Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny tady na fóru.

Mám takový problém mám servo které má najeto 60 000 km a když zatáčím, tak to škube oleje tam mám dost a jestli se to nemusí občas nějak ovzdušnit nebo já už nevím co s tím dál.

Díky za odpovědi.

Odesláno

Mne to to tiez tak \"lupkalo\" . Mal som podozrenie na posilovac, axialne loziska a nakoniec som mal odlomeny asi pol zavitu na vrchu z pruziny perovania.

Odesláno

To co píše miroja nám dělalo také na obou 406....U té první to lupalo hlavně když si otáčel volantem více např. při parkování a poté při přímé jízdě když si pustil volant tak to táhlo furt dost na stranu protože přuzina to vracela, bohužel než jsme to zjistily tak nám auto naštěstí při vyjíždění z garáže (při jízdě by to byl konec) spadlo čumákem na zem - praskly přední pružiny, protože byli zarezlý axiální ložiska horního uložení tlumiče a pružiny se doslova ukroutily, u té druhé 406 to dělalo už při koupi takže se hned měnily ložiska a od té doby pokoj....takže doporučuju zkontrolovat pružiny a její uložení, řekni někomu ať ti na místě otáčí kolama z rejdu pravýho do levýho a ty se kolem kola koukej co dělá pružina, nesmí uskakovat a napínat se

Odesláno

Tak dneska jsem se byl ptát v servisu a tam mi řekly. Jestli jsem tam náhodou nedolíval olej do toho serva a já řekl, že jo a oni se mě zeptali a jaký a já jsem jim řekl, že hydraulický a oni mi řekli, že by to mohlo být ono, že to prý pění a tak se tam do toho serva dostává vzduch a pak to škube, tak ho zkusíme vyměnit ten olej a pak vám tady řeknu více.

A děkuji za odpovědi.

Odesláno

Servo odvzdušni - dojeď 10x k jedné a druhé straně a vždycky to chvilku podrž v planém rejdu a zase na druhou. Pak to projeď a koukni do nádobky jak vypadá ten olej - jeslti je napěněný.

Odesláno

Škoda, že jsi se nezaptal co tam patří... no pokud bylo předím málo tak se to mohlo zavzdušnit a 3x nestačí.

Osobně bych ale spíš uvažoval o mechanické vadě. Kontrolou v servisu kdy mi tvrdili, že je to servem a 2x kontrolou horního uložení s výsledkem OK, mám už za sebou... Na výměněně uložení jsem trval a ložiska byly na kaši...

Odesláno

náš hydraulický olej je hustý, ten můžeš dát do serva Tatry...,až koupíš ten ATF Dexron II uvidíš,že je řídký jak voda

[upravil dne 22/12/11 20:17 od ozzy56]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...