Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Ahojte.  Mam radio RT4 idem zapajat cuvaciu kameru.  Nemate nahodou servisny manual? Aby som zistil na ktori pin mam prpipojit video.  
Ak by mal niekto odkaz aj na najnovsie mapy budem moc vdacny :)

Odesláno

a pokud máš couváky tak ti přes video vyskočí autíčko se senzorama a stejně nic neuvidíš :( nedávno jsem to řešil a jediné řešení je modul za cca 7k mezi rádio a display ;)

Odesláno (upraveno)

hmm.  Prosim ta ako ten modul vyzera ako ho zapojim?

Pin 6 a 12 ako video2 ale nefunguje.  1 a 7 mam obsadeny skusim urobit bajpas mohlo by to fungovat?

ako by to bolo najlepsie urobit? Mam tam aj rele ktore ide na spuatocku.   

Upraveno uživatelem Fato
upravena citace
Odesláno
před 5 hodinami, Schreek napsal:

vyskusal som odpojit 1 a 7 pripojil som tam kameru.  Zistil som ze to je video vstup z kastlika :( tam treba cez menu aktivovat video a je cez obraz cuvaci senzor.  
Modul sa mi zda dost drahy.  
Na RT3 sa do dalo?

Pokud máš pin 1 a 7 obsazeny, nemáš ve schránce náhodou vyvedený cinchce? Modul se zapojuje mezi display a jednotku rádia a umí pustit obraz na displej z několika zdrojů včetně couvací kamery po zpátečce. Už dokonce i trochu zlevnil https://www.stualarm.cz/z8357-video-vstup-peugeot-citroen-alfa-romeo-ng4-mi1249 

Odesláno

ne.. jiná možnost než to ručně povolovat v menu a vést to přes video vstup v kastlíku neexistuje, jenom ten modul ;) a už je levnej... stál dřív 12

Odesláno

Pokud Ti nevadí že není stmivaci tak stacit urcite bude. Akorát pozor na šířku zrcátka, nesmí být širší než to co tam je originál, stačí o trochu a nesklopis stínítka, to byl můj případ 😀

Odesláno (upraveno)

Tak to ma nenapadlo idem premerat dik za radu :)))

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím,

Našiel by sa niekto na zapadnom/strednom slovensku čo by mi vedel urobit z asi rd4(bez bluetooth a bez mp3) spraviť RT4? Ak to je samozrejme možné.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...