Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Cvrlo : prišlo mi, stiahol som ... paráda ... ďakujem .... zajtra to musím skúsiť nahodiť do RT ... ešte raz dík :super

len sa priprav na to, že to trvá okolo 45minút :mrk:mrk

:super:super:papa:papa

[upravil dne 5/6/12 20:57 od cvrlo]

Odesláno
A si si istý že máš RT4?

když vložím CD, nebo flash disk s CZ, tak to píše:

\"............................

Copy/IT/GEN_IT.gph toRT4?\"

tak snad jo.

Našel jsem verzi sw: 8.11.A-4. Alespoň dle počítače.

[upravil dne 6/6/12 05:46 od jip73]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravíčko pánové. Asi před 14 dny sem si pořídil 407 2.0HDi s radiem RT4 je to dovoz z FR s vaší pomocí sem aktualizoval sw na 8.20 a dostal sem tam i češtinu, takže moc díky. Ještě bych potřeboval nové mapy, protože ČR mám jen hlavní tahy, proto se na Vás obracím s prosbou o radu kde mapy sehnat a jak je pak dostat do radia. Díky

Odesláno
Zdravíčko pánové. Asi před 14 dny sem si pořídil 407 2.0HDi s radiem RT4 je to dovoz z FR s vaší pomocí sem aktualizoval sw na 8.20 a dostal sem tam i češtinu, takže moc díky. Ještě bych potřeboval nové mapy, protože ČR mám jen hlavní tahy, proto se na Vás obracím s prosbou o radu kde mapy sehnat a jak je pak dostat do radia. Díky

máš sz

Odesláno

Zdravím, o něco níž posílám fotku, a chci se zeptat co se s tím dá dělat :D. Základní jsou 2 otázky, navi funguje, jen nejdou zadávat č.p. A jde do této verze čeština? Moc tomu nerozumím, s tímhle jsme si nikdy ¨nehráli¨.

post-3579-14109625119208_thumb.jpg

Odesláno

ahoj, češtiny od Raisera jsou předpřipravené na 8.11 a 8.20...takže doporučuji aktualizovat na 8.20 a pak si dohrát češtinu od Raisera... ohledně ČP mě napadá jiná otázka, jaký máš ročník map?

Odesláno

Ročník map? Ani netuším kde bych to našel, asi si toto téma budu muset přečíst pořádně. Auto je doma cca 14 dní, tak člověk jen pátrá a pátrá.

Odesláno

Tak jsem to udělal jinak, nafotil jsem nějaké foto menu a ti co tomu rozumíte, tak si rád poslechnu co vlastně máme za rádio, a co se tam dá aktualizovat. Díky za každou radu, kdyžtak můžete SZ, ať tu neplním zbytečně vlákno

FOTO ZDE

Jo a ještě v loketní opěrce je USB vstup, a v kastlíku Video vstup. Ale jestli to čte flash disk, to jsme nezkoušeli.

[upravil dne 19.6.12 11:37 od Opl405]

Odesláno

RT4/5 . Spíš bych řekl RT5, protože fw. 8.00 se nedal moc sehnat na CD a byl z fabriky v RT5.

Aktualizovat se dá všechno, mapy jsou 4 roky staré, 2008 bylo první vydání trochu použitelných map pro CR.

Když jsem dáš VIS zjistím přesně co tam je.

Odesláno

Už jsem se bavil s jiným klubákem, a je to RT5. Podle VIN je to přesně RT5/(RT4 ECO). A s aktualizacemi se už něco provede, ono je to přeci jen skok ze 406 v základu, a teď taková obrazovka a tolik fcí.:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

prosim prosim o pomoc mam rt4 včera mi přestalo fungovat když přepnu z radia na jukebox tak nehraje nic a když zapnu jukebox přes meny tak se vypne radio,jinak funguje všechno nevi někdo co stim díky

Odesláno
prosim prosim o pomoc mam rt4 včera mi přestalo fungovat když přepnu z radia na jukebox tak nehraje nic a když zapnu jukebox přes meny tak se vypne radio,jinak funguje všechno nevi někdo co stim díky

řešil jsem před cca 2 měsíci - pomohlo nastavit jeden playlist a do něj aspoň jednu písničku, pak vše OK :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...