Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, jsem v oboru 406 úplnej nováček, tak bych potřeboval radu. Mám 406 1.8 16V new model ročník 1999 a dostali se ke mě budíky s chrom. rámečkama, plně obsazené, jenže jsou v MPH a ještě k tomu z diesela. U 405 vím, že stačilo vyměnit tachometr, otáčkoměr a bylo to v pohodě. Tak mě zajímá, jestli něco podobnýho lze udělat i u 406 a jak by to pak bylo případně s počítáním kilometrů, jestli nějak od počítače zjistěj, že mají počítat v km, nebo jestli by to pořád jelo v MPH. Dočetl jsem se tu, že údaj o ujeté vzdálenosti je uložen jak v budíkách, tak v BSI a vždy se načte vyšší hodnota, tak jak by to pak byla v tomhle případě, pokud je připojim?

Odesláno

Tak to jsem slyšet nechtěl :D A ještě jedna otázka, když mám teď verzi se čtyřma budíkama a dám tam pak pětibudík s teplotou oleje, jak to má 406 s kabelovou přípravou a vším okolo, aby to makalo jak má? Když vidim tu elektriku, tak silně pochybuju o tom, že bude stačit připojit drátek a dodat čidlo.

Odesláno

nejdou u těch budíků jen vyměnit střeva, tj. jen plošňák a krycí slída plexiskla? Obyč kontinentální budíky se ti budou shánět lépe než kontinentální budíky s chromem

Odesláno

nejdou, ted jsem totiz zjistili,ze otackomer i rychlomer ukazuje stejne jako u evropana,akorat maj jinak ocejchovany ciferniky, ja jsem zase mel budiky z benzina na nafte a otackomer ukazoval stejne a kdyz jsem pak koukal na rychlomer evropana a anglana, ta rychlost je stejna, co je horsi ze to pocita v milych kilometry a co je jeste horsi, nevim to teda urcite,ale podle me ani palivomer neukazuje v litrech, coz je blby a pak keca i palubak s dojezdem.

Odesláno

To by byla paráda kdyby žabožrouti udělali do těch budíků jumper, kterym by se volilo mezi evropou a anglií.... Ale to bych po nich chtěl asi moc. No nic bude se schánět pětibudík z evropana. Díky za objasnění.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...