Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem,před týdnem se mi na displeji ukázala hláška ANTIPOLLUTION FAULT a od té doby nastartuju auto a zhruba po 20km mi spadnou otáčky pod 3000,vím že už to tu hodně lidí řešilo ale přeci jen se raději ptám protože jsem motorový laik a když auto vypnu a třeba po 2 minutách zase nastartuju jede zase zhruba 15 -20 km normálně a pak zase padnou otáčky.Na diagnostice jsem byl ukázalo to celkem 3 chyby 1byla že to u nějakého konektoru bralo vzduch nebo co říkam ještě jednou jsem laik :) a 2 i 3 chybu počítač vyhodnotil jako- P1460 a P1519 neznámý kod. Mam 307HDI 2,0 dokáže někdo poradit? díky předem.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Zdarec, jen dotazek, hodim sem, ono s otackami take souvisi. Pri jizde bez problemu, ale pokud stojim s nastartovanym motorem, tak na volnobeh auto jakoby skyta. Jednou za nejakou dobu (cca 30vterin) otacky rychle klesnou ze standardu a zase rychle zpet. Jako by skytne. Dela to pokud mam zaplou klimu. Pokud ji vypnu do eco modu tak bez problemu. Ale jak ji zase zapnu tak opet skyta. A jak jsem psal pri jizde nic. Pouze na vlnoveh pri stani. Vim ze bych mel na dia, jeste jsem nebyl. Jen se ptam zda nekdo nahodou nebude mit stejnou zkusenost. Diky :papa jo a motor 2.0 benzin, rv.03..

[Edited on 7/1/12 19:52 by Asfix]

Odesláno

Asfix: najprv vyskúšaj vyčistiť škrtiacu klapku, aspoň na 1,6 benzíne bežné, vyčistenie klapky pomôže... a použi hľadanie, už sa to tu preberalo veľakrát

[upravil dne 7/1/12 21:19 od 307rg]

Odesláno

sry, na 2.0 si nespomínam že by som niečo podobné čítal ale na 1.6 dosť často... rozhodne to neublíži, skôr naopak

:xvulakurát, že sme vo vlákne s dieslami a benzín je niečo celkom iné

[upravil dne 8/1/12 13:20 od 307rg]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...