Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

Nechal si někdo v poslední době tisknout vizitky?

Hledám firmu, která by mi natiskla cca 200-300 vizitek barevne na jedné straně, druhá klasicky bílá, papír klasickej co se na vizitky používá ;)

DIky

Odesláno

no to by si snad zvladol aj sam...

na jeden harok A4 240g papiera ti ich vlezie hadam aj 20 kusov, cize 10-15 listov

urcite niekoho v okoli mas co ma farebnu laserovku. Do laservoky som daval aj vykres

a zobrala ho. a nastrihat/narezat to zvladnes...

pripadne kukni tu : http://www.dobravizitka.cz/programy-na-vizitky/businesscards-mx-391-cesky/

ci ? :myslim

[upravil dne 23/12/11 11:38 od Marcel00]

Odesláno
Taky je tisknu sám, teda firemní fasuju, ale tisknu to lidem okolo, živnostníkům, známým... takže už na to mám mustr s křížky na rozřezání...

A co pouzivas prosimte za papir? :)

Nebo kolik by si chtěl za 200ks vizitek? Grafiku samozřejmě bych dodal ;)

Odesláno

Koblih: Grafika se bude teprve připravovat,tedy není problém jí mít v čemkoliv ;)

Kirkiz: joo na Hermana jsem uplně zapoměl :) ty jeho ceny vypadají slušně :) mám to kousek,takže to nejspíš dopadne u něj :)

Odesláno

od Vistaprint uz nikdy nic... kvalita prabidna.. napocitaj ti hromadu poplatku a ve vysledku dostanes papir s nejnizsi gramazi s nekvalitnim potiskem za cenu vizitek normálních někde v reklamce ;)

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...