ChouLu Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Tak vzpera od Cwoka doma a jeste prisla klubová nálepka s ramečkem pod SPZku... žuužo jdu si hrát EDIT: tak jsem ji tam prdnul... nejprve pouzedrem dolu... to mi vadil sroub drzaku a zvedal kapotu kdyz jsem ju zavrel.. tak jsem to otocil a je to lepsi ale je to furt o cca 3mm vejs to ale neresim [upravil dne 28.12.11 13:51 od ChouLu] Citovat
mmmb Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 pěkná vychytávka, celkem se divím že to zvládá udržet jedna vzpera Citovat
lukygod Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 Máš ještě nějakou tu vzpěru na prodej? Citovat
lukygod Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 Super návod... Nakonec jsem neodolal a zkusil jsem to taky... Funguje to skvěle. Jen bacha na matičku, která může dřít blatníkovej plech... Ale i to jsem nakonec vyřešil... :super Citovat
miko99x Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 dobry navod, len by som sa chcel opytat, ako ste tu vzperu pripevnili na povodny držiak kapoty? ide mi o to, že aku veľku šrubu ste tam dali, pripadne podložku, pretože moj povodny držiak kapoty ma dosť veľke oko... Ak to niekomu pride ako sprosta otazka, tak sorry, som tu novy, a snazim sa \"zapadnuť\" ďakujem Citovat
miro710 Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 Ďakujem za návod.Ja som použil vzperu z favorita a drži v pohode. Citovat
lacek206 Odesláno 9. září 2012 Odesláno 9. září 2012 Ako dlhú vzperu musím kúpiť, alebo z akého modelu auta by mala byť aby som dosiahol to že pri úplne zavretej kapote vzpera nebola úplne zatlačená do seba ak ma chápeťe... stačí klasika z felície 53 cm, alebo viac... Citovat
lacek206 Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 Ktorý model auta má plynovú vzperu dlhú 600mm a výtlačnú silu okolo 420N tak takú by som potreboval... Citovat
Pjootr Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 Skvělý foto-návod, teoreii jsem pochopil. Horší bude ta manuální stránka věci. Ale v Po jedu do AK koupit plynovou vzpěru 5.dveří (obj. kód: 34.17.800). Doufám, že je to ta správná. [upravil dne 27/1/2013 20:28 od Pjootr] Citovat
Holland Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 V případě ,že se najde kutil na výrobu:Dtak minim odběr 1ks:super http://www.youtube.com/watch_popup?v=tPg1ZMiC9pA Citovat
miko99x Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 Zdravim, mam jednu otazku: v lete som si tuto vzperu dal na kapotu aj ja, lenze po par dnoch mi z nej vyfucal vzduch, a tym padom bola k nicomu. Neviete mi povedat ze preco? Ci to bolo chybou vzpery alebo tym, ze kapota je mierne prehnuta, a ta vzpera sa nejak \"nalomila\" vnutri, a tak prestala fungovat? Dakujem Citovat
podolak2 Odesláno 3. únor 2013 Autor Odesláno 3. únor 2013 zajimave s tim sem se ešče nesetkal že by vyfučela :D ... no možna byla poškozená .. nebyla moc tenká ..či? Citovat
miko99x Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 kupil som si nove a pouzil na kufor a tie z kufra som pouzil na kapotu, vysledok uz som pisal... Citovat
joshiki Odesláno 16. září 2013 Odesláno 16. září 2013 můj dnešní postřeh: když se použijí delší šrouby s kuličkou, tak síla působnící znásobená délkou šroubu ohýbají plechy, na kterých jsou upevněné (řešení je použít šrouby kratší nebo plechy vyztužit) Citovat
venomcz Odesláno 14. leden 2014 Odesláno 14. leden 2014 Hlavně bacha na vzpěry které tam dáváte. Jedna věc je dálka a druhá věc je síla . Známý měl na saxu plynovou vzpěru která už neudržela kapotu nahoře tak jí vyměnil za vzpěru co měl v garáži kde byla síla jednou taková a skoro mu to vybilo zuby když kapotu otvíral . jednotka : N :-) Citovat
Valys-M Odesláno 24. leden 2014 Odesláno 24. leden 2014 Já osobně jsem to dělal v létě 2012 a použil jsem ze saxa vzpěru někdo to na foru říkal že to tak měl tak jsem to udělal stejně a pohoda a spokojenost Citovat
cr2m0 Odesláno 18. leden 2015 Odesláno 18. leden 2015 Tak dnes som to skúsil aj ja na montáž som použil dva šróby 6-ka závit a jednu staršiu vzperu zo zadných 5tych dverí P206 SW. Môžem zajtra doplniť aké newtony ma. Horné uchytenie vzpery na kapote som ošetil gumičkou na šrobiku aby tam prípadne nenatiekla voda. Vošlo sa to pekne medzi kapotu a blatník a ešte je tam aj nejaká vôla. Kapotu nejak extra nevytláča, takže fajín Jediné čo mi chýbalo boli ďalšie ruky, ktoré by držali kapotu Citovat
jonny205 Odesláno 13. listopad 2015 Odesláno 13. listopad 2015 i já se pustím do instalace jen navím jak daleko udělat dírku na kapotě aby to správně fungovalo zde koupím tuto kuličku http://autocentrumwirth.cz/eshop/index.php?route=product/category&path=60_553_702 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.