Pedros007 Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 Poradíte mi jak sem vložím obrázek? MINI mi psal že pod rozdělovačem jsou dva kabely a že on měl jeden z nich přerušený a po tom co ho vyměnil mu škubání přestalo, tak bych sem chtěl dát fotky toho co jsem dnes našel, mám tam dva které vypadají jako porušený, jeden přecvaklej úplně a druhý lehce, jen nevím jestli jsou to oni. Rád bych vám to ukázal, třeba budete vědět co to je za kabely a jestli to může mít spojitost s tím cukáním. Citovat
koblih69 Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 Návod na vkládání obrázků najdeš snadno.... pod čím, že jsou ty 2 kabely? Citovat
Pedros007 Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 Koblížku, to kdybych věděl tak nepotřebuju vložit obrázek:-) já tomu tak nerozumím jako Vy:-) vložím obrázekl a jukneš na to znaleckým okem.-) Citovat
Pedros007 Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 je to na mě moc složitý, poslal jsem ti pár fotek na tvůj email, kdyby se ti chtělo, tak sem některou z těch kde je to vidět dej, já na to asi nepřijdu, díky moc Citovat
Judes Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 Pedros007 obrázok sem vložíš tak že dáš \"odpovedať\" a v okne celkom dole máš \"príloha\". Obrázok musí mať najviac 250kB rozmery 1024x1024. Čo sa toho FAP-u týka kontaktuj člena \"straki007\" Citovat
HonzaZ Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 Pedros, s tím FAPem se spoj buď přes SZ nebo SMS se straki007. Ten umí udělat FAPOFF na Siemensu. Jediný problém je v tom, že toho má hrozně moc a trvá dlouho než se s ním spojíš. Citovat
Pedros007 Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 Bohužel v tom rozlišení které sem jde dát to asi bude špatně vidět. 1. naprasknutý drát v bužírce.. Citovat
Pedros007 Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 2. nějaká svorka z které vede jeden drát a druhý zelené barvy je uštípnutý, ale to bohužel v tomto rozlišení není vůbec vidět, kdyby měl někdo zájem pošlu na email v plném rozlišení. Citovat
Pedros007 Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 Ahoj Honzo, zrovna dnes mi auto škubalo, měl jsem chuť ti zavolat aby jsme to konečně napojili na DIA, ale vím že jsi říkal minule že jsi přes léto na chtičce, tak jsem ani nevolal. Pokusím se se Straki007 spojit, už mi to sám před rokem, dvěma nabízel, ale já to tenkrát přestal řešit. Teď mi dochází aditiva a mám zas sakra málo času:-( pokud půjde FAP pryč, je to škoda kupovat ho, ale myslím že straky taky psal že siemens, je špatný a že ho ještě nemá na 100% zmáklí. Uvidíme co se dá dělat. Jano, opět ti díky za radu:-) Citovat
HonzaZ Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 Ahoj, poškozené kablíky by se daly opravit. Z těch fotek toho moc vidět není. Máš pravdu, jsem teď do konce týdne ještě na chalupě. Příští týden už by to šlo. Citovat
Pedros007 Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 Náhodou jsem přišel na tento odkaz, to je přesně to co mi 407 dělá po ujetí +/-500km a trvá to asi 10-15km takhle to vypadá když dám neutrál, za jízdy to škube a vyhazuje při každém škubnutí tempomat. Jen mě nikdy nenapadlo zvednout haubnu a kouknout se jestli to taky kouří, ale je cítit zápach, tak asi jo. Řekne vám to někomu něco? http://www.youtube.com/watch?v=56rZUaLknG8 Citovat
Pedros007 Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 A tady návod jak ho čistit:-) Citovat
Pedros007 Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Dnes jsem pořádně překontroloval ty dva kabely co mi radil MINI a měl pravdu. Ten samý co měl prasklý od spoda mám prasklý i já. Mini po výměně tohoto kabelu měl po problému a cukání které měl každých 600km zmizelo. jedná se o tyto kabely. Poradí mi někdo od čeho jsou a k čemu slouží? Případně jestli můžou mít spojitost se špatnou regenerací FAPu? Fotky dám níže. díky za pomoc. Citovat
Judes Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Prečo nevkladáš fotky väčšieho rozlíšenia (väčšie), môžeš sem vkladať obrázky alebo fotky veľkosti až 1024 x 1024 ale nesmú mať viac nez 250 Kb. [upravil dne 18/7/12 22:12 od Judes] Citovat
Pedros007 Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 Mě se sen dát větší nedaří a nebo mám zas problém ji do té velikosti dostat.. Citovat
Judes Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 V hocijakom grafickom programe zadáš zmeniť veľkosť obrázka a vpíšeš požadované rozmery. Ja používam na takéto jednoduché veci program PhotoFiltre. http://www.stahuj.centrum.cz/grafika_a_design/spravafotografii/photofiltre/ Citovat
Pedros007 Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 Ahoj teď jsem si ho stáhl, tak jsem na něj zvědav jak to s ním půjde, dík Citovat
Judes Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 Nemáš začo, pôjde ti to v pohode je to taký jednoduchý program. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.