ValerX Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 Zdravim, pomozte mi prosim... Okolo poloosi mi tecie olej a mechanik vobec nevie zistit v com to je. Vymeneny semering, nova poloos a stale to tecie. V jednom servise mi povedali ze je kratka poloos a preto to tecie, tak sa Vas chcem opytat ci neviete nahodou aka dlha ma byt poloos. Ide o prednu pravu poloos peugeot 106, 1.1i 44kw HDZ r.v. 1998. na nete som nasiel dlzky 798mm,800mm, 810mm, 835mm, 840mm. Ktora je teraz spravna? Lebo auto som kupil jazdene, z ktoreho uz tiekol olej a nakoniec sa mi poloos zlomila, tak sa vymenila za novu a neprestalo to tiect. V tom servise co mi povedali, ze je kratka poloos tak ju bez problemov vytiahli o nejaky centimeter rukou von. Prosim, pomozte mi, lebo uz som zufaly. Citovat
ValerX Odesláno 16. prosinec 2011 Autor Odesláno 16. prosinec 2011 Poslem ti cez SZ [upravil dne 16/12/11 13:46 od Ferry] Citovat
ValerX Odesláno 16. prosinec 2011 Autor Odesláno 16. prosinec 2011 neviem ci funguje SZ lebo nic mi neukazuje tak tu je VIN:VF31AHDZE52271015 [upravil dne 16/12/11 13:46 od Ferry] Citovat
Ferry Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 tak leva poloosa ma pro tve auto originalni objednaci cislo 3272 W5 delka 620mm a pro pravou 3273 56 delka 810mm Citovat
ValerX Odesláno 16. prosinec 2011 Autor Odesláno 16. prosinec 2011 No tak ja uz vazne tomu nerozumiem, lebo pravdepodobne je tam dlzka 810mm a stale to tecie... a pocital som s tym, ze tam musi ist poloos o dlzke 835mm, lebo v servisboxe je uvedene, ze odporucaju nahradu 3273 5C a to je dlzka 835mm [upravil dne 16/12/11 17:01 od Ferry] Citovat
106sťák Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 není možný že tam je ten simering v převodovce špatně danej?to se mi povedlo když sem je měnil,nebo je vnitřní průměr větší,i když myslím že by to mělo být stejné u těch 106stek:myslim jen nápad Citovat
Chip Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 taky jde o to jestli tam je, to co tam puvodne bylo. pokud to teče evidentně u gufera hledal bych chybu v nem, jak pise 106stak. Citovat
kujon106 Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 Mně jednou tekl olej skrz gufero díky tomu, že jsem dal repas poloosu a ta byla na průměru o fous menší. Nevím jak se to soudruhům povedlo takhle vyrobit, ale prostě to tak bylo. Jestli máš ale novou, tak těžko říct v čem je zádrhel. Víš přesně kde to prolíná? Citovat
ValerX Odesláno 16. prosinec 2011 Autor Odesláno 16. prosinec 2011 není možný že tam je ten simering v převodovce špatně danej?to se mi povedlo když sem je měnil,nebo je vnitřní průměr větší,i když myslím že by to mělo být stejné u těch 106stek:myslim jen nápad Neviem ci to bude gufero, lebo ta poloos sa da vytiahnut o nejaky centimeter vonku z diferencialu a vtedy ked sa vytiahne tak olej tecie prudom. Citovat
ValerX Odesláno 16. prosinec 2011 Autor Odesláno 16. prosinec 2011 Mně jednou tekl olej skrz gufero díky tomu, že jsem dal repas poloosu a ta byla na průměru o fous menší. Nevím jak se to soudruhům povedlo takhle vyrobit, ale prostě to tak bylo. Jestli máš ale novou, tak těžko říct v čem je zádrhel. Víš přesně kde to prolíná? Mozno, ze je ta poloos repas, lebo mechanik hovoril, ze staru daval dodavatelovi. Poloos stala 85 eur, tak neviem ci ide o novu alebo staru, ale vyzera ako cisto nova ked sa pozriem na nu, ale mozno to bude fakt repas. Citovat
