Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

vzhledem k tomu, ze 206 za dobu sve existence prodelala nekolik uprav elektroinstalace, ktere se dost podstatne lisi, tak napsat, dal jsem to do 206 je stejne hodnotna informace, jako kdybys rekl, ze jsi to dal do toho Boeingu

Odesláno

To neřeš, když chceš schéma a napíšu ti ať dáš VIN nebo aspoň motor tak nic...

Jedná se o to autorádio, které jsi chtěl namontovat tedy LG LCS310UR ?? Připojoval jsi kabel podsvícení? Nechybí ti jedno z napájecích napětí?

Odesláno

Člověče, vezmi si do ruky měřák a návod k autorádiu a změř jestli na trvalém napájení a na napájení pro zálohování paměti máš po zapnutí klíčku 12V - piny 4 a 7 ISO A

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Zdravim,

chtel bych se zeptat pred dalsim zasahem pro vetsinu z vas na jednuduchou vec,resilo se to asi uz i jinde.Tyka se vymeny radia-problem je v tom,ze to nove nedrzi po vytazeni klicku ulozenou pamet,stare sony s tim problem nemelo,pouze jsem vymenil konektor prilozeny u pioneeru,zadnou jinou vec jsem nedelal.Jak jsem tady procital diskuze s podobnym problemem,bude stacit prohodit ony dva draty staleho napajeni nebo je zakopanej pes jeste nekde jinde ?

stare sony cdx-2250s

nove pioneer deh-1420ub

206-htb-5door-1,4 benzin-r.2002

vinko VF32AKFWA42548367

predem dekuji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...