Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vklad na účet v hotosti - zrušenie

Recommended Posts

Odesláno

Mám otázku, či je možné pri vklade v hotovosti na cudzí účet v banke napr. pri omyle reklamovať vklad a získať peniaze späť. Ak áno do akej doby je to možné urobiť?

O čo ide - ponúkam cez inzerát nejaký tovar. Ozval sa mi chlapík, že tovar zoberie, ponúkol som mu aj veci navyše čo v inzeráte neboli, zoberie a aj tie, súhlasil s cenou, nezaujímal ho stav tovaru, rozmery atď len či to je funkčné. Platbu chce uskutočniť priamym vkladom hotovosti na môj účet v deň, keď po tovar pošle kuriéra. Preto ma zaujíma, či je možné peniaze vložiť, poslať kuriéra, a peniaze reklamovať. Tak by som nemal ani jedno ani druhé. Možno som paranoidný, ale dnes sú podvodníci veľmi vynaliezaví :D a chlapík je z Bratislavy, čo ešte priťažuje :ticho

[upravil dne 22.12.2011 18:26 od Marky]

Odesláno

Řešil jsem to, ale už je to nějakou dobu tak nevím zda se něco nezměnilo.

Pokud to bylo už zůčtováno tak je to vrácení podmíněno souhlasem příjemce. Banka ho vyzve a on buď souhlasí nebo ne. Pokud nesouhlasí tak jedině občansko-právní spor.

Pokud je ten přímý vklad u tvojí banky tak je to v podstatě okamžitě...

[upravil dne 22/12/11 18:31 od koblih69]

Odesláno

Áno, priamy vklad do mojej banky. Zúčtované myslíš tým, že ich vidím pripísané resp. mi príde oznam z banky o pohybe na účte?

[upravil dne 22.12.2011 18:39 od Marky]

Odesláno

najlepsie zavolat si do call centra svojej banky a opytat sa. urcite s s tym uz stretli a budu ti vediet poradit...

totizto viem, že šek na poste sa da stornovat do urciteho casu od vkladu!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...