Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak aby toho nebylo málo,začal jsem mít problémy s chladící soustavou,když bylo chladno,auto se nechtělo zahřát na provozní teplotu a když bylo vedro,tak se přehřívalo.

Zjistil jsem že neteče chladič,ale praskla příruba na straně,kde je alternátor a je tam prasklina cca 5 cm podélná.Dá se s tím něco dělat? Zalepit nebo je to na výměnu chladiče?

Odesláno

to je pravda,platí to hlavně u opačného pohlaví :D

Jinak dneska jsem nastříkal střechu a zítra se chystám na sahary....Vůbec se mi do toho nechce.Už jenom sundat přední nárazník.Pak výstuhu a nakonec nějak vypáčit sahary,promazat,nastříkat na červeno :D a složit.

• O 3 týdny později...
Odesláno

To je,ale volský oko na tom udělám taky :D Jinak když mám klimu,tak to ani neřeším.

Takže na autě proběhly tyto opravy a úpravy:

-výměna chladiče

-výměna sahary

-výměna hadice chladící soustavy

-opraven vnitřní ventilátor

-potažena střecha lesklou folií

-opraven airbag (blikal)

-natřeny třmeny Hameritem

-přestříkané ramínka stěračů na černou lesklou

[upravil dne 11/6/14 22:15 od 222johny222]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dneska proběhla montáž rozpěrné tyče do motorového prostoru a výměna zadních tlumičů za Bilstein.Na přední si netroufnu,protože nemám stahovák pružin.

Kluci,když jsem sundal původní tlumiče,tak na nich bylo napsáno Peugeot a nějaký datum 30. 4. 97,mám to chápat že je to rok výroby těch tlumičů? :myslim

Odesláno

Už byli špatné,uskakovalo auto na nerovnostech a v zatáčkách to vynášelo. Tlumič za řidičem(zadní) se po vyndání ani nevracel a druhý měl teda snahu,ale nic moc.:D

Půjdou mi vyměnit přední tlumiče aniž bych měl stahováky na pružiny nebo je to o hubu?:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...