Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

marcel > mas si to vsechno precist od zacatku!!!!!!!!!!!!!!

psal jsem ze mam odstraneny FAP, ale kvuli tomu ze je odstraneni jen mechanicky a ne softwerove, tak to cuka,vraci to naftu do motoru atd....proto jsem objednany jinam kde to odstrani i z RJ!!!!!!!! ty nelogicka anomalie :D:D:D:D

Odesláno
...ze sa rozbehne vrtula a zapne vyhrievanie zadneho okna.

:o:o:o zapne vyhrievanie okna ??? to co je za hovadinu ?

co sa vrtule tyka ja mam 2.0hdi tiez a mne sa vrtula nerozbieha bo neni dovod, aspon to teda nepocujem ze by sa rozbehla...

vrtula viem ze sa spusta tym co maju 1.6HDI... alebo zas nieco neviem ? :myslim

[upravil dne 20/12/11 23:27 od Marcel00]

Vidis kolik veci se tady naucis......

To neni komputer:aut

Odesláno
marcel > mas si to vsechno precist od zacatku!!!!!!!!!!!!!!

psal jsem ze mam odstraneny FAP, ale kvuli tomu ze je odstraneni jen mechanicky a ne softwerove, tak to cuka,vraci to naftu do motoru atd....proto jsem objednany jinam kde to odstrani i z RJ!!!!!!!! ty nelogicka anomalie :D:D:D:D

Ver tomu ze neodstrani ti to.........

Odesláno

heh ani ja som nejako nezistil ze by mi hocico zapinalo, ani vyhrievanie zadneho (aspon kontrolku som nevidel zapnutu urcite), ani vtrulu a ani ziadne ine zariadenie. Ledine co obcas pocujem je hlbsi dunivy zvuk a popri tom mi automat radi na 5ku nie pri 55kmh ale az pri 70kmh.

Na diagnostike mi ukazuje pocet km od posledneho vypalenia fap. Tiez mi straki robil fapoff( + marcel robil techsupport zvaraca :-))

[upravil dne 21/12/11 18:23 od hipisko]

Odesláno

straki, aky dovod, ved praveze ste si dokazali poradit v situacii, kde by kazdy hadzal flintu do zita.... to je skor namet na poklonu a nie na urazku....

Poradenstvi davaj aj nadalej, robi ti to perfektu reklamu, ktora uz presahuje hranice tohoto fora, vela inych by si zelalo mat tvoje meno :-)

na sk su podobni ako ty(len nie su pezotaci), co davaju poradenstvo zadarmo a aj koli tomu sa urcite nemozu stazovat na nedostatok roboty (napr. lubomt, alpiners2, mhlavaty)

[upravil dne 23/12/11 00:34 od hipisko]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

takže pánové, auto mám nachipované a FAP ostraněný i softvérově a auto už NEREGENERUJE !!!! výkon parádně vzrostnul podle mojich představ, spotřeba zatím teď v těch mrazem cca 5,8 litru.

takže když jeden tvrdí, že to nejde, tak to neznamená že to neumí někdo jiný...kdyby měl někdo podobný problém, tak zkuste chipujeme.cz

Odesláno
:potlesk ... paráda... až mi skončí FAP, tak určitě půjdu na FAP-OFF a CHIP.. mám v plánu jít pak za Strakim, ale zaujalo mě, že u chipujeme.cz si ten CHIP můžeš na týden vyzkoušet a při nespokojenosti odstranit... tak nevím no...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

Já mám ten samí problém u 407 2.0HDi, každých cca 500km přijde cukání, dokonce to vyhazuje tempomat. Mám sešlápnutý plyn, ale auto na to nereaguje a po asi vteřině škubne a zabere, a zase celé dokola. Doufám že je to FAP a po vykuchání toho krámu autíčko pojede jak má. Zkusím se objednat na chipujeme.cz a dám vědět jestli taky problém vyřeší.

Jestli ano Bažante, tak máš u mě flašku, už tři roky mi to nikde v peugeotu neumí odstranit, neví čím to je a já už to vzdal, tak snad to bude jako u tebe.

Odesláno

Ahoj bažante, tak jsem volal do chipujeme.cz a bohužel mi nepomůžou, mám rv2005 a bylo mi řečeno že tam mám softwér siemens a že ten neumí nikdo udělat, tak asi budu nucen v peugeotu vysázet 16.000,- za nový filtr, 5000,- za aditivum a doufat že to přestane škubat, v opačném případě to bude asi můj poslední peugeot v životě, achjo:-(

podělanej filtr:-(

Co máš prosímtě ty za model a rok 407?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...