Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Přesně tak, když to udělá někdo, kdo to neumí, tak ti to akorát zprasí a budeš se za to stydět. Kamarád takhle \"vylepšoval\" Vectru B, nakonec kupoval jinou palubovku, protože sám uznal, že to byl strašnej tuzing a akorát se mu všichni smáli, jak je to hnusný.

Méně je někdy více a origo stav je někdy lepší než úpravy domácího kutila.

Odesláno

No když už to tady padlo tak se vlemi přimlouvám za střídmost. Od vkusu do nevkusu je jen malý krůček. Dovedu si představit i růžový leskymo v hočičím autě, ale to je recese ;) Tak opatrně a vkusně, na netu anjdeš spoustu inspirace.

Odesláno

na to co dával koblih odkaz,dobře to drží,že jsem to nemohl ani strhnout :D ale to je tak všechno,dávali jsme ten stříbrnej dekor (9) a cca po půl roce to zežloutlo,takže já za sebe to nedoporučuju tyhle nálepky,jsem pro nastříkání,samozřejmě nějakou vkusnou barvou :)

Odesláno

Nístřik se i v domásích podmínkách dá udělat perfektní - teď jsem si v 407 opravoval nástřik poškrábaného plastu okolo řadičky a nikdo to nerozezná od origo. Nicméně pokud to neumíš nebude to ono. Na durhou stranu když to vyndáš tak lakýra to sfoukne za pár korun a bude to 100%

Ty dekory jsou hodně náročné na kvalitu nalepení - dokonalé odmaštění, lepení zatepla... já je měl ve 406 a držely asi 2 roky v létě v zimě bezproblémů. Měl jsem dekor který vypadal jako kořenové dřevo, ale šedý - ten v odkazu není. Vypadalo to velmi slušně, rozhodně líp než původní imitace dřeva. Samolepky nebyly nijak vysoké takže to nebylo k poznání. Kolega má obdobné v Oktávce v imitaci hliníku a tam je to děs.

Dekory jsem nakonec sundal, potáhnul všechny lišty fólií - imitace hliníku a plasty nastříkal sprejem stejné barvy, aby byly všechny plasty a lišty stejného vzhledu. To bych doporučoval taky tobě.

Ještě poznámku, čím výraznější to je ( dekor, výrazná barva... ) tím dříve se to okouká. Takže mysli na to, že budeš chtít jednou změnu.

Odesláno

Chceš stříkat všechny plasty nebo jen některé? V případě že ne všechno, tak se dívej na barvu palubovky (šedá, černá) spíš než na barvu auta. Ke stříbrné metle se hodí snad skoro všechno.

Pokud to chceš do laku tak hodně štěstí, ještě jsem snad neviděla pěkně nalakovaný interiér. Já nechávám vše co je trošku možné, čalounit...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...