Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

spíš jde i o to jestli bude z 206 do 307 rádio pasovat......origo rádia komunikují s ostatníma jednotkama BSI - displej.... a to netuším co by to udělalo.....nikdy sem to takhle nedělal..... a taky jde o to že pokud se bude někdo dotazovat na kod třeba kradeného rádia tak se dotyčný dostane do problému, bo přístup k daným ůdajům má jen několik daných VIP členů......pokud ti pošle i sken techničáku a sken občanky tak by to asi šlo

Odesláno

tak toto už ti nikdo nedá.ale kdyby to bylo kradené tak by mi neposílal vin ať si to zjistim ten kód.to by byl blbej když mi poslal svou adresu kam si pro to mam přijet..

Odesláno
...jen mít ten kód.:)

Skús 2901

Neviem ako to funguje lebo jeden tvrdí že sa musí spárovať s autom cez diagnostiku a druhý tvrdí že sa spáruje samo po zadaní kódu.

Kód je podľa štítku v uvedenom inzeráte.

Odesláno

taky jsem si koupil jine radio origo a musel jsem na diagnostiku protože když jsem ho zapojil tak šlo ale strašně na mě řvalo- pípalo-a stím mi pomohl jeden borec z chomutova:super :papa

• O 4 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...