Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem zjistil co se mi podařilo.... měl jsem,nebo mám v autě verzi soft. 7 něco...a narval jsem do něj češtinu 8,11. soft ji vzal a smazal následně popisky angličtiny. Následně jsem tu verzi češtiny nacpal ještě pod italštinu. Výsledek je ten, že systém nenajíždí a nereaguje na restarty ....tlačítko dark, odpojení baterie. Najíždí jen po uvítací logo Peugeot, radio funguje na ovládání pod volantem reaguje. Mám staženou verzi soft 8,11 i 8,20, ale bohužel jelikož je systém v tomto stavu,cd s novou verzí softu nenačítá. Evidentně jsem to kvalitně dosral..... uvítám konstruktivní návrh či radu :myslim

Odesláno

..tak jsem o trochu pokročil systém mě začal vyzývat k vložení upgrade cd... mám vypálenou verzi 8,20 i 8,11 ale obě mi po vsunutí CD do mechaniky radio vrátí. Vypáleno pod windows...rychl.10 v rozbaleném stavu... mechanika vyčištěna čistícím cd ....nějaká rada ?

Odesláno

Dle rady jsem vypálil v neru. Ale instlace se nedaří.... buď se kousne nebo mě vyhodí. Stáhl jsem verzi softu na uložto.cz, buď neumim soft instalovat, nebo fakt už nevim. Sázim na to , že jsou ta data poškozená zkusim stáhnout odjinud nebo nemá někdo verzi softu 8.11 případně verzi 8,20 pro RT4 na mail....? jpetras@volny.cz Předem dík

• O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno
Dobrý deň.

Má niekto češtinu aj s českým alebo slovenským navádzaním?

Prosííííím

Na české hlasové syntéze pro navádění a hlasovém ovládání se pracuje.Po chvilkách to odlaďuje má blonďatá dcera :D:D:D,která i přeložila cca 80 procent češtiny,kterou používáte.

Zdarec, tak co bude s tou hlasovkou? Slibuješ to už 2 roky a stále nic? Mám ti s tím pomoct, jak s tím překladem?

• O 1 rok později...
Odesláno

Zdravím,

mám sice P. 807, ale rádio RT3 (asi). Už jsem z toho na prášky. Pořád na mě mluví německy a přes to, že jsem zkusil stahovat všechno možný, nemůžu do toho dostat jinej jazyk. Nejradši bych češtinu, ale spokojil bych se i s angličtinou. Nenašel by se v Plzni nebo okolí někdo, kdo by to uměl nebo měl cd s jazyky?

Předem díky za všechny reakce.

[upravil dne 12/8/14 17:59 od Sponny2]

Odesláno

Trošku jsem hledal a mám určitě RT3. Verze softu je 662.

Dá se s tím něco dělat? Pročetl jsem kde co a vůbec nejsem moudrej. Trochu se bojim dělat aktualizaci na 663. :(

Odesláno

Tak jsem zaznamenal další pokrok. Ve snaze nainstalovat češtinu, se mi náhodou povedlo aktualizovat software na verzi 663. Nevím, jaký je rozdíl oproti verzi předchozí, ale já nic nepozoruju.

Jen čeština se bohužel stále nekoná a pořád to na mě šprechtí, což úplně nesnášim. Poradí někdo? Pročetl jsem všechno možný shora dolů a obráceně, ale přes to mi to pořád nechodí. :(

Odesláno

Ještě mě napadlo, zkusit natáhnout češtinu z cd, ze kterého jsem aktualizoval soft na vyšší verzi. Otázka zní. Co se stane, když dám do rádia toto cd? Jde mi o to, že když jsem ho tam včera dal, ihned si začalo aktualizovat systém, aniž bych stačil cokoliv před tím udělat. Začne to dělat znovu, nebo to pozná, že tam tahle verze je a mohu jít rovnou do nastavení jazyků?

Odesláno

Koukam, že si tady přispívám sám, ale to je fuk. :D Tak si ještě odpovím, že se mi včera podařilo češtinu zprovoznit a tímto je můj problém vyřešen. I tak díky za reakce.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...