Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám u 406 radiové DO a nějak mi to nejde spárovat s imobilizérem, abych nemusel neustále zadávat kod na klávesnici.Podle návodu z manuálu,zde na stránkách, to nastavit nejde.Nevíte někdo, jestli neexistovala nějaká ořezaná verze toho ovládaní, kde to nešlo nastavit.Abych zbytečně nebádal...

Odesláno

DO se superblokadou ( radiovy DO, ne infracerveny ) se da prepnout tak aby to deaktivovalo soucasne i imobilizer pri odemceni, je na to serie kodu, ktery musis namackat na klavesnici. Je to popsany v tom manualu, tak to precti jeste jednou

Odesláno

DO mám radiové, manuál jsem pročetl nejednou a nastavit jsem to také nejednou zkoušel.V servisním modu imobilizér není, lze zcela libovolně měnit kody.Ovšem, při nastavování deaktivace pomocí DO na klávesnici se ani neozvou správná zvuková potvrzení zadané akce ( např. 4x pípnutí při CC nebo C1C apod.)

Odesláno

Já mám podobný problém, když zadávám kód, tak to má 4 x zapípat - nic se neozve, přesto je kód je zadaný a můžu frčet. Když chci nastavit servisní mod, tak mi to má 6 x zapípat, ale nic nepípá a servisní mod zadaný přesně podle manuálu se neaktivuje. Takže v servisu vždycky musím vykecat svůj kód a potom ho zase měním. Taky nevím, čím to je - moc jsem ti asi neporadil, ale možná bude lepší, zeptat se ve značkovým servisu, protože jinde ti neporadí. Co se týká kódů k ovládání imobilizéru, tak Peugeot tyto informace do běžné sítě servisů neuvolňuje, mám to zjištěný.

Odesláno

Mne to i pípá, měním-li či odkodovávám, i servisní mod lze použít, okna se sama zavřou.....Jen spárovat s dálkovým ovládáním to nechce jít.Pravděpodobně to bude nějaká okleštěná verze.V pondělí s tím jedu poprvé do servisu, uvidím, co za hrůzy mi najdou a na tohle se pokusím vyptat.Pokud něco zjistím, dám vědět.

Odesláno
Napsán autorem Swallow

DO mám radiové, manuál jsem pročetl nejednou a nastavit jsem to také nejednou zkoušel.V servisním modu imobilizér není, lze zcela libovolně měnit kody.Ovšem, při nastavování deaktivace pomocí DO na klávesnici se ani neozvou správná zvuková potvrzení zadané akce ( např. 4x pípnutí při CC nebo C1C apod.)

Píšeš při nastartování. To se nedělá při nastartování, ale při vypnutým motoru. Jen otočíš klíčkem pro imobilizér, na?ukáš kód, hned zadáš C1C a mělo by to zapípat.

Odesláno

Kdepak, píšu při \" NASTAVOVÁNÍ \".Tedy zasunu klíč do spínací skříňky, otočím do polohy \" M \" spínací skříňky, odjistím imobilizér, klepnu zkusmo C1C a ......NIC:(

Odesláno

Dave_K: Ja mam taky infa a jsem rad, ze mam imobilizer uz v klicku :-) navic uz infra nepouzivam, mam ted konecne alarm ovladajici central... dosah toho infra me vylozene s*al, musel jsem stat vylozene u dveri a mirit jak Kurka... :-)))

Odesláno

Je fakt že reaguje dost zblízka, ale mě to stačí, aspoň to nechtěně v kapse neodemknu. Stačí mi když to zamknu nebo odemknu od kufru. :cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...