Miku Odesláno 9. duben 2005 Odesláno 9. duben 2005 Díky vlastní blbosti , když jsem pohnul hruběji s anténou mi začalo zatékat.Nevíte náhodou jak se rozebírají ty plasty s osvětlením abych se tam mohl dostat? (střešní okno nemám) Dík za rady. Citovat
Miku Odesláno 9. duben 2005 Autor Odesláno 9. duben 2005 Dík komisar: výrazy jakékoliv,hlavně že pomůžou:D, Citovat
Ferry Odesláno 9. duben 2005 Odesláno 9. duben 2005 Nevim presne co myslel Komisar tim kosodelnikem, ale chce to vyloupnout stresni svetlo, a pod nim jsou ty dva srouby-hvezdicky, kdyz je povolis, vynda se celej ten plast na strese a uz budes mit pristup k tomu sroubu anteny Citovat
Miku Odesláno 9. duben 2005 Autor Odesláno 9. duben 2005 Díky za rady a ještě dotaz,dát tam nějaký \"sajrajt\" na utěsnění,kdyby těsnění nepomohlo? Citovat
Miku Odesláno 9. duben 2005 Autor Odesláno 9. duben 2005 Takže teď už budu jenom čekat,až přestane venku pršet a vrhnu se na to.(Kdybych se nenechal nachytat krásně naleštěnými autíčky a dál jezdil špinavým , tak venku určitě neprší a já mněl klid:D). Citovat
Ferry Odesláno 10. duben 2005 Odesláno 10. duben 2005 covece tak to mas uplne jiny nez u moji 406ky, ja musim vycvaknout svetlo.TO bude patrne tim ze mas to stresni okno [Editován dne 10/4/05 Ferry] Citovat
Dave_k Odesláno 10. duben 2005 Odesláno 10. duben 2005 Napsán autorem komisar asi jo proto jsem uváděl že mám okno:) Tolik nechlastej. Citovat
Guest MilaS Odesláno 10. duben 2005 Odesláno 10. duben 2005 komisar: to je právě problém těch mladejch kluků, že si pletou OKNO a VOKNO :D:D Citovat
Miku Odesláno 10. duben 2005 Autor Odesláno 10. duben 2005 Využil jsem dnešního dne a dle vašich rad rozebral a přetěsnil anténu.:D:D Teď už zase pohoda , dík jj,mladí se do všeho hrnou , kdežto my už jdem na to s námořnickou rozvahou jako děda Lebeda:D Citovat
Guest MilaS Odesláno 10. duben 2005 Odesláno 10. duben 2005 Nojo, my odrostlejší musíme halt držet spolu protože dnešní mládež je ouplně jiná než sme byli my - my jsme samozřejmě byli daleko rozumější a měli jsme úctu před staršími !!! :D:D Ale, 2 komisar: máš pěkný auto a šíbr byl vždycky můj sen (měl jsem ho na svým druhým a třetím autě a žena na to dodnes nemůže zapomenout - to třetí nám ukradli, ale to sem nepatří) Citovat
Miku Odesláno 10. duben 2005 Autor Odesláno 10. duben 2005 To zas má bytná šíbr nechtěla , zato na klímě trvala. Citovat
Dave_k Odesláno 10. duben 2005 Odesláno 10. duben 2005 Napsán autorem MilaS Nojo, my odrostlejší musíme halt držet spolu protože dnešní mládež je ouplně jiná než sme byli my - my jsme samozřejmě byli daleko rozumější a měli jsme úctu před staršími !!! :D:D Ale, 2 komisar: máš pěkný auto a šíbr byl vždycky můj sen (měl jsem ho na svým druhým a třetím autě a žena na to dodnes nemůže zapomenout - to třetí nám ukradli, ale to sem nepatří) VY staříci. Poradím když vím a občas si malinko rejpnu. :D:D:papa Citovat
Miku Odesláno 10. duben 2005 Autor Odesláno 10. duben 2005 nechu? k šíbru bylo ze služebního Seatu Toledo (strašné auto), vždy když pralo slunce tak jsem ještě jezdil s kšiltkou. večerníček Pat a Mat by se mněl promítat v některých autoopravnách :D:D Citovat
Guest MilaS Odesláno 10. duben 2005 Odesláno 10. duben 2005 Miku: většina dobrejch aut má pod šíbrem ještě dekl, kterej se zatáhne, když pere zoncna, jak říkajó brňácí, takže no problema - seat néni auto Citovat
Guest MilaS Odesláno 10. duben 2005 Odesláno 10. duben 2005 Dave_k: jasan, většina z nás ví, že jde vo srandu ( :P:D ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.