Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

RT3 nastaveni audia JBL-vyreseno. ted uz jen tak vseobecne nejen k RT3

Recommended Posts

Odesláno

Ola ve spolek, prosim o pomoc nejak jsem na to pri prolejzani RT3 narazil a za boha si nemuzu vzpomenout jak se tato nabidka vyvola. Jedna se o menu kde jde nastavit rozlozeni zvuku dopredu pripadne do stran vozu nebo nastaveni vysek basu a podobne.

Diky

[upravil dne 15/12/11 20:15 od negrbob]

[upravil dne 15/12/11 23:57 od negrbob]

Odesláno

Dekuju :papa proc to nenapisou do prirucky k vozu :-) Ja to bud zmacknu nebo drzim dele zmackly ale mackat opakovane me to nikdy nenapadlo :-)

Tak jsem to vybehl vyzkouset a je tam rozlozeni dopredu a do stran ale basy a vysky jsem tam nenasel :-(

Odesláno

Dekuju za dvoji odpovedi :) vyzkouseno a vse slape :) User friendly system jako prase.

PS: Bych to tema spis potreboval zmenit na vseobecne dotazy ted me napadlo dalsich milion veci co bych potreboval vedet :D

Odesláno

Tak povídej:) . Ale mi se to ovládání RT3 zdá jako docela dobré. Sice moc tlačítek, ale dobrý a jednoduchý přístup. Já jsem spokojený. Při jízdě mi stačí tlačítka pod volantem.

Odesláno

Agrafik: Tak povidam. :-) Jojo je to o zvyku ale vzdy chvili premejslim kde se ta konkretni vec nastavuje. Jako nejhorsi provedeni je psani sms za jizdy a loveni pismenek otocnym ovladacem pod volantem :D:D:D:D

1. Pri volani se nezobrazuje volanemu moje cislo. Jde to nastavit?

2. At delam co delam pokud napisu sms nelze ji odeslat vzdy se zobrazi \"message not sent\"

3.pokud mam vypalene CD s mp3 tak je na vyber jen 93 souboru. Nektere tam chybi. Proc je mi zahadou :-(

Dalsi doplnim az me neco napadne.

Odesláno

Už jsem myslel, že to myslíš vážně.

1. Telefon RT3 nepoužívám (vozím manželku) :D

2. Ad.1

3. Toho jsem si nevsiml. Tolik skladeb se mi ani v mp3 nevleze - 320kbps. Anebo jsem si nevšiml. Používám jedno hudební CD, jeden adresář.

Odesláno

:-D ja mam prave problem ze at uz soukrome nebo pracovne spousta lidi ignoruje kdyz jim vola nezname cislo a nezvednou to :-(

Ja mam mp3 par tisic (samozrejme jako zalohu originalnich audio CD kterych jsem vlastnik) :-D ale at vypalim kolik chci tak porad jen 93. :-(

Odesláno

ad 1. Nastavit to jde. V menu vlezeš do nabídky \"Telefon\", potom \"Funkce telefonu\", \"Možnosti volání\", \"Nastavení hovorů\" a tam zaškrtneš políčko \"Zobrazovat moje číslo\".

ad 2. SMS jde odeslat bez problémů, teď jsem to byl vyzkoušet.

ad 3. A také jsem před chvilkou vyzkoušel disk, na kterém bylo 130 souborů mp3 a zobrazily se mi všechny. Spíš bude chyba v tom vypáleném CD nebo mp3.:myslim

Odesláno

Mike407: diky jeste se v tom pohrabu co se tyce ad1 a ad2.

ad3. Asi to bude blbe vypalene zkusim tez jeste poresit.

Potreboval bych mit auto v pokoji behat ven me nabavi. :-(

Odesláno
Jako nejhorsi provedeni je psani sms za jizdy a loveni pismenek otocnym ovladacem pod volantem :D:D:D:D

nemusíš je jen honit otočným ovladačem pod volantem, můžeš je psát i na numerické klávesnici jako na normálním telefonu. Vzhledem k tomu že píšeš sms za jízdy tak už je jedno jestli to lovíš přes ovladač pod volantem, nebo to tukáš na klávesnici. Tak jako tak to odvádí pozornost a musíš koukat co píšeš a ne na cestu:D

Proto jsem to nikdy nedělal a taky sem vyndal simku aby mě to nesvádělo:D;)

Odesláno

Jojo ja vim ze to jde i na klavesnici ale to neni takova sranda jako pomoci toho kolecka. A za jizdy mysleno popojizdeni ranni spickou v centru Prahy. :-) Jako ze bych si to dal na dalnici treba na D1 na panelech? :-) to bych to musel po sobe stokrat opravovat :-)

Odesláno

A nebo je možné použít otočný ovladač a šipky jako pro navigaci.;) Ale je pravda, že to dost odvádí pozornost a proto to také nedělám. Raději zavolám, na to stačí hlasové příkazy.:)

Odesláno

No je fakt ze kdyby se ten text obrzoval v malem displeji na pristrojovce tak by to tak pozornost neodvadelo. :-) Jojo slo mi jen o to to vyzkouset kdyz je tato funkce v cene :-)

Odesláno
Jako ze bych si to dal na dalnici treba na D1 na panelech? :-) to bych to musel po sobe stokrat opravovat :-)

nebo by jsi si spíš psal sms pro objednání sanitky případně funebráku:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...