Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Díky, jinými slovy pokud Vám dobře rozumím, jde to vycvaknout nahoru bez rozebrání tunelu jen vycvaknutím po obvodu, ano? Zkusím teda narvat do spáry nějakou \"kreditku\" a mohlo by to jít ;)

Odesláno

Takže děkuji za rady. Dnes domontováno a přelakováno. Byly tam škrábance od předchozího majitele což byla si jediná kaňka na vzhledu. Pokud by to někdo chtěl dělat a měl tuto barevnou kombinaci kolem řadičky, audia, výdechů ... tak prakticky přesně sedí tyto odstíny:

MOTIP 04010 - ocel / WHEELSPRAY STEEL

Případně prakticky identická:

Motip - ŠKODA SD 9202 béžová capuccino metalíza 150 ml

Odstín sedí tak, že ani venku na plném světle není kus lakovaný tímto k poznání vedle původního. Není tedy potřeba nechat si to draze míchat. :papa

post-25417-14109621269214_thumb.jpg

[upravil dne 17/12/11 16:29 od koblih69]

Odesláno

Odstín sedí tak, že ani venku na plném světle není kus lakovaný tímto k poznání vedle původního. Není tedy potřeba nechat si to draze míchat. :papa

[upravil dne 17/12/11 16:29 od koblih69]

Prosím ťa, keď si to už mal rozobraté, dá sa tam nejak dotiahnuť lanko na ručnej brzde?

Spodné tri zuby mi totižto vôbec nezaberajú

Dík

Odesláno

Bohužel to ti nepovím, já sloupnul jen ten horní plast, vše zůstalo na svém místě. K brzdě jsem se nedostal. Nicméně si myslím, že dotahovat to vpředu asi není ono, ta brzda má určitě samostavy, takže to trochu ztrácí smysl. Mrknu na to do S.B.

Odesláno
dá sa tam nejak dotiahnuť lanko na ručnej brzde?

Dík

Budeš to mať v priadku, celé to má tri možno štyri zuby. Keď potiahneš páku ručnej brzdy tak zopár cm ide bez cvaknutia zubu.

Odesláno
dá sa tam nejak dotiahnuť lanko na ručnej brzde?

Dík

Budeš to mať v priadku, celé to má tri možno štyri zuby. Keď potiahneš páku ručnej brzdy tak zopár cm ide bez cvaknutia zubu.

Hmm, lenže mne to to na prvých troch cvaknutiach takmer vôbec nebrzdí:( a páka ide bez odporu, ako keby som ťahal odtrhnuté lanko, až vo vyššej polohe páky je cítiť odpor

Odesláno

patko79 pozri do mailu.

ozzy56 mne to už chytá na prvom zube.

Toto sa píše v SB \"Ověřit, že normální provozní zdvih nepřesahuje 4 zoubky\"

takže keď ti to chytá na 5 zub tak to už asi nebude v poriadku a mal by si si to nastaviť.

[upravil dne 17/12/11 23:06 od Judes]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...