Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

6. rok na foru = 6000 prispevku a toto je ten zaokrouhlujici

Recommended Posts

Odesláno

kupodivu diky ukecanosti mam mnoho pratel i nepratel, ale porad lepsi, nez si rano pustit forum, zavrit, odpoledne pustit, zjistit, ze se nic nedeje, zavrit a jit spat......je lepsi si rano pustit forum, pokecat, odpovedet na par zprav, mozna pomoci, jit do prace, pak zase pustit forum, pokecat a jit spat :)

radsi si budu povidat, nez se chlubit, ze tu jsem 9 let a mam 300 prispevku...... a na sraze taky ani nevidet........

Zacinam trosku chapat urcite zapalene lidi :)

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Já už taky 6000, ale Scratch na mě ten necelý rok nepočkal :grr:D

Jinak u mě těch 6000 je za cca 2,7 roku.:mad:

Jsem moc rád, že mohu v klubu být. Dostávám tu cenné rady i já snad občas někomu poradím. Navíc se s vámi rád potkávám na srazech :papa

Odesláno

Ja jsem tady o neco kratsi dobu nez Milan mam dojem ze o 3 mesice a blizim se \"teprve\" k 5.000 .. takze je ukecanej no :D

Odesláno

tzn 2,5 roku v clubu = 5000 prispevku - no, aby NE ! kdyz jsem tu denne :D

Odesláno

Teda pánové, vás bych chtěl mít doma. :D Já jsem tu 3,5 roku a nemám ani 500, ale asi nemusim komentovat všechno co vidim. :aut

Edit pro Stibta: No, však jsem také zaškrtl možnost \"každou hodinu\", protože když to zprůměruji, tak minimálně 1x za hodinu tu jsem. Někdy méně, někdy více, ale každý den po ránu a před spaním se dívám. ;)

[upravil dne 2/10/12 16:04 od Fuller]

Odesláno

Asi tady nejsi denne nekolik hodin jako my :aut Videls tu mou anketu pred casem kolik casu travime tady ?

Pro pripomenuti :) :

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...