Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kdyz jsem dotahl domu dalsi 306tku (prozmenu combi) tak sem v motoru hledel na jednu vec, vede to ze svodů prez takovy bubinek a hadici jeko na vodu do nejekeho cerpadla a pak je to zslepene nevite nekdo co to je??

post-29494-14109621292709_thumb.jpg

Odesláno

jj ale taky si napsal ze se da nejak vyradit, a kdyz by bylo vyrazene tak tam ani nemusi byt ne? staci hodit svody bez diry a je to ne? akorad nevite nekdo jak ho vyradit, pravda je ze ani nevim jestli funguje, ale proc tam mit takovou blbost kdyz tam byt nemusi, je to treti 306tka kterou mam a ani na jedne to zatim nebylo a vsechny maji 1.4 motory

[upravil dne 19/12/11 22:25 od Danoš306]

Odesláno

nesviti ti kontrolka diagnostiky???

pokud ne tak to tam nech.

Cerpadlo se sepne jenom kdyz je venku teplota 13az 29 stupnu.

Je o kvuli ekologii.

Nech si to proste tam pokud nesviti diagnostika a neres to.:aut

Odesláno

Danoš306 ale on pisal najprv o uprave sooftu a to je rozdiel...

...udelat soft upravu a vyradit ho...

a nechapem co riesis... to mozes hovorit o vahe vzduchu, egr, fap a kopec somarin co sa v motore nachadza... nejak mi unika pointa... :myslim

funguje to? funguje... ked sa to pokafre, potom to ries. To mas ako s FAPom, kym funguje tak neriesim, ak zacne skripat tak ho zacnem riesit... :ticho

[upravil dne 19/12/11 22:38 od Marcel00]

Odesláno

jeste dodavam takove vysletleni proc to tam nechci na svodech u soucasne 306tky mam udelany gril :D :D :D a kdyz sem dovezl SWcko tak sem si jako prvni vsimnul toho hebla a doslo mi ze uz grilovat klobasy nebudu :D :D

Odesláno

jasne :D

stlac tu palicku na tacho cim sa nuluje denne pocitadlo km, k tomu stlac brzdovy pedal a trikrat blikni dialkovymi a pocas toho zapni zapalovanie, medzi tym musis stihnut dvakrat stlacit brzdovy pedal a potom podrzat odomykanie auta na ovladaci...

tak a cerpadlo mas vyradene z cinnosti :D:D:D

klidek, pohoda... uzivaj si puga kym poslucha :D bru noc :papa

• O 4 roky později...
Odesláno (upraveno)

Zdravím. Mám peugeot 206 a čerpadlo sekundárního vzduchu mám už podruhé rozbité. Umíte někdo ho někdo odpojit respektive vymazat z řídící jednotky?

Upraveno uživatelem Klf
Odesláno

Svítí mi tam teď kontrolka závad. Pokud závadu vymažu, samozřejmě to na stk poznají a taky se po chvilce objeví. Nechce se mi dávat zase 10tis za nové dmychadlo. Myslel jsem, jestli jde nějak přeinstalovat řídící jednotku, aby si myslela, že tam čerpadlo není. Všechny 206 dmychadlo sekundárního vzduchu ho nemají.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...