Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, jelikož se postupně snažim vychytat mouchy na mé 206ce(1.6 8V) tak nastal čas na výměnu krokového motorku. Předcházelo mu vyčištění škrtící klapky které trochu pomohlo ale stále volnoběh kolísá. Bohužel jsem nikdy nic takového neměnil a proto nevim jaký jsou v nich rozdíly atd. Ceny se pohybují od 500 do cca 2000Kč, do čeho se vyplatí jít? Je třeba se držet nějaké značky nebo je to u tohoto dílu \"jedno\"? Případně kde a co jste pořídili vy. Předem díky za rady!

Odesláno

Ty levné jsou většinou Čína ( VIKA... ) a tomu odpovídá a menší spolehlivost... pokud chceš mít klid tak kup něco solidnějšího a pokud ti jde o cenu tak OK, ale někde kde bude reklamace bez problémů.

Odesláno

ahoj, v odkazu posílám adresu na aukci v níž inzeruje autoservis hlubina - http://opera.aukro.cz/krokovy-motorek-peugeot-406-405-306-605-806-c95197-i1939791612.html

sám jsem u nich kupoval krokový motůrek do mé 406 a spokojenost, motorek funguje, komunikace s nimi taky super, hlavně ti poraděj co přesně potřebuješ, zde na foru se o nich už psalo a zatím tedy jen v dobrém :) ( když prý poslali díl co nepasoval, ochotně vyměnili za ten správný). zkus jim napsat, jestli ten tvůj typ motůrku nemaj..

Odesláno

Z autodílů Hlubina jsem ho taky kupoval, stejně jako Hurvajz a určitě pár dalších lidí. A funguje zatím bez problémů už půl roku (za ty peníze :D), akorát že mě to problém s volnoběhem nevyřešilo, protože ten problém bude jinde :). Ale zatím to není tak akutní takže to počká po novém roce.

Odesláno

krokac mi taky odesel :) zacalo to o prazkach a pred 2 mesicema na tvrdo KO... tak jsem hnedal nahradu.. origo vychazel asi na 2700, repliky v Kelly bez slevy 2300. nakonec mi tu někdo dal odkaz právě na Hlubinu :)

Večer v 6 hodin objednáno a zaplaceno kartou. Druhý den na dotaz emailem sem byl ujištěn, že zboží bylo odesláno a další den opravdu přišlo.

Jediný co mě zamrzelo bylo, že to zasílají pouze v bublinkové obálce,ale což, zase za tu cenu mi to stálo :)

Jinak kdyby si potřeboval s tím krokáčem poradit přímo na autě,tak se mi ozvy :) v Jia se pohybuju každej den ;)

Odesláno

sphire: díky za tip, hlubinu zkusim.. ;)

koblih69: na ten co si dal odkaz jsem už koukal ale nevím jestli by pasoval když je pro motory 1.4i

Driver: to je teda fajn, hned jsem klidnější že to tím být nemusí.. :D

ChouLu: díky za nabídku, kdyžtak se ti ozvu.. ;)

[upravil dne 14/12/2011 23:02 od Béďa]

Odesláno

no nevím.radši bych koupil originál....u Hlubiny na moje auto za za 1200Kč ted ho mají za 679+pošta,ale je to čína kterou můžu mít za 400Kč....nebo originál VDO za 2300Kč v elitu a se slevou 1460Kč....ale je otázka,jestli ti to dělá krokáč,aby jsi do toho nedal 1500Kč a problém dál trval....ale pokud víš na 100%,že je to on tak tak bych vzal origo...

Odesláno

To je právě to, nevím to na 100% ale s největší pravděpodobností by to mělo být ono. :roll

PS: závada se projevuje v kolísání volnoběhu mezi cca 800-1500ot.

[upravil dne 20/12/2011 16:26 od Béďa]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...