Rastooo Odesláno 30. červenec 2012 Autor Odesláno 30. červenec 2012 Zdravim, ak to niekoho este zaujima, tak ten pribeh ma svoj koniec Podarilo sa podla poslednych merani tu spotrebu vyriesit, stacilo vymenit termostat a cidlo teploty a spotreba padla pod 6l. Radost bola velka no netrvala dlho, rozsvietilo sa a blika prezmenu airbag Pekny den prajem. Citovat
1peli1 Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Mám 2.0 HDI, r.v. 2002, první majitel. Nevím, jestli to mám považovat za úplně normální, ale to co popisuješ mi dělá od začátku, co s ním jezdím. V létě plně naložené auto (5 osob, kufr narovnaný až po střechu), dlouhá trasa s převahou dálnice a rychlostí nad 100 km/hod. + klima a auto žere cca 5,5-5,9l. Jaro, podzim, prázdné auto, krátké trasy sólo nebo ve dvou, mezi městy (tratě 20-60km) a spotřeba leze na 6,6-6,9l. Nejhorší jsou zimní měsíce, podle dlouhodobého měření leze spotřeba v prosinci a lednu špičkově skoro k 8l, průměrná spotřeba pro tyto měsíce je 7,01l. Pro naši 5-ti členou rodinu je to ideální auto. Nevím jak dnes, ale tenkrát bylo jediné, kam se dozadu vešly 3 dětské sedačky vedle sebe, nebo 2 dětské sedačky a 1 dospělý (mám jen pravé posuvné dveře s mělkou odkládací kapsou). Problém dělá dvouhmotnostní řemenice - najeto necelých 200 tis. km a měněná 5x a horní uložení předních tlumičů - měněno 4x. Zdravim vospolok. Som tu opat s mojim starym problemom, mam nabehnych dalsich 10000km a co to sa my nezda.EGRko mam uz zablendovane a nepomohlo aj ked mozno troska sa my zda ze troska je to zivsie.Ked som siel na posledy domou na SK som zistil ze auto pri 110km a otackach do 2500ot. mi zralo takmer 8L a to plynule na dialnici tak som sa nasral , a isel so 130-140 okolo 2900-3000ot. a zrazu spotreba padla na 5.5-6L aj som mal pocit ze je to nejake zivsie. Citovat
t.rozhon Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 too rastoo s tím airbagem:, rozpoj, pročisti a prostříkej konektory pod sedačkou a mělo by to být ok, tom. Citovat
Rastooo Odesláno 19. listopad 2012 Autor Odesláno 19. listopad 2012 Zdravím, neviete mi poradiť niekoho šikovného na diagnostiku v okolí PO hoci aj ďalej, len nech sa tomu skutočne rozumie. Ďakujem. Citovat
Rastooo Odesláno 5. prosinec 2012 Autor Odesláno 5. prosinec 2012 Na diagnostike vsetko ok, ale druhy vstrek na 93%, je to malo?, ako velmi to je zle. Ostatne boli od 100 do 110%. Dakujem. Citovat
Parc Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 rastooo: niesom velmi odbornik, ale vsetky vstreky by mali mat rovnaku hodnotu nakolko ak je motor aj vstreky ok, do kazdeho valca by mala ist +/- rovnaka davka nafty.. ak to mas takto rozlietane nieje to dobre. Citovat
Rastooo Odesláno 6. prosinec 2012 Autor Odesláno 6. prosinec 2012 to Parc: tiež si myslím ,že to není fajn, skúsim ho dat prečistiť na ultrazvuk, inak sním nemôžem robiť nič lebo je od Siemensu. Myslím, že ten strek bude mat na svedomí aj vyššiu spotrebu. Zaujímave je ,že pri štarte ma okolo 98% a postupne ako sa ohrieva klesá až na 93%, asi preto je aj výkon auta po štarte lepši ako keď je zohriaty. Citovat
Rastooo Odesláno 13. únor 2015 Autor Odesláno 13. únor 2015 Ahoj, chcem sa opýtať či nemá niekto podobnú skúsenosť, dnes po výmene vstrekov (nie nove ale vraj dobre) auto nemá ťah, ako keby som sa pohýnal na 3ke, štartuje krásne, nedymí netrhá, akurát nemá ťah,ako keby mal malo paliva, aj keď zošliapnem plný plyn tak nič, je nutne niečo nastaviť na dia? Ide o siemens vstrekovanie c.vstreku 9636819380 zamenil som za rovnaké čísla rozdielne boli tie spodne čísla, ale typ ten istý. Vďaka za každú radu. Citovat
Rastooo Odesláno 17. únor 2015 Autor Odesláno 17. únor 2015 Vstreky som vybral dal som naspať staré auto ide ako pred výmenou.Pravdepodobne boli na prd, ale rozmyslal som co ak neboli zle co ako je zle niečo iné napr turbo a na tých strekoch auto ide lebo sú streky vydreté ako my povedali na teste a na tých relatívne dobrých nejde lebo turbo netlači tak ako by malo(taký som mal z toho pocit), to je len moja veľmi laická úvaha, dá sa zistiť či turbo tlači ako ma, mne na mojej autocom cdp tlak turba neukazuje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.