzo opět černé, ale víš jak, pro ten pocit :cool:Černá kola se mi moc nelíbí, ale kdyby mě to někdy chytlo, budu na to pamatovat :)

Odesláno

Dnes jsem si přivezl auto od klempíře, Pažout na mě čekal schován za vraty vedle Grande Punta na stolici :) Blatník a lem šel vytáhnout, dveře srovnal, vytáhnul dva dolíčky ve dveřích, se kterými jsem Pažouta koupil a vytáhl i promáčklinu na rohu pod světlem, kterou jsem si udělal sám. Pochválil, jak mám ošetřený spodek a tak znovu stříknul PZ podběh. Lišta na dveřích to přežila.

Auto je jak prase, od podzima nebylo umyté, takže se zdá, že odstín je poněkud jiný, ale omyl, to je čistý lak. Jo a vím jak se barva jmenuje, Bleu de Provence metalize :D Skoro deci zbylo tak mě ji nechal. Odpoledne auto umeju a nechám stát přes noc ve vytopené garáži, abych nezamrzl :aut

post-39796-14109630206718_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...