Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

USB jde zapnout přes mirascript to vím, ale už jednou sem cdčkem s mirascriptem rozhodil celý auto, že bylo potřeba diagnostiku aby zas vše fungovalo. A přitom data úplně stejný jako používám na USB. Na cizích autech už toto riskovat nechci.... 

• O 2 týdny později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Zdravím, vyzkouším jestli se s tím někdo nesetkal. Rt4 (rt3ev-n3-q2)  funkční. Rádio odpojene a po znovu připojení nevidí satelity, když přehodim rádio z coupe do sw. tak je tady taky nevidí.... mám podezření na anténu( vsazim na zlomený kablik )

1. Který konektor z těch čtyřech vzadu to je? Modrý? 

2. Kam je anténa natažená, popřípadě dá se někde sehnat druhá?  

IMG_20190114_104731.jpg

Upraveno uživatelem t.h.o.m.a.s.
Překlep
Odesláno

Děkuji za upřesnění.... Tuším že ta anténa bude společná pro GPS a GSM ( tedy modrý a fialový konektor) myslíš že by s tím šlo vydrbat a pouze GPS vytáhnout na druhou anténu? Např. Viz odkaz. Jen nevím kam ji umístit aby měla signál...... 

https://www.ebay.fr/itm/Antenne-GPS-Fakra-pour-Peugeot-RT4-5-RT6-Wipnav-Wipcom-Sat-Nav/161633286575?_mwBanner=1&ul_ref=https%3A%2F%2Frover.ebay.com%2Frover%2F0%2F0%2F0%3Fmpre%3Dhttps%3A%2F%2Fwww.ebay.fr%2Fulk%2Fitm%2F161633286575%26rvr_id%3D0%26rvr_ts%3D232968b716b0aa42eb904f59fff2f764&ul_noapp=true&pageci=6e48ba58-c318-49c1-a82d-c706ab340254

Odesláno

Tak dneska přišla anténa GPS s fakta konektorem. Ale po připojení navi stále píše 0 satelitů. Než jsem to rádio vytáhl z auta skrz opravu klapek tak běžela bez problémů....  A teď se ne a ne připojit....  Čím by to ještě mohlo být? A jak dlouho může trvat když napojím novou anténu než se navigace vzpamatuje?  Už mě to auto začíná štvát. Jednu věc opravím a druhá odejde.... 

Odesláno
před 14 hodinami, t.h.o.m.a.s. napsal:

Už mě to auto začíná štvát. Jednu věc opravím a druhá odejde.... 

Ja by som to upresnil ,jednu vec opravím a druhú doj...m ale za toto predsa auto nemôže ,či? :D

Odesláno

Hmm ,VIN číslo by to malo napraviť.Ak sa nemýlim tak práve podla neho by jednotka mala zobrazovať úvodné logo ,keďže je soft vhodný aj pre iné značky ako napr. citroen 

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak rt4 umřela asi úplně.... Už nezobrazuje ani logo jen se pořád restartuje.... ☹️ Je tu někdo kdo by ji byl schopen dát dohromady? Popřípadě za jakou přibližnou cenu+- ? Jestli má smysl o tom uvažovat nebo mám rovnou shánět druhou.. ☹️ je to rt3ev-n3-q2...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...