Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Vyber zadnu sedacku, odmontuj plavak a ak mas taky vysavac,ktory moze sat aj vodu/kvapalinu, tak tam nalej horucu vodu so saponatom vysaj a par krat opakuj, kym to nebude ciste ;) potom ostava demont.... co je horsie... tak by som skusil takto ;)

Odesláno

jj, a hlavne v takomto pocasi... spodok auta,takze bud lezat, alebo ak mas zvyhak..+ stare auticko, takze pocitaj s hrdzavenymi vecami... co potom bud nahradit, alebo nejak inak spravit.... neviem, ale co zvykavam rozoberat, tak mi zvycajne nejdu povolit sroby, tak nakoniec ostava bruska :D

Odesláno

Opravdu bude nejlepší jí demontovat. Potom si do ní nalej trochu saponátu a naházej do ní dvě hrstě matiček,velikost č.10 by měla stačit...a hrkej..a hrkej....a uvdíš,jaké \"obalené\" matky po sléze vysypeš :)

Odesláno

Já jsem to teda zblízka neviděl, tak mi napište, proč by to nešlo:

1. nabrat naftu

2. odmontovat plovák

3. hadici strčit do nádrže, nasát naftu a hadicí přepouštět do níže položené nádoby

4. při tom rejdit nasávajícím koncem a snažit se nasát nečistoty a kal

5. svítit si tam baterkou

Auto si postavit šikmo tak, aby jeden roh nádrže byl nejníže.

Anebo je nádrž dvojitá? Pamatuju kterési auto mělo dvě nádrže propojené hadicí (???)

[upravil dne 16.12.2011 21:29 od P607Olda]

Odesláno

Olda: dvojitou nádrž propojenou dole hadicí měly staré škodovky - 105/120 atd.

Jinak tím popsaným postupem toho moc nenasaje, to je zbytečná práce. navíc do levé části nádrže se takhle skoro nedostane, dno nádrže není ploché, je tam vybrání pro výfuk. Neuvidí tam v žádném případě, leda kamerou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...