Swallow Odesláno 8. duben 2005 Odesláno 8. duben 2005 Mám u 406 radiové DO a nějak mi to nejde spárovat s imobilizérem, abych nemusel neustále zadávat kod na klávesnici.Podle návodu z manuálu,zde na stránkách, to nastavit nejde.Nevíte někdo, jestli neexistovala nějaká ořezaná verze toho ovládaní, kde to nešlo nastavit.Abych zbytečně nebádal... Citovat
Ferry Odesláno 8. duben 2005 Odesláno 8. duben 2005 DO se superblokadou ( radiovy DO, ne infracerveny ) se da prepnout tak aby to deaktivovalo soucasne i imobilizer pri odemceni, je na to serie kodu, ktery musis namackat na klavesnici. Je to popsany v tom manualu, tak to precti jeste jednou Citovat
Swallow Odesláno 8. duben 2005 Autor Odesláno 8. duben 2005 DO mám radiové, manuál jsem pročetl nejednou a nastavit jsem to také nejednou zkoušel.V servisním modu imobilizér není, lze zcela libovolně měnit kody.Ovšem, při nastavování deaktivace pomocí DO na klávesnici se ani neozvou správná zvuková potvrzení zadané akce ( např. 4x pípnutí při CC nebo C1C apod.) Citovat
Guest MilaS Odesláno 8. duben 2005 Odesláno 8. duben 2005 Já mám podobný problém, když zadávám kód, tak to má 4 x zapípat - nic se neozve, přesto je kód je zadaný a můžu frčet. Když chci nastavit servisní mod, tak mi to má 6 x zapípat, ale nic nepípá a servisní mod zadaný přesně podle manuálu se neaktivuje. Takže v servisu vždycky musím vykecat svůj kód a potom ho zase měním. Taky nevím, čím to je - moc jsem ti asi neporadil, ale možná bude lepší, zeptat se ve značkovým servisu, protože jinde ti neporadí. Co se týká kódů k ovládání imobilizéru, tak Peugeot tyto informace do běžné sítě servisů neuvolňuje, mám to zjištěný. Citovat
Swallow Odesláno 8. duben 2005 Autor Odesláno 8. duben 2005 Mne to i pípá, měním-li či odkodovávám, i servisní mod lze použít, okna se sama zavřou.....Jen spárovat s dálkovým ovládáním to nechce jít.Pravděpodobně to bude nějaká okleštěná verze.V pondělí s tím jedu poprvé do servisu, uvidím, co za hrůzy mi najdou a na tohle se pokusím vyptat.Pokud něco zjistím, dám vědět. Citovat
Dave_k Odesláno 8. duben 2005 Odesláno 8. duben 2005 Napsán autorem Swallow DO mám radiové, manuál jsem pročetl nejednou a nastavit jsem to také nejednou zkoušel.V servisním modu imobilizér není, lze zcela libovolně měnit kody.Ovšem, při nastavování deaktivace pomocí DO na klávesnici se ani neozvou správná zvuková potvrzení zadané akce ( např. 4x pípnutí při CC nebo C1C apod.) Píšeš při nastartování. To se nedělá při nastartování, ale při vypnutým motoru. Jen otočíš klíčkem pro imobilizér, na?ukáš kód, hned zadáš C1C a mělo by to zapípat. Citovat
Swallow Odesláno 8. duben 2005 Autor Odesláno 8. duben 2005 Kdepak, píšu při \" NASTAVOVÁNÍ \".Tedy zasunu klíč do spínací skříňky, otočím do polohy \" M \" spínací skříňky, odjistím imobilizér, klepnu zkusmo C1C a ......NIC:( Citovat
Milhaus65 Odesláno 8. duben 2005 Odesláno 8. duben 2005 Klávesnic se u 406ky použilo celkem 7 typů jen jeden a poslední se dá spárovat. s DO. Manual je univerzální. Citovat
Swallow Odesláno 9. duben 2005 Autor Odesláno 9. duben 2005 Milhaus65 : Díky za info, alespoň přestanu zbytečně pátrat a vyzvídat.No, mám smůlu, tedy budu dále klepat do klávesnice Citovat
Dave_k Odesláno 9. duben 2005 Odesláno 9. duben 2005 Hm ještě že takovej problém nemám. Já mám infra, takže ?ukám furt do klávesnice. Citovat
JunEAu Odesláno 10. duben 2005 Odesláno 10. duben 2005 Dave_K: Ja mam taky infa a jsem rad, ze mam imobilizer uz v klicku :-) navic uz infra nepouzivam, mam ted konecne alarm ovladajici central... dosah toho infra me vylozene s*al, musel jsem stat vylozene u dveri a mirit jak Kurka... :-))) Citovat
Dave_k Odesláno 10. duben 2005 Odesláno 10. duben 2005 Je fakt že reaguje dost zblízka, ale mě to stačí, aspoň to nechtěně v kapse neodemknu. Stačí mi když to zamknu nebo odemknu od kufru. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.