Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Pokud přemýšlíš o Chalengerech kolech tam co si pamatuju tak budeš potřebovat minimálně 20mm podložky vepředu kvůli brzdám pokud teda máš BREMBO brzdiče... pokud vím tak maji ET31...což je problem

Odesláno

Tak zalezlý to bude o hodně víc jak s origo kolama,vem si,že origo kola mají ET15 a jak jsou zapadlý..

Já teď budu dávat na svoje kola letní podložky 10mm jen z důvodu aby kola nebyli tak zapadnutý.

• O 1 měsíc později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Osobně mě JBL taky hraje bez šumění... jako má i pár záporů ale rozhodně je to docela solidní pokud už člověk nechce cpát xtisích do hudby...

Odesláno

No a myslíte že to šumění může dělat nějakej blbej kontakt v tom rádiu, jak jsem tu kdysi v jednom tématu psal, že je občas slyšet chrastění v reprácích?

Ještě mě napadlo - že by to dělal ten adaptér na MP3 místo CD changeru - je asi blbost co? Rádio totiž vůbec neposlouchám, ale musím ho někdy zkusit pustit jestli to v tichu šumí i tam.

Odesláno
Taky mám v kupé JBL s origo rádiem a nemůžu si stěžovat, má to perfektní zvuk, ale přes CD changer tam trochu šum slyšet je:roker

jj to bude asi to o čem mluvím, pro někoho je to skoro nic, že to neřeší, mě to třeba vadí dost, jsem hroznej frňous :D

Odesláno

Pěkný baliček...já olejíček dělal nedávno a přešel jsem na MANN filtr tak jsem zvědavej doteď jsem používal UFI a na doporučení jsem přešel na něj... Kotouče vypadají na ATE powerdisk že? :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...