DanculD Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 Zatial sa mi to s tou vrtulou stalo iba raz (to uz musi byt poriadne postavenie hviezd), tak neriesim [upravil dne 20.12.2011 23:59 od DanculD] Citovat
bazant Odesláno 21. prosinec 2011 Autor Odesláno 21. prosinec 2011 marcel > mas si to vsechno precist od zacatku!!!!!!!!!!!!!! psal jsem ze mam odstraneny FAP, ale kvuli tomu ze je odstraneni jen mechanicky a ne softwerove, tak to cuka,vraci to naftu do motoru atd....proto jsem objednany jinam kde to odstrani i z RJ!!!!!!!! ty nelogicka anomalie :D:D:D Citovat
straki007 Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 ...ze sa rozbehne vrtula a zapne vyhrievanie zadneho okna. :o:o zapne vyhrievanie okna ??? to co je za hovadinu ? co sa vrtule tyka ja mam 2.0hdi tiez a mne sa vrtula nerozbieha bo neni dovod, aspon to teda nepocujem ze by sa rozbehla... vrtula viem ze sa spusta tym co maju 1.6HDI... alebo zas nieco neviem ? [upravil dne 20/12/11 23:27 od Marcel00] Vidis kolik veci se tady naucis...... To neni komputer:aut Citovat
straki007 Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 marcel > mas si to vsechno precist od zacatku!!!!!!!!!!!!!! psal jsem ze mam odstraneny FAP, ale kvuli tomu ze je odstraneni jen mechanicky a ne softwerove, tak to cuka,vraci to naftu do motoru atd....proto jsem objednany jinam kde to odstrani i z RJ!!!!!!!! ty nelogicka anomalie :D:D:D Ver tomu ze neodstrani ti to......... Citovat
bazant Odesláno 21. prosinec 2011 Autor Odesláno 21. prosinec 2011 nedelaji to softwerove po kabelu, ale RJ musi ven, ale uz to umi i pro Siemens SID jednotky [upravil dne 21/12/11 09:29 od bazant] Citovat
straki007 Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 no vzdyt to je klasika ze jednotka musi venku na masinu. To delam u kazde SID..... Tam nerozhoduje jestli venku nebo ne.Tam rozhoduje co se do ni nasype. Citovat
bazant Odesláno 21. prosinec 2011 Autor Odesláno 21. prosinec 2011 ja tomu tak nerozumim...proste mam od nich informace,ze donedavna to jeste neslo, ale ze uz vi co tam ,,nasypat,, ze jsou jeni z mala kdo to umi Citovat
straki007 Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 ok.dej pak vedet.presvedcis se sam:papa Citovat
hipisko Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 heh ani ja som nejako nezistil ze by mi hocico zapinalo, ani vyhrievanie zadneho (aspon kontrolku som nevidel zapnutu urcite), ani vtrulu a ani ziadne ine zariadenie. Ledine co obcas pocujem je hlbsi dunivy zvuk a popri tom mi automat radi na 5ku nie pri 55kmh ale az pri 70kmh. Na diagnostike mi ukazuje pocet km od posledneho vypalenia fap. Tiez mi straki robil fapoff( + marcel robil techsupport zvaraca :-)) [upravil dne 21/12/11 18:23 od hipisko] Citovat
DanculD Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 Ako som uz pisal, kontrolka vyhrievania sa nerozsvieti. Citovat
Marcel00 Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 ...( + marcel robil techsupport zvaraca :-)) :D:D dufam ze moj nastroj straki este ma :D:D alebo uz skoncil niekde v kosi Citovat
straki007 Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 Ach jo. Bez komentare. A tady je duvod proc skoncilo moje \"poradenstvi\":aut Citovat
hipisko Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 straki, aky dovod, ved praveze ste si dokazali poradit v situacii, kde by kazdy hadzal flintu do zita.... to je skor namet na poklonu a nie na urazku.... Poradenstvi davaj aj nadalej, robi ti to perfektu reklamu, ktora uz presahuje hranice tohoto fora, vela inych by si zelalo mat tvoje meno :-) na sk su podobni ako ty(len nie su pezotaci), co davaju poradenstvo zadarmo a aj koli tomu sa urcite nemozu stazovat na nedostatok roboty (napr. lubomt, alpiners2, mhlavaty) [upravil dne 23/12/11 00:34 od hipisko] Citovat
bazant Odesláno 15. únor 2012 Autor Odesláno 15. únor 2012 takže pánové, auto mám nachipované a FAP ostraněný i softvérově a auto už NEREGENERUJE !!!! výkon parádně vzrostnul podle mojich představ, spotřeba zatím teď v těch mrazem cca 5,8 litru. takže když jeden tvrdí, že to nejde, tak to neznamená že to neumí někdo jiný...kdyby měl někdo podobný problém, tak zkuste chipujeme.cz Citovat
adam.bogocz Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 ... paráda... až mi skončí FAP, tak určitě půjdu na FAP-OFF a CHIP.. mám v plánu jít pak za Strakim, ale zaujalo mě, že u chipujeme.cz si ten CHIP můžeš na týden vyzkoušet a při nespokojenosti odstranit... tak nevím no... Citovat
Pedros007 Odesláno 7. červenec 2012 Odesláno 7. červenec 2012 Já mám ten samí problém u 407 2.0HDi, každých cca 500km přijde cukání, dokonce to vyhazuje tempomat. Mám sešlápnutý plyn, ale auto na to nereaguje a po asi vteřině škubne a zabere, a zase celé dokola. Doufám že je to FAP a po vykuchání toho krámu autíčko pojede jak má. Zkusím se objednat na chipujeme.cz a dám vědět jestli taky problém vyřeší. Jestli ano Bažante, tak máš u mě flašku, už tři roky mi to nikde v peugeotu neumí odstranit, neví čím to je a já už to vzdal, tak snad to bude jako u tebe. Citovat
Pedros007 Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 Ahoj bažante, tak jsem volal do chipujeme.cz a bohužel mi nepomůžou, mám rv2005 a bylo mi řečeno že tam mám softwér siemens a že ten neumí nikdo udělat, tak asi budu nucen v peugeotu vysázet 16.000,- za nový filtr, 5000,- za aditivum a doufat že to přestane škubat, v opačném případě to bude asi můj poslední peugeot v životě, achjo:-( podělanej filtr:-( Co máš prosímtě ty za model a rok 407? Citovat
Pedros007 Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 No to jsem našel někde v ceníku na netu, ale mám pocit že tu cenu mi říkal chlapík ve federal cars na Chodově v Praze 4. rád si nechám poradit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.