kovikovi Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 Zdravím všechny tady na fóru. Mám takový problém mám servo které má najeto 60 000 km a když zatáčím, tak to škube oleje tam mám dost a jestli se to nemusí občas nějak ovzdušnit nebo já už nevím co s tím dál. Díky za odpovědi. Citovat
kovikovi Odesláno 21. prosinec 2011 Autor Odesláno 21. prosinec 2011 Nikdo neví co by se s tím mohlo udělat? Citovat
Danoš306 Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 jak ti v tom skube? jako ze se to jako kdyby sekne a pak zase uvolni?? nebo to kope? Citovat
kovikovi Odesláno 21. prosinec 2011 Autor Odesláno 21. prosinec 2011 přesně tak, se to sekne a pak zase uvolní, jako kdyby tomu něco vadilo o něco se to tam sekalo. Citovat
miroja Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 Mne to to tiez tak \"lupkalo\" . Mal som podozrenie na posilovac, axialne loziska a nakoniec som mal odlomeny asi pol zavitu na vrchu z pruziny perovania. Citovat
Dančák Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 To co píše miroja nám dělalo také na obou 406....U té první to lupalo hlavně když si otáčel volantem více např. při parkování a poté při přímé jízdě když si pustil volant tak to táhlo furt dost na stranu protože přuzina to vracela, bohužel než jsme to zjistily tak nám auto naštěstí při vyjíždění z garáže (při jízdě by to byl konec) spadlo čumákem na zem - praskly přední pružiny, protože byli zarezlý axiální ložiska horního uložení tlumiče a pružiny se doslova ukroutily, u té druhé 406 to dělalo už při koupi takže se hned měnily ložiska a od té doby pokoj....takže doporučuju zkontrolovat pružiny a její uložení, řekni někomu ať ti na místě otáčí kolama z rejdu pravýho do levýho a ty se kolem kola koukej co dělá pružina, nesmí uskakovat a napínat se Citovat
kovikovi Odesláno 22. prosinec 2011 Autor Odesláno 22. prosinec 2011 Tak dneska jsem se byl ptát v servisu a tam mi řekly. Jestli jsem tam náhodou nedolíval olej do toho serva a já řekl, že jo a oni se mě zeptali a jaký a já jsem jim řekl, že hydraulický a oni mi řekli, že by to mohlo být ono, že to prý pění a tak se tam do toho serva dostává vzduch a pak to škube, tak ho zkusíme vyměnit ten olej a pak vám tady řeknu více. A děkuji za odpovědi. Citovat
koblih69 Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 Servo odvzdušni - dojeď 10x k jedné a druhé straně a vždycky to chvilku podrž v planém rejdu a zase na druhou. Pak to projeď a koukni do nádobky jak vypadá ten olej - jeslti je napěněný. Citovat
kovikovi Odesláno 22. prosinec 2011 Autor Odesláno 22. prosinec 2011 Dobře dobře, ale to už jsem zkoušel a nic, ale nekoukal jsem do nádobky jestli je napěněný. Dík za radu Citovat
koblih69 Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 Kolik jsi tam toho nalil? A odvzdušnil jsi to potom? Citovat
kovikovi Odesláno 22. prosinec 2011 Autor Odesláno 22. prosinec 2011 nevím přesně asi 1/3 nádobky. Ovzdušňoval jsem to chvilku asi 3x na každou stranu... to je asi málo. Citovat
koblih69 Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 Škoda, že jsi se nezaptal co tam patří... no pokud bylo předím málo tak se to mohlo zavzdušnit a 3x nestačí. Osobně bych ale spíš uvažoval o mechanické vadě. Kontrolou v servisu kdy mi tvrdili, že je to servem a 2x kontrolou horního uložení s výsledkem OK, mám už za sebou... Na výměněně uložení jsem trval a ložiska byly na kaši... Citovat
kovikovi Odesláno 22. prosinec 2011 Autor Odesláno 22. prosinec 2011 Hm to už vím taky , tak to budu muset nějak vysát a dát tam to správné a co tam vlastně patří a nebo co tam lejou jako originál? Citovat
koblih69 Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 Nevím co máš za rok / motor... ale předpodkládám, že Dextron II Citovat
koblih69 Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 Specifikace Dextron II - 1litr Citovat
kovikovi Odesláno 22. prosinec 2011 Autor Odesláno 22. prosinec 2011 Díky zítra zkusím odzdušnit a jestli to nepomůže, tak ho budu muset koupit. Jak to škube to je na prd Citovat
koblih69 Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 Člověče, ty nám moc nevěříš co? Mrkni se, že když ti někdo reagoval tak ti vždycky napsal, že je to spíš mechanický problém ... Citovat
ozzy56 Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 náš hydraulický olej je hustý, ten můžeš dát do serva Tatry...,až koupíš ten ATF Dexron II uvidíš,že je řídký jak voda [upravil dne 22/12/11 20:17 od ozzy56] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.