Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud je aktuální mapa tak navigování jako takové by mělo být OK, ale co je celkem otravné je to jako indexuje a zdržuje když se člověk snaží napsat adresu... občas mě to štve... kdyby ty mapy nebyly na CD tak by to bylo příjemnější :myslim

Odesláno

Takže bych ze svého mobilu Samsung Galaxy S2 mohl přes konektory v kaslíku pouštět video a navigaci? :myslim teď jen jaký kabel pro připojení, telefon má mini usb :myslim

Odesláno

no... když použiješ RGB signál, tak bys mohl vyvést RGB přímo z displaye.. měl bys lepší obraz než z kompozitu ... otázkou je jestli ten mobil podporuje nastavení rozlišení výstupu a jestli ten kabel vyvede RGB nebo Y, Cr, Cb component....

Odesláno

aha... tak to jsek si koupil... protože při tom zesílení jsem nechtěl riskovat, že tam nadělám útlum nebo že nějaký kontakt bude praskat... kopil jsem toto

http://www.alza.cz/hama-propojovaci-3-5mm-jack-m-2x-cinch-m-1-5m-d268510.htm?kampan=heureka.cz

normálně bych si to zbastlil, jenomže víš jak lechce se dá poškodit(rušit) analogový audio signál... a nemontoval jsem si tam 4 dny JBL abych pak měl ruchy na kabliku od mobilu do auta :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Sice jsem to psal do SZ,ale tady to najde někdo kdo by to hledal. V RT3 je třeba mít na dia odblokovaný AUX vstup jako audio zdroj. Někdo to má někdo ne. POZOR! Může to být aktivní v dia a přece se to nemusí zapnout při mačkání tlačítka \"Source\", v tom případě je to ještě vyplé v nabídce Nastavení RT3

• O 2 týdny později...
Odesláno
Ahojte chlapci a k čemu je to dobré? Vy stíháte sledovat provoz a zároveň tř.film?:bojim Proč je to asi blokované? Ze zadních sedaček je to na nic, to rači dvd opěrky. ;)

ja mam tie dvd opierky auto som kupil včera a video neviem vobec spustiť zvuk mi ide ale obraz nie poradte čo stým mam robiť možno v nastaveniach niekde robím chybu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...