Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Rozměry Autobaterie peugeot 206, 1,4HDi

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte někdo jaké maximální rozměry může mít autobaterie do 206ky? Mám v úmyslu koupit Blue Dynamic od Varty 74Ah, má rozměry š,h,v 278 x 175 x 190 mm. Zdá se mi to dost těsné, tak nevím, jestli se vejde? Nedokážete někdo poradit. Dík.

Odesláno

Nejlepší si to změřit... Jinak přesně tuhle mám ve svym. Pro Tvý mi to přijde zbytečně moc. Jaký to má alťák? Pozor právě i na to. Pak počítej s tím, že zřejmě nebude pasovat deklík. Což ale nevidím jako problém...

Odesláno

Díky moc. Měřil jsem to a 280mm mi vycházelo jako maximu co se do kaslíku vejde. Buď vezmu tuhle, nebo se poohlídnu po rozměrově a tedy i kapacitou menší. :papa

Odesláno
Nejlepší si to změřit... Jinak přesně tuhle mám ve svym. Pro Tvý mi to přijde zbytečně moc. Jaký to má alťák? Pozor právě i na to. Pak počítej s tím, že zřejmě nebude pasovat deklík. Což ale nevidím jako problém...
Odesláno

Ideově to platí pro jakékoli auto. Taky jsem konkrétní numera neříkal. Jen to, že jsem ji dával do svýho a bylo to tipťop, nevejde se dekl. A pak jen to, že baterii by měl taky odpovídat altik. Takže i s kapacitou rozumě.

Odesláno

...dvěstěšestka nemá na baterii žádný dekl :)

[upravil dne 12/12/11 22:41 od Vočko]

Ještě doplním že dekl má.......osobně ho na naši 206 1,4 HDI máme....tak že asi tak chytráku....

[upravil dne 13-12-11 19:13 od Přema]

Odesláno

No právě. Fundovanou odpověď člověku nedáš, tak nelez do témat na něž neznáš odpověď. Samozřejmě, že nejsem debil a měřil jsem jestli se mi tam vejde, ale nebyl sem si jistý a tak jsem chtěl poradit od někoho, kdo se s tímto problémem v tomto voze setkal a úmyslně jsem tam napsal i motor, protože rozměry se v závislosti na něm liší. Takže si svoje plácání strč za klobouk všeználku. P.S.: Edison to sedí :roker

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...