Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Díky vlastní blbosti :mad: , když jsem pohnul hruběji s anténou mi začalo zatékat.Nevíte náhodou jak se rozebírají ty plasty s osvětlením abych se tam mohl dostat? (střešní okno nemám) Dík za rady.

Odesláno

Nevim presne co myslel Komisar tim kosodelnikem, ale chce to vyloupnout stresni svetlo, a pod nim jsou ty dva srouby-hvezdicky, kdyz je povolis, vynda se celej ten plast na strese a uz budes mit pristup k tomu sroubu anteny

Odesláno

Takže teď už budu jenom čekat,až přestane venku pršet :mad: a vrhnu se na to.(Kdybych se nenechal nachytat krásně naleštěnými autíčky a dál jezdil špinavým , tak venku určitě neprší a já mněl klid:D).

Odesláno

covece tak to mas uplne jiny nez u moji 406ky, ja musim vycvaknout svetlo.TO bude patrne tim ze mas to stresni okno

[Editován dne 10/4/05 Ferry]

Odesláno

komisar: to je právě problém těch mladejch kluků, že si pletou OKNO a VOKNO :D:D:D

Odesláno

Využil jsem dnešního dne a dle vašich rad rozebral a přetěsnil anténu.:D:D:D Teď už zase pohoda , dík :papa

jj,mladí se do všeho hrnou , kdežto my už jdem na to s námořnickou rozvahou jako děda Lebeda:D

Odesláno

Nojo, my odrostlejší musíme halt držet spolu protože dnešní mládež je ouplně jiná než sme byli my - my jsme samozřejmě byli daleko rozumější a měli jsme úctu před staršími !!! :D:D:D

Ale, 2 komisar: máš pěkný auto a šíbr byl vždycky můj sen (měl jsem ho na svým druhým a třetím autě a žena na to dodnes nemůže zapomenout - to třetí nám ukradli, ale to sem nepatří)

Odesláno
Napsán autorem MilaS

Nojo, my odrostlejší musíme halt držet spolu protože dnešní mládež je ouplně jiná než sme byli my - my jsme samozřejmě byli daleko rozumější a měli jsme úctu před staršími !!! :D:D:D

Ale, 2 komisar: máš pěkný auto a šíbr byl vždycky můj sen (měl jsem ho na svým druhým a třetím autě a žena na to dodnes nemůže zapomenout - to třetí nám ukradli, ale to sem nepatří)

VY staříci. :D Poradím když vím a občas si malinko rejpnu. :D:D:D:papa

Odesláno

nechu? k šíbru bylo ze služebního Seatu Toledo (strašné auto), vždy když pralo slunce tak jsem ještě jezdil s kšiltkou.

večerníček Pat a Mat by se mněl promítat v některých autoopravnách :D:D:D

Odesláno

Miku: většina dobrejch aut má pod šíbrem ještě dekl, kterej se zatáhne, když pere zoncna, jak říkajó brňácí, takže no problema - seat néni auto

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...