ozzy56 Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 postav auto na kanál (montážní jáma) a předek polož na špalky tak,aby se mohla točit kola,(kola sundej), pak poutírej tu stranu co teče--můžeš i štětečkem benzínem odmastit--a jeden do toho sedne a ,,rozjede\'\' se na cca 50km/h a ty sleduj zespoda KDE přesně teče, buď teče kolem poloosy a břitem gufera, nebo mezi guferem a skříní diferenciálu--od toho se odvíjí další postup opravy nejdříve zkontroluj množství oleje v převodovce--aby nebyla prázdná ; [upravil dne 17/12/11 11:42 od ozzy56] Citovat
MyP106 Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 mel jem podobny problem nejde jen o dylku poloosy ale taky jak je seskladana. teda v mem pripade byly dva typy pul roku jse mna prvni typ jezdil v pohode pak najednou cvak a vytekla olej nejak se mi posunula prava poloosa v ulozeni a vytejkalo to kupoval sem nekolik gufer rozebralo se ulozeni a seskladalo a znovu to vyskocilo a vyteklo tak sem koupil jinou a ta byla dobra a doted dobre slouzi. Citovat
ValerX Odesláno 17. prosinec 2011 Autor Odesláno 17. prosinec 2011 postav auto na kanál (montážní jáma) a předek polož na špalky tak,aby se mohla točit kola,(kola sundej), pak poutírej tu stranu co teče--můžeš i štětečkem benzínem odmastit--a jeden do toho sedne a ,,rozjede\'\' se na cca 50km/h a ty sleduj zespoda KDE přesně teče, buď teče kolem poloosy a břitem gufera, nebo mezi guferem a skříní diferenciálu--od toho se odvíjí další postup opravy nejdříve zkontroluj množství oleje v převodovce--aby nebyla prázdná ; [upravil dne 17/12/11 11:42 od ozzy56] Dakujem za napad, poviem mechanikovi nech to vyskusa Citovat
ValerX Odesláno 17. prosinec 2011 Autor Odesláno 17. prosinec 2011 mel jem podobny problem nejde jen o dylku poloosy ale taky jak je seskladana. teda v mem pripade byly dva typy pul roku jse mna prvni typ jezdil v pohode pak najednou cvak a vytekla olej nejak se mi posunula prava poloosa v ulozeni a vytejkalo to kupoval sem nekolik gufer rozebralo se ulozeni a seskladalo a znovu to vyskocilo a vyteklo tak sem koupil jinou a ta byla dobra a doted dobre slouzi. Dakujem za info, ale mne podla mna tam nic ine nemoze byt zle len bud gufero, ktore je zle zalozene, lebo je cisto nove, alebo je vadna poloos. Alebo este nejaky iny napad??? Ak ma este niekto iny napad tak prosim napiste, lebo s kazdy napadom co tu bude pojdem potom k mechanikovi nech sa na to pozrie. Dakujem. Citovat
MyP106 Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 jak tak koukm do serviceboxu tak já to mám uplně jinak nez ty takze muj problem = tvuj problem tudiz me reseni neni tvym resenim. Citovat
ValerX Odesláno 17. prosinec 2011 Autor Odesláno 17. prosinec 2011 jak tak koukm do serviceboxu tak já to mám uplně jinak nez ty takze muj problem = tvuj problem tudiz me reseni neni tvym resenim. Mas to tam nejak inac ulozene? Pozeram ze mas GTI. normalne zacinam byt zufaly a uvazujem ci s tym nepojdem do autorizovaneho servisu peugeot aj ked viem, ze sa to neoplati tam servisovat, lebo uctuju si tam podstatne vyssie ceny a tomu mechanikovi necham nech mi vrati peniaze co som mu dal za poloos a pracu, ale radsej by som bol ak by sa tu este niekto nasiel s nejakym napadom, popripade pozrel este do serviceboxu s mojim VIN ci nahodou na nieco nepride. VIN je uvedene v diskusii Citovat
kujon106 Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 Já vsázim na vadnou poloosu. Zkus koupit novou, podle toho co ti tady kluci psali (přesně takovou, jakou tam potřebuješ), zajeď do toho servisu a nech to vyměnit podruhé. Když se ukáže, že to je opravdu poloosou, tak mechanikovi tu vadnou s díky vrať a je po problému. Tenhle případ by měl vyřešit i případné vadně uložené gufero. Když se ukáže, že je problém ten istý, tak novou poloosu vrať v zákonné lhůtě do obchodu a bádej dál - tam už by ale bylo vyřešení problému dražší. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.