Dadadavid Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Ahoj,v poslední době se mi na pc stává,že mám např. 20gb na disku C volných,uběhne týden a najednou mi to hlásí nedostatek paměti,tak kouknu a zbývá třeba jen 10mb...tak pustím c cleaner a hned co to pročistí prohlížeč chrome,tak je zase 20 gb volných,myslíte,že to je vir,nebo jen chyba prohlížeče?? Docela mě to užírá,když si člověk něco potřebuje stáhnout a v polovině se to zruší když u pc zrovna nejsem .. Citovat
Y2K Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 asi skor trojsky kon alebo cosi take Nainstaluj NOD alebo lepsie ESS a mas po probleme Citovat
h4wk3y Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 a nebo jiny prohlizec nez Chrome Citovat
Dadadavid Odesláno 18. prosinec 2011 Autor Odesláno 18. prosinec 2011 No já mám ESET NOD 32 ,proto mi to je divný že bych tu měl vir... jiný prohlížec nechci,na tento jsem zvyklí.. hlavně ho nechci odstranit kvůli těm záložkám a taky tu mám uložený heslo a nevim,jestli si je stále pamatuji Citovat
koblih69 Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Předpokládám, že se dá nastavit velikost vyhrazená pro temp soubory. Já bych se hlavně podíval kde ten objem dat je a podle toho by se vidělo. Citovat
wojtěch Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 zkus kouknout kolik má složka C:\\WINDOWS\\Temp mi google chrom tam ukládal strašně moc GB.. Citovat
Dadadavid Odesláno 18. prosinec 2011 Autor Odesláno 18. prosinec 2011 Je v pořádku,že v tý složce temp mám soubor htt5f9c.tmp,který má 3,9gb? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Hele, do tempu se ukladají i projekty které zpracovavaš třeba ve videoeditoru, tak jestli to nebude třeba ono. Pokud ale nemáš nic rozdělanýho tak ho smaž, pokud to nejde nainstaluj si Unlocker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